Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Annyira nem jó, mert az értékelés szerint több emberkének nem tetszik. De ez nem gond, mert úgysem tudnék mindenkinek megfelelni. 😀 De... Valaki felhívta a figyelmem, hogy ez már blogban megjelent, ahol lehet kommentelni – lehúzni is akár 😂 – ráadásul mindezt ingyen. Utálom a szexet - Ajjaj (blog.hu)
Kérésed a mai nap megjelent történetemmel teljesítve. Ilyen a politika és alig van benne némi romantika. Közéletnek elég a barátság fogalma? Volt benne szó érintetlen termőföldről is. Kertészeti tanácsnak talán megfelelhet. Látod mennyire imádlak? Mindent az olvasókért 😛
Nagyon hiányzik már az oldalra, hogy a fő kategóriákban több mindent is lehessen jelölni! Vagy egyszerre több kategóriát lehessen jelölni, vagy pedig lejjebb is szerepeljenek a fő kategóriában lévő címkék!
Akkor üres marad a számlám? 😈 Nem gond, már sütit is ettem. Majd holnap. Na megírtam a mai napi történetet. Ennyi volt. A többi nem publikus. De ha kedves leszel, majd küldök neked egy szál Virágot. Egy szál virág többet ér minden szerelmi vallomásnál és vele valódi, életszagú történetet írhatsz. Mi is a kedvenced? Rózsa? Ibolya? Nárcisz?
Akárcsak Dorian Grey. Bár ez esetben a szentté avatás még várat magára. Ezt mi nyilván nem bánjuk, hiszen addig sem maga felé fordul a keze, mint a szenteké, hanem... Merre is? 🙂
Felmerült bennem egy új címke gondolata. A szomszéd címkének lenne értelme vagy fölösleges?
De... Valaki felhívta a figyelmem, hogy ez már blogban megjelent, ahol lehet kommentelni – lehúzni is akár 😂 – ráadásul mindezt ingyen.
Utálom a szexet - Ajjaj (blog.hu)
Látod mennyire imádlak? Mindent az olvasókért 😛
Nagyon hiányzik már az oldalra, hogy a fő kategóriákban több mindent is lehessen jelölni! Vagy egyszerre több kategóriát lehessen jelölni, vagy pedig lejjebb is szerepeljenek a fő kategóriában lévő címkék!
Nem gond, már sütit is ettem. Majd holnap. Na megírtam a mai napi történetet. Ennyi volt. A többi nem publikus.
De ha kedves leszel, majd küldök neked egy szál Virágot. Egy szál virág többet ér minden szerelmi vallomásnál és vele valódi, életszagú történetet írhatsz. Mi is a kedvenced? Rózsa? Ibolya? Nárcisz?
Megyek ebédelni, kéne gy kis apró. 😂😂😂😂
Nekem tökéletes. Dorian meg nem érti a nőket. Bár legalább igyekszik, a többséggel ellentétben. Ezt mindenképpen pozitívumnak tudom be.