Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Mondhatnám, mert ez egy erotikus lap. Kizárólag ez az oka, hogy mégse mondom. Tapasztalatból meg sose fogom. A gyakoriságot tőled vettem. Virágot akartad pontosítani. Nem sikerült. Majd máskor.
Mi szülünk gyereket és ez olyan fokú rugalmasságot követel, amit a férfinak nem kell megismerni. Fejben. Fogalmatok nincs, hogy mennyire máshogy tudunk gondolkodni és érezni egyben. Ezzel nem vonom kétségbe a férfiak létjogosultságát, egyáltalán nem, csupán azt gondolom, hogy nekik saját kereteik közt sokkal kevésbé kell tudni alkalmazkodni hozzánk, mint nekünk hozzájuk. Vegyük csak a gyereket. Felébredünk reggel és ő az első gondolatunk. Bármilyen döntést hozunk a gyerek benne van. Egy férfi mehet szabadon, ki is hagyhatja a gyerekét a tervekből, ha annyira ambiciózus, de egy nő soha. Ez eleve egy más struktúra. Ezért van, hogy a klasszik karrier-macàk eleve nem is vállalnak gyereket, hiszen pontosan tudják, hogy nem tudnának vele úgy haladni, ahogy akarnak. Tisztelem ezt a fajta őszinteséget bennük, de ezt egy férfi nem tudja átlátni. Neki ott a család fogalma és majd eltartja őket, de nem kell direktben számolnia a gyerekkel, hiszen nem belőle bújt elő.
Csalódott vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy a nők jobbak mint a férfiak. Volt egy szerelmem, akit azért szerettem meg, mert férfi létére képes volt komplex dolgokat is összerakni. De lehet csak a kora miatt. Te mennyi idős vagy?
A gyakoriságot tőled vettem. Virágot akartad pontosítani. Nem sikerült. Majd máskor.
Kettőspont-Nagy-D Lehet kicsivel is működik :d
Azt hiszem ezzel én is kifejeztem a témához kapcsolódóan a véleményem. 🙂
Vegyük csak a gyereket. Felébredünk reggel és ő az első gondolatunk. Bármilyen döntést hozunk a gyerek benne van. Egy férfi mehet szabadon, ki is hagyhatja a gyerekét a tervekből, ha annyira ambiciózus, de egy nő soha. Ez eleve egy más struktúra. Ezért van, hogy a klasszik karrier-macàk eleve nem is vállalnak gyereket, hiszen pontosan tudják, hogy nem tudnának vele úgy haladni, ahogy akarnak. Tisztelem ezt a fajta őszinteséget bennük, de ezt egy férfi nem tudja átlátni. Neki ott a család fogalma és majd eltartja őket, de nem kell direktben számolnia a gyerekkel, hiszen nem belőle bújt elő.
Vegyél lottót.
Nézd meg a Trónok harcát.
Szeretném, ha ez lenne az utolsó csalódás az életedben. Sajnos erre semmi garancia.