Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Jó az oldal és végre nem csak az amerikai, angol lapok vannak lefordítva magyarra hanem egyre jobban terjed a hentai. Negatívum csak annyi Pl.: the Flinstone kí van hagyva egy két lap, a tőrténeteknél: most olvastam olyat ami hentai képregényként le van forditva angolul és egy kis szépitésel tőrténet lett bellőle( bár tőbbet is olvastam), képregényként visszont jó a helyzett csak 1 olvastam amit más is lefordított. csak ennyi lenne, további Sok szerencsét az oldalhoz. Ezzek miat a hibák miat még jó a honlap.
1
Steve
2008. június 14. 23:10
Helló mindenkinek! Szeretnék egy vitaindító témát létrehozni. Mégpedig arról lenne szó, hogy ahogyan figyeltem a reakciókat, néhány írásnál nagyon nem értek egyet egyes beírásokkal. Vagyis én egyes negatív véleményekkel nem értek egyet. Szóval nem arról van szó, hogy ne írjatok kritikát, hanem inkább arra gondolok, hogy az ne le lehúzó, ocsmányozó, írógyilkos legyen. Hanem szerintem inkább építő jellegűnek kéne lennie. Ami esetleg rámutat ugyan a hibára, de legyen benne néhány biztató szó is. Ez ösztönözné az adott írót, hogy minél többet írjon és figyeljen arra, hogy a következő írásnál mire figyeljen, koncentráljon, hiszen nem vagyunk profik. De ha sokat írunk, akkor többet fejlődünk és ebből tanulunk is. Ettől lesznek egyre jobb írások itt az oldalon mindenki szórakozására. Ha valakinek bizonyos típusú témák nem tetszenek, ne alázza azt le, mert attól még lehet az jó azoknak, akik szeretik. Inkább ne olvassa el. Mert tényleg nem vagyunk egyformák. Még egy másik gondolatot szeretnék leírni. Arra gondoltam, hogy a toplistát el kellene törölni. Vagyis lehessen ugyan szavazni a történetre, de ne hozza azt ki a topp tízbe minden megnyitott oldalon. Erre azért lenne szükség, mert látom, hogy ez az egész manipulálható. Ezért torzképet mutat. Elfogultság még a szerkesztők részéről is. Ezt azért mondom, mert többször is tapasztaltam, hogy sok szavazatot kapó írást nem lehet elmozdítani sem lefelé, sem pedig fölfelé egy két le vagy felszavazással. Csakis szerkesztői beavatkozással. Én pedig rendre megkaptam ezt a pofont a szerkesztők részéről. Valakit viszont évekre odaragasztanak a topba. Na és máris kész az elfogult torzkép. Én két évet hagytam ki csupán azért, mert lehúztak a szerkesztők. Elvették a kedvem az írástól. De azt nem hiszem hogy jó nekik hogy szűkítik az írók táborát. Tehát a konklúzió az, hogy az sem jó, ha egymás írását alázzuk le. De az sem, ha manipulált a pontozás. Tehát a top lista megossza az írói tábort, mert mindenki szeretne odakerülni. Ebből pedig az következik, hogy még ha egyébként tetszene is neki az a másik író írása, mégis igyekszik visszapontozni azért, hogy az övé előrébb kerüljön. Tehát így is torzul a kép. Na és én is szeretném, ha visszakerülne az animál kategória is. Ezekről szeretném a ti véleményeteket megismerni. Üdv mindenkinek. Steve
1
001
2008. június 13. 10:11
én úgy emlékszek régebben volt animal rovata is a történeteknek? mi lett velük? jó lenne ha vissza kerülnének.
1
JOE
2008. április 26. 16:27
Mondjuk a történetekből és a képregényből is lehetne sokkal több családi, nem mint ha az AY PAPI olyan sűrün jelenne meg.
1
Ati
2008. április 26. 08:02
A számittó gépeiteken állitsátok be a pontos dátumot,mert egy nap késésben vagytok.A hétvégeken sokszor kimarad egy nap ugy hogy semmit nem tesztekfel?
1
polcfiu
2008. április 18. 20:44
Teljesen új rovatot javaslok:a történetek felolvasva kerüljenek kínálatra. Mire gondolok? Pl egy leszbi történetet egy női hang olvassa fel. Íjgy is lehetne beküldeni. Az ilyen írásokat pl. több prémiumponttal jutalmazhatnátok. Vélemény?
1
Billy Bob
2008. február 26. 20:02
Talán kicsit több ÚJ képregény,elég régen nem volt már új rész az Ay Papi-ból sem...igaza van Zsuzsikának ha már fizetünk,nem ártana ha összekapnátok magatokat!!!!!
1
zsuzsika
2008. február 26. 09:33
Több családit,meg több képregény. Ha már fizetünk lássunk is valamit. Azért a gagyikat ki is lehetne szűrni.
1
JOE
2008. január 31. 02:26
Az oldalra sokkal több családi történet, kellene, lásd: Villa a Bogár u.-ban sorozat, a képregényekből az Ay Papi, de jó lenne egy ay Mami sorozat is. JOE
1
Petren Gábor
2008. január 26. 06:47
SZIAZTOK ÚJBÓL IROK.KÉRNÉLEK TITEKET VALAHOVÁ IRJÁTOK LE NEKÜNK, HOGY MELY KÉPREGÉNYEK VANNAK EGY KÖTETBŐL.KÖSZÖNÖM !!!!
1
T
Törté-Net
2008. január 24. 22:26
Kedves Anna!
A manga stilusú filmekre ez a világnézet jellemző, van akinek bejön ez a stilus. Akinek nem, annak nem kötelező néznie. Az ilyeneket kedvelőkkel kapcsolatban nem kéne nyilatkozni, rengetegen szeretek a horrofilmeket is, mégsem mennek végig éjszaka a városon, hogy egy pár embert lemészároljanak. Ugyanez igaz a családi történetekre is, rengetegen olvassák, akiknek meg sem fordult soha a fejében, hogy a saját családukból bárkivel is ilyen kapcsolatot létesítsenek. Elég érdekes (és sajnos eléggé elterjedt) vélemény, hogy ha valamiről olvasunk/valamit megnézünk, akkor mi is azt fogjuk csinálni. Nyilván mindenki magából indul ki, de bízunk benne, hogy az egészséges többség magától is rájön, hogy egy (az esetek többségében) KITALÁLT történetet vagy filmet néz.
A jogi helyzetre kitérve: A Törté-Net valamint az azon található tartalmak semmilyen törvényt nem sértenek. Nem tilos nemi erőszak, gyilkosság, vérfertőzés, képi vagy írásbeli ábrázolása.
További jó olvasgatást!
1
anna
2008. január 24. 21:57
A Mangás filmeken megerőszakolják a lányokat...nektek ez a "szerelem fürdője" ????? Gusztustalan az oldal!!!! Nagyon fel vagyok háborodva h ilyenért pénzt kértek! Aki egy megerőszakolós filmet el tud nézni, sőt élvezi, az beteg és nagy veszéllyel van a társadalomra, menjen orvoshoz!!!!!!!!!! MEG AZ APÁVAL KEFÉL A LÁNYA??? Nem vagytok normálisak? Fel lesztek jelentve!!
1
fecó
2007. október 8. 18:39
Gyorsaban kéne felrakni a képregényeket!! Nagyon várjuk öket!!
1
lena
2007. október 7. 13:43
csajok nem írnak híresség témájú történeteket? pedig jó lenne, ha lennének :(
1
Sun
2007. október 1. 19:40
Ja és bocs a helytelen írásért!!!
1
Sun
2007. október 1. 19:39
Hát akkor le írom, hogy én mit látnék szivesen ezen az oldalon! Tehát, én azokat a képregények látnám szivesen az oldalon amiknek az első részét elolvastam és azt írták az utolsó lapjukra, hogy folytatjuk (pl.: Ay Papi 5.rész) vagy ahol az írják, hogy a következő részben meg tudhatjátok mit válaszolt Fiona (ez természetesen a Fiona című képregény. Nem tudom, hogy meg nézi-e valaki ezt a hozzászólást vagy, hogy jön-e rá valsz, de annyi biztos, hogy ez a weboldal nagyon jó és öszintén meg vagyok vele elégedve!!! Hát szerintem ez hiányzik még ide, és bízom benne, hogy előbb vagy utóbb teljesülnek a kivánságaim. Ja és még egyszer kosss mindent!!!!
1
viktor
2007. szeptember 25. 19:08
Nagaraya 2-t!!! (Nincs befejezve...)
1
otti
2007. szeptember 25. 09:55
sok családi történet és még több pedofil irás.
1
vidraa
2007. szeptember 21. 19:28
Attól, hogy az ember egy animál történetet elolvas nem kergeti álló farokkal a parkban sétáltatott kutyákat.. Elolvastam néhány homot is, mégse viszket a seggem fütyi után.. Az animálban az volt a legjobb, hogy volt sztorijuk (némelyiké egész jó.. amíg a humánszexnél némelyek azonnal a lecsóba csapnak, az animált sztoriba kell ágyazni és azt végig kell vinni... ettől sokkal olvasmányosabb... Amig pl. a családinál elég egy fiókban talált műkuki, meglesett fürdés, rajtakapott maszti, egy túl forróra sikeredett apai-, anyai-,fiúi-, leányi-,testvéri ölelés aztán már is fejest lehet ugrani a tömény szexleírásba..
Szeretnék egy vitaindító témát létrehozni.
Mégpedig arról lenne szó, hogy ahogyan figyeltem a reakciókat, néhány írásnál nagyon nem értek egyet egyes beírásokkal. Vagyis én egyes negatív véleményekkel nem értek egyet. Szóval nem arról van szó, hogy ne írjatok kritikát, hanem inkább arra gondolok, hogy az ne le lehúzó, ocsmányozó, írógyilkos legyen. Hanem szerintem inkább építő jellegűnek kéne lennie. Ami esetleg rámutat ugyan a hibára, de legyen benne néhány biztató szó is. Ez ösztönözné az adott írót, hogy minél többet írjon és figyeljen arra, hogy a következő írásnál mire figyeljen, koncentráljon, hiszen nem vagyunk profik. De ha sokat írunk, akkor többet fejlődünk és ebből tanulunk is. Ettől lesznek egyre jobb írások itt az oldalon mindenki szórakozására. Ha valakinek bizonyos típusú témák nem tetszenek, ne alázza azt le, mert attól még lehet az jó azoknak, akik szeretik. Inkább ne olvassa el. Mert tényleg nem vagyunk egyformák.
Még egy másik gondolatot szeretnék leírni. Arra gondoltam, hogy a toplistát el kellene törölni. Vagyis lehessen ugyan szavazni a történetre, de ne hozza azt ki a topp tízbe minden megnyitott oldalon. Erre azért lenne szükség, mert látom, hogy ez az egész manipulálható. Ezért torzképet mutat. Elfogultság még a szerkesztők részéről is. Ezt azért mondom, mert többször is tapasztaltam, hogy sok szavazatot kapó írást nem lehet elmozdítani sem lefelé, sem pedig fölfelé egy két le vagy felszavazással. Csakis szerkesztői beavatkozással. Én pedig rendre megkaptam ezt a pofont a szerkesztők részéről. Valakit viszont évekre odaragasztanak a topba. Na és máris kész az elfogult torzkép. Én két évet hagytam ki csupán azért, mert lehúztak a szerkesztők. Elvették a kedvem az írástól. De azt nem hiszem hogy jó nekik hogy szűkítik az írók táborát. Tehát a konklúzió az, hogy az sem jó, ha egymás írását alázzuk le. De az sem, ha manipulált a pontozás. Tehát a top lista megossza az írói tábort, mert mindenki szeretne odakerülni. Ebből pedig az következik, hogy még ha egyébként tetszene is neki az a másik író írása, mégis igyekszik visszapontozni azért, hogy az övé előrébb kerüljön. Tehát így is torzul a kép.
Na és én is szeretném, ha visszakerülne az animál kategória is.
Ezekről szeretném a ti véleményeteket megismerni.
Üdv mindenkinek.
Steve
A manga stilusú filmekre ez a világnézet jellemző, van akinek bejön ez a stilus. Akinek nem, annak nem kötelező néznie.
Az ilyeneket kedvelőkkel kapcsolatban nem kéne nyilatkozni, rengetegen szeretek a horrofilmeket is, mégsem mennek végig éjszaka a városon, hogy egy pár embert lemészároljanak.
Ugyanez igaz a családi történetekre is, rengetegen olvassák, akiknek meg sem fordult soha a fejében, hogy a saját családukból bárkivel is ilyen kapcsolatot létesítsenek.
Elég érdekes (és sajnos eléggé elterjedt) vélemény, hogy ha valamiről olvasunk/valamit megnézünk, akkor mi is azt fogjuk csinálni. Nyilván mindenki magából indul ki, de bízunk benne, hogy az egészséges többség magától is rájön, hogy egy (az esetek többségében) KITALÁLT történetet vagy filmet néz.
A jogi helyzetre kitérve: A Törté-Net valamint az azon található tartalmak semmilyen törvényt nem sértenek. Nem tilos nemi erőszak, gyilkosság, vérfertőzés, képi vagy írásbeli ábrázolása.
További jó olvasgatást!
Gusztustalan az oldal!!!!
Nagyon fel vagyok háborodva h ilyenért pénzt kértek!
Aki egy megerőszakolós filmet el tud nézni, sőt élvezi, az beteg és nagy veszéllyel van a társadalomra, menjen orvoshoz!!!!!!!!!! MEG AZ APÁVAL KEFÉL A LÁNYA??? Nem vagytok normálisak? Fel lesztek jelentve!!
Elolvastam néhány homot is, mégse viszket a seggem fütyi után.. Az animálban az volt a legjobb, hogy volt sztorijuk (némelyiké egész jó.. amíg a humánszexnél némelyek azonnal a lecsóba csapnak, az animált sztoriba kell ágyazni és azt végig kell vinni... ettől sokkal olvasmányosabb...
Amig pl. a családinál elég egy fiókban talált műkuki, meglesett fürdés, rajtakapott maszti, egy túl forróra sikeredett apai-, anyai-,fiúi-, leányi-,testvéri ölelés aztán már is fejest lehet ugrani a tömény szexleírásba..