Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
paul4567: Ha az Explorer nyomtatási nézetét megnézed, akkor láthatod, hogy hogyan lesz kinyomtatva. Megvan a nyomtatási nézet, de csak a nyomtatás veszi úgy figyelembe, a monitoron magát az oldalt látod. (Firefox alatt még nem tökéletes a nyomtatás.)
A történeteket itt is lehet később is olvasgatni, nem kerülnek le. :)
1
paul 4567
2006. december 6. 22:06
Vissza kéne állítani a korábbi nyomtatási funkciót, mert a nyomtatott történeteket lehet később is olvasgatni. Így lehet a legjobban archiválni.
1
T
Törté-Net
2006. december 3. 21:50
istike: írd meg emailben a kapott felhasználói nevet és jelszót, és hogy mi pontosan a gond, utánanézünk.
1
istike
2006. december 3. 20:23
Most fizettem elő és nem mükszik !
1
bob
2006. december 3. 00:33
Ahum! Köszönöm! Ez mükszik így, eddig nem így volt, de majdcsak megszokom ezt is! További jómunkát!
1
T
Törté-Net
2006. december 3. 00:28
bob: Operában (legalábbis a legújabb, 9-es verzióban) az Eszközök menü beállítások pontjánál a Mágus fül alatt be kell ikszelni, hogy emlékezzen a jelszavakra. Ezután belépéskor meg fogja kérdezni, hogy elmentse-e, azt kell mondani, hogy igen. Legközelebb, ha azon az oldalon jársz, akkor a Név mezőbe kattinva, és ott egy Ctrl + Enter-t ütve beírja a neved/jelszavad, amit megjegyzett, és be is léptet. :)
1
bob
2006. december 2. 23:57
Nekem se jegyzi meg a F.nevet, meg a jelszót! Nem igazán vágom miért, eddig jó volt! Amúgy én meg Operát használok! Van valami ötletetek?
1
T
Törté-Net
2006. december 2. 23:52
Szatocs: Megtörtént, nyitottunk, és természetesen szivesen veszük a segítséget. Szerintem szükség lesz rá :)
1
Szatocs
2006. december 2. 22:54
Ha lehet nyitnátok egy Cartoonszex-esl foglalkotó Fórumot is, mert ha lehet, és van rá igény vállalnám a grafikai segédgezést, a szövegek elhelyezésében. a Betűkészlet megvan a régi Cartoonszex oldaláról anno.
1
T
Törté-Net
2006. december 2. 21:42
Ma estétől 48 órára meg fogja jegyzi, de dolgozuk a végleges, profi megoldáson. :)
1
CSörgösCSoki
2006. december 1. 23:13
NEM OLVASTAM vissza a topikot csak jelzem hogy nem jegyzi meg az oldal a belépési számot és a kodot sztem ez nagyon ciki... tul lusta vagyok mindig beirogatni... + ha nem muszély nem jegyzek meg két számot :D kijavitásához soksikert remélem meglesz... előre is köszi
1
and
2006. szeptember 12. 10:58
Csak cinkellek:D
De mi van ha valaki nem folyamatos olvasó, csak néha be be tér egy hónapra?
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 12. 00:50
A tervek szerint úgy oldalnánk meg, hogy a tagságik beválthatók, összevonhatók lesznek. Tehát az előfizett tagsági napjait hozzáadódhatnak az írásért kapottéhoz, vagy akár az elöző havihoz, és akkor az hosszabbodik meg, a másik meg megszűnik.
1
and
2006. szeptember 11. 15:28
Akkor csak azzal lesz gáz, ha egyszer írásért kapom, egyszer pedig előfizetek, vagy nem?
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 11. 14:20
and: lehetőség szerint úgy próbáljuk megvalósítani, hogy majd csak egy név/jelszó párosra legyen szükség.
De elötte még jön egy apróbb ráncfelvarrás, pár új funkció, némileg fejletteb kezelhetőség. És természetesen marad a sok-sok történet, sőt még több. :)
1
and
2006. szeptember 11. 12:28
Szerintem egyszerűen kellene egy belső tag oldal, saját kóddal, és felhasználónévvel, aztán mindenki akkor frissíteni, ha be tud lépni az oldalra.
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 29. 12:36
A sorozatokkal kapcsolatos probléma hamarosan megoldódik, nekünk is eszünkbejutott a dolog. :) Ezek után már nem kell majd az író nevére kattintani a történetnél, hogy a sorozat többi részét is megnézhesd. :)
A második felvetésed is elgondolkoztató, viszont a kivitelezése nehezebb. Mindenesetre felvesszük a listánkra, ígérjük, sort kerítünk rá. :)
1
and
2006. augusztus 28. 10:36
szerintem csinálhatnál mostmár sorozatok kategóriát is, így nem kellene összeböngészni a sorozatok elemeit. Azonkívül ha már belépési kód van, akkor megcsinálhatnád, hogy mindenki eltehesse a kedvenceit, és valahogy szortírozhasson, mert most már annyi történet van, hogy az isten sem tudja hogy olvastam e, ha valahogy megjelölhetném magamnak az nagyon jó lenne.
1
T
Törté-Net
2006. július 5. 00:02
Tisztelt Joe!
A toplista nem azalapján áll össze, hogy hányan olvassák a történetet illetve, hogy hányan szavaznak rá. Azaz 4 ember által összehozott 10-es átlag előrébb van, mint 300 ember 9,9-es átlaga. (Direkt egy sarkalatos példát mondtam.) De ettől még a másikat olvasták többen, arra szavaztak többen, azt keresték inkább. (Ne érts félre, nincs semmilyen kivételezés a kategóriák között, egyszerűen a beérkező történetekből tudunk válogatni.)
Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, szerintem mindenki örülne több családi, gruppen, akármilyen történetnek, feltéve ha heteróból se lenne kevesebb. :)
Megvan a nyomtatási nézet, de csak a nyomtatás veszi úgy figyelembe, a monitoron magát az oldalt látod.
(Firefox alatt még nem tökéletes a nyomtatás.)
A történeteket itt is lehet később is olvasgatni, nem kerülnek le. :)
Köszönöm! Ez mükszik így, eddig nem így volt, de majdcsak megszokom ezt is!
További jómunkát!
Ezután belépéskor meg fogja kérdezni, hogy elmentse-e, azt kell mondani, hogy igen.
Legközelebb, ha azon az oldalon jársz, akkor a Név mezőbe kattinva, és ott egy Ctrl + Enter-t ütve beírja a neved/jelszavad, amit megjegyzett, és be is léptet. :)
Amúgy én meg Operát használok! Van valami ötletetek?
De mi van ha valaki nem folyamatos olvasó, csak néha be be tér egy hónapra?
De elötte még jön egy apróbb ráncfelvarrás, pár új funkció, némileg fejletteb kezelhetőség.
És természetesen marad a sok-sok történet, sőt még több. :)
Ezek után már nem kell majd az író nevére kattintani a történetnél, hogy a sorozat többi részét is megnézhesd. :)
A második felvetésed is elgondolkoztató, viszont a kivitelezése nehezebb. Mindenesetre felvesszük a listánkra, ígérjük, sort kerítünk rá. :)
Azonkívül ha már belépési kód van, akkor megcsinálhatnád, hogy mindenki eltehesse a kedvenceit, és valahogy szortírozhasson, mert most már annyi történet van, hogy az isten sem tudja hogy olvastam e, ha valahogy megjelölhetném magamnak az nagyon jó lenne.
A toplista nem azalapján áll össze, hogy hányan olvassák a történetet illetve, hogy hányan szavaznak rá.
Azaz 4 ember által összehozott 10-es átlag előrébb van, mint 300 ember 9,9-es átlaga.
(Direkt egy sarkalatos példát mondtam.)
De ettől még a másikat olvasták többen, arra szavaztak többen, azt keresték inkább.
(Ne érts félre, nincs semmilyen kivételezés a kategóriák között, egyszerűen a beérkező történetekből tudunk válogatni.)
Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, szerintem mindenki örülne több családi, gruppen, akármilyen történetnek, feltéve ha heteróból se lenne kevesebb. :)
Üdv: Törté-Net