Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem tudom, ezt külön kell-e jeleznem, mindenesetre ha a jövőben még valaha meglepem az Erotikus Fantáziáink olvasóközönségét egy-egy sztorival, akkor azokat is értelemszerűen az ingyenesbe tedd, légyszi!
Köszi mégegyszer: Ájron
1
ajronlaszlo
2003. május 26. 17:55
Szia Törté-Net!
Figy, már az előző héten is próbáltam mélezi Neked, hogy mindkét, eddig megjelent írásomat helyezd át az ingyenes részbe, de a postaládád eléggé tele van. Az index - HUSZ-ban lévő Erotikus Fantáziáink c. topikban nem akarlak erre kérni, mert nem stílusom a csoportos földbe döngölés; eltekintve attól, hopgy jogosnak érzem-e a dolgot, vagy sem. Ráadásul sorba sem szeretek állni, úgyhogy ehelyütt kérlek meg én is... :-))
Köszi: Ájron
1
ajronlaszlo
2003. május 21. 18:40
Szia Chris!
Ha viszont mindenért fizetni kell, akkor az íróknak miért is nem fizettek??!! Egy történetért egy hónap??!!!
Ájron
1
Chris
2003. május 21. 10:50
Szerintem sincs semmi gond a fizetéssel. Elvégre mindenért fizetni kell.
1
Cloonee
2003. május 21. 10:20
Részemröl kösz, hogy a történetem átkerült az ingyenes részbe. Valamint föl szeretném kérni az összes írót, aki a plágiumot etikátlannak tartja, hogy szintén "kérje át magát".
1
T
Törté-Net
2003. május 18. 17:40
Én például a http://www.literotica.com oldalt szoktam megnézni.
1
Doki
2003. május 18. 14:03
honnan lehet leszedni az angol nyelvű történetet, amit utána le lehet fordítani??? (szeretnék én is történetet fordítgatni)) a választ előre is köszönöm
1
T
Törté-Net
2003. május 17. 20:17
envagyok: Írója válaszhatja ki, hogy mi legyen vele. Mint bármelyik eddigi vagy ezután felkerülő történetnél.
1
envagyok
2003. május 17. 15:43
torte-net:mi a helyzet az olyan irasokkal mait forumokbol vagy egyeb oldalakbol emeltetek at?
1
T
Törté-Net
2003. május 16. 23:48
Halass Zsolt: Éppen ez van érvényben. Aki ír, az kap ingyen elérést... Örülök, hogy te író létedre is így gondolod, miközben sok-sok olvasó van felháborodva...
1
Halass Zsolt
2003. május 16. 21:09
Sokat írtam erre a lapra, talán az egyik legtöbbet, ezért engedjétek meg, hogy hozzátegyem a magamét.
Első pillanatban én is felbosszantottam magam a díjszedésen. A parkolási díjak jutottak eszembe, ahol a semmiért fizetek, mert a kocsimat attól még nyugodtan ellophatják, szétszedhetik stb. Aztán fogtam a telefont, SMS-eztem, és figyeltem néhány napig. Úgy találtam, hogy a látogatottság jelentősen csökkent. Számomra a Törte-net egyik legnagyobb vonzereje az olvasottság, és a hozzászólások voltak. Ha ez nincs csinálok egy saját Web-lapot, vagy küldöm máshova. Ráadásul hozott anyagért nem is illik pénzt szedni. Nagyobb baj, hogy szerzői jogi problémákat is felvet, főleg az innen-onnan összeszedett történetek. Mi van, ha az APEH, Vagy a Szerzői Jogvédő Hiv. megkérdezi, rendelkezel-e a közléshez szükséges jogokkal? (Mert az internetes közlés is publikálás!)
Másfelől a Törte-net-et frissíteni kell, karbantartani kell, stb., s ezért téged méltányos díjazás illet(het) meg.
Javaslatom tehát: Minden szerző, akinek a munkáját közlésre alkalmasnak találod – s nem kell mindent közölni – kapjon, mondjuk egy hónapos hozzáférést. Ha letelt írjon újat! Aki csak olvas, fizessen! A havi frissítésekkel számolva, ha ez nem éri meg, akkor valószínűleg az egész díjasítás sem éri meg.
Mindenesetre én bízom benne, hogy közmegelégedésre tudod megoldani a dolgot, mert kár lenne a lapért. Júniusra egy krimit írogatok éppen ... egyelőre nem hagyom abba.
Halass Zsolt
1
Szauron
2003. május 11. 00:21
Hello, szerintem nem ártana egy csak íróknak szóló fórum, ahol mint a chat-en dumálhatnánk. Belépési feltétel legalább egy sztory a Törté-net-en.
1
T
Törté-Net
2002. szeptember 30. 00:00
Az oldalon szereplő írókkal, fordítókkal, illetve munkáik összeségével foglalkozó fórum.
Nem tudom, ezt külön kell-e jeleznem, mindenesetre ha a jövőben még valaha meglepem az Erotikus Fantáziáink olvasóközönségét egy-egy sztorival, akkor azokat is értelemszerűen az ingyenesbe tedd, légyszi!
Köszi mégegyszer: Ájron
Figy, már az előző héten is próbáltam mélezi Neked, hogy mindkét, eddig megjelent írásomat helyezd át az ingyenes részbe, de a postaládád eléggé tele van. Az index - HUSZ-ban lévő Erotikus Fantáziáink c. topikban nem akarlak erre kérni, mert nem stílusom a csoportos földbe döngölés; eltekintve attól, hopgy jogosnak érzem-e a dolgot, vagy sem. Ráadásul sorba sem szeretek állni, úgyhogy ehelyütt kérlek meg én is... :-))
Köszi: Ájron
Ha viszont mindenért fizetni kell, akkor az íróknak miért is nem fizettek??!!
Egy történetért egy hónap??!!!
Ájron
a választ előre is köszönöm
Örülök, hogy te író létedre is így gondolod, miközben sok-sok olvasó van felháborodva...
Első pillanatban én is felbosszantottam magam a díjszedésen. A parkolási díjak jutottak eszembe, ahol a semmiért fizetek, mert a kocsimat attól még nyugodtan ellophatják, szétszedhetik stb.
Aztán fogtam a telefont, SMS-eztem, és figyeltem néhány napig. Úgy találtam, hogy a látogatottság jelentősen csökkent. Számomra a Törte-net egyik legnagyobb vonzereje az olvasottság, és a hozzászólások voltak. Ha ez nincs csinálok egy saját Web-lapot, vagy küldöm máshova.
Ráadásul hozott anyagért nem is illik pénzt szedni. Nagyobb baj, hogy szerzői jogi problémákat is felvet, főleg az innen-onnan összeszedett történetek. Mi van, ha az APEH, Vagy a Szerzői Jogvédő Hiv. megkérdezi, rendelkezel-e a közléshez szükséges jogokkal? (Mert az internetes közlés is publikálás!)
Másfelől a Törte-net-et frissíteni kell, karbantartani kell, stb., s ezért téged méltányos díjazás illet(het) meg.
Javaslatom tehát: Minden szerző, akinek a munkáját közlésre alkalmasnak találod – s nem kell mindent közölni – kapjon, mondjuk egy hónapos hozzáférést. Ha letelt írjon újat! Aki csak olvas, fizessen!
A havi frissítésekkel számolva, ha ez nem éri meg, akkor valószínűleg az egész díjasítás sem éri meg.
Mindenesetre én bízom benne, hogy közmegelégedésre tudod megoldani a dolgot, mert kár lenne a lapért.
Júniusra egy krimit írogatok éppen ... egyelőre nem hagyom abba.
Halass Zsolt