Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Sziasztok, találtam egy olyan magyar nyelvű képregényt, ami itt az oldalon nem szerepel. Beküldjem?
1
T
Törté-Net
2007. április 2. 11:55
Igen, müködik, meg is kaptuk a történetedet, el is küldtük a tagságit. :)
1
Cave
2007. április 2. 10:28
Lehet már történetet feltölteni az oldalra?
1
T
Törté-Net
2007. március 24. 16:44
Magától talált rá, nem mi küldtük neki. Mindenesetre reméljük, hogy van még folytatás. :)
1
Cave
2007. március 24. 14:25
Fartmarkernek a teljes "Szolgáltatás" szöveg el lett küldve? Vagy csak ennyi lenne az egész? Így egy kicsit hiányos :-(
1
T
Törté-Net
2007. március 24. 12:13
Parancsolj, most. :)
1
Luxor
2007. március 22. 16:50
Mikor kerül ki kb. a történetem?
1
D.T. Light
2007. március 22. 15:32
Igen, az mehet, megjött a tagsági, köszönöm :)
1
T
Törté-Net
2007. március 22. 14:32
Megjött, köszönjük, elment a tagsági is :) Névnek ezt a D.T. Light-ot írjuk ki?
1
D.T. Light
2007. március 22. 02:03
Nah, vagy sikerült, vagy nem, a biztonság kedvéért elmegy e-mailben is:)
1
D.T. Light
2007. március 21. 17:57
Elkezdtem a munkát, haladok:) A választásom amúgy egy érdekes, "Maian Philosophy" című történetre esett:)
1
T
Törté-Net
2007. március 20. 16:36
Luxor: Köszönjük, elküldtük a megérdemelt tagságit :)
1
Luxor
2007. március 17. 19:55
Feltöltöttem a fordításomat.
1
Luxor
2007. március 15. 00:35
Sziasztok,
hamarosan végzek, aztán feltöltöm, amit küldtetek...
1
T
Törté-Net
2007. március 1. 11:50
Küldtünk fordítást, elnézést a késedelemért! Jó munkát!
1
Luxor
2007. február 26. 07:04
Helló törté-net,
kb két hete várok fordításra való történetre, mi lesz?
1
Luxor
2007. február 13. 22:14
Sziasztok, küldjetek nekem valamilyen történetet fordításra. de ne legyen animal vagy homo.
1
and
2006. szeptember 11. 12:24
Kedves Gréty!
Igaz nem voltál túl kedves, de mivel így név alapján nőnek gondollak, így megadom neked a tiszteletet, annak ellenére, hogy te nem igazán adtad meg nekem. Szóval a helyzet az, hogy nem érdekel a pontozás, főleg az nem, hogy ki hanyadik, mert szerintem egy igazán jó történet maximum 8-at kaphat átlagban, mert biztos, hogy van olyan, akinek nem tetszik. Csak és kizárólag azt sajnáltam, hogy az adott író történetei valahogy teljesen elfoglalták a toplistát, pedig az nagyon jó iránymutatás volt a "kötelezően" elolvasandókról. Semmi bajom az illetővel, csak egyszerűen számomra olvashatatlan, ahogy valaki írta, úgy tűnik,mintha nem magyar lenne. A helyesírási hibákon mégcsak átsiklom( persze amikor harmadszor látom, hogy újj akkor kiesek az olvasási ritmusból), de a kifejezésmódja az egyszerűen szörnyű. Sajnos emiatt sokszor háromszor el kell olvasnom egy mondatot, mire sikerül összeraknom, hogy mit akart írni, had ne mondjam, hogy ez mennyire élvezetes.
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 31. 12:45
Kedves Gréty!
Az, hogy valaki megemlít egy dolgot, a szerkesztő akarátát nem befolyásolja még. Mivel a toplista jelen nem tökéletes, ezért be van vezetve egy felügyeleti rendszer, ami alapján vissza lehet keresni a szavazatokat, és így az elkövetett "csintalanságokat" ki lehet szűrni. (akár negatív, akár pozitív irányban történtek is)
Amúgy szerintem a toplistán való helyezés miatt az adott történetek sem többet, sem kevesebbet nem érnek, ugyanúgy olvashatóak, így nem igazán értem, hogy ez hogy áll összefüggésben a nem előfizetés kérdésével. Természetesen, ahogy gondolod. Mindenesetre mi továbbra is mindenkit szivesen látunk az írók és olvasók között is. :)
1
Gréty
2006. augusztus 30. 23:30
Hát persze hogy vicc az egész! Mert ahogyan látom, egyes író urak úgy befolyásolják a szerkesztőt, hogy próbálják mások történetét bemószerolni! Teszik ezt nyilván azért, mert az ő rövidke kis szösszenetei, nem tudják felülmúlni, a más szerző által irt, sokkal jobb történeteket! (Lásd a nézettséget és a szavazatokat ilyen rövid idő alatt) Ugye And? Még nem is csodálkozom azon, hogy vannak irigységtől besárgult írók. Inkább sajnálatosabb az, hogy eme nyálas figura beírására, a szerkesztő rögtön átrendezi a toplistát, és ezzel felülbírálta a többség akaratát!
De akkor hol van itt az igazság? Ja, vagy az igazság odaát van? Nem az olvasótábornál? Pedig az én személyemet is főleg ezek a történetek motiválták abban, hogy a belépőmet én is megfizettem, amelyeket egy mozdulattal az agyagba döngölte a „T” szerkesztő. Az én igazságom legföljebb az lehet, hogy a következő hónapra már nem váltok belépőt! Bár eddig nem volt szokásom, de bocs hogy szóltam!
Névnek ezt a D.T. Light-ot írjuk ki?
A választásom amúgy egy érdekes, "Maian Philosophy" című történetre esett:)
hamarosan végzek, aztán feltöltöm, amit küldtetek...
Jó munkát!
kb két hete várok fordításra való történetre, mi lesz?
Igaz nem voltál túl kedves, de mivel így név alapján nőnek gondollak, így megadom neked a tiszteletet, annak ellenére, hogy te nem igazán adtad meg nekem.
Szóval a helyzet az, hogy nem érdekel a pontozás, főleg az nem, hogy ki hanyadik, mert szerintem egy igazán jó történet maximum 8-at kaphat átlagban, mert biztos, hogy van olyan, akinek nem tetszik. Csak és kizárólag azt sajnáltam, hogy az adott író történetei valahogy teljesen elfoglalták a toplistát, pedig az nagyon jó iránymutatás volt a "kötelezően" elolvasandókról.
Semmi bajom az illetővel, csak egyszerűen számomra olvashatatlan, ahogy valaki írta, úgy tűnik,mintha nem magyar lenne. A helyesírási hibákon mégcsak átsiklom( persze amikor harmadszor látom, hogy újj akkor kiesek az olvasási ritmusból), de a kifejezésmódja az egyszerűen szörnyű. Sajnos emiatt sokszor háromszor el kell olvasnom egy mondatot, mire sikerül összeraknom, hogy mit akart írni, had ne mondjam, hogy ez mennyire élvezetes.
Az, hogy valaki megemlít egy dolgot, a szerkesztő akarátát nem befolyásolja még. Mivel a toplista jelen nem tökéletes, ezért be van vezetve egy felügyeleti rendszer, ami alapján vissza lehet keresni a szavazatokat, és így az elkövetett "csintalanságokat" ki lehet szűrni.
(akár negatív, akár pozitív irányban történtek is)
Amúgy szerintem a toplistán való helyezés miatt az adott történetek sem többet, sem kevesebbet nem érnek, ugyanúgy olvashatóak, így nem igazán értem, hogy ez hogy áll összefüggésben a nem előfizetés kérdésével.
Természetesen, ahogy gondolod.
Mindenesetre mi továbbra is mindenkit szivesen látunk az írók és olvasók között is. :)
Mert ahogyan látom, egyes író urak úgy befolyásolják a szerkesztőt, hogy próbálják mások történetét bemószerolni! Teszik ezt nyilván azért, mert az ő rövidke kis szösszenetei, nem tudják felülmúlni, a más szerző által irt, sokkal jobb történeteket!
(Lásd a nézettséget és a szavazatokat ilyen rövid idő alatt)
Ugye And?
Még nem is csodálkozom azon, hogy vannak irigységtől besárgult írók.
Inkább sajnálatosabb az, hogy eme nyálas figura beírására, a szerkesztő rögtön átrendezi a toplistát, és ezzel felülbírálta a többség akaratát!
De akkor hol van itt az igazság?
Ja, vagy az igazság odaát van?
Nem az olvasótábornál?
Pedig az én személyemet is főleg ezek a történetek motiválták abban, hogy a belépőmet én is megfizettem, amelyeket egy mozdulattal az agyagba döngölte a „T” szerkesztő.
Az én igazságom legföljebb az lehet, hogy a következő hónapra már nem váltok belépőt!
Bár eddig nem volt szokásom, de bocs hogy szóltam!