Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

sztbali
2017. június 24. 13:11
Szerintem a félkövér vagy a dőlt illetve az aláhúzott típusú kommentekért járhatna naponta maximum egy plusz pont ha valaki ír ilyet.
1
Ulysses
2017. április 30. 13:42
Kérdés a Törté-net,hu csapatához: Megfontolnátok-e azt az ötletemet, hogy a nem VIP kategóriába beküldött sztorikat ne a naponta megjelenő két friss sztori közé tennétek, hanem bónuszként kapnák az olvasók is. Amúgy sem gyakran küldenek be a szerzők, fordítók "jótékonyságból" egy-egy írást.
Azért vetettem fel ezt a kérdést, mert a fiókomban lapul egy olyan fordítás, amiért nincs pofám elvárni a 30 napos VIP tagságot (bár elég viccesnek tartottam az eredetijét), viszont azt is pofátlanságnak tartom, hogy a fizető olvasóknak egy ehhez hasonló fajsúlyú sztorival szúrják ki a szemét.

Másik ötlet, kérdés: Nem gondoltatok még arra, hogy a sztorik kategóriáját átformáljátok? Már többen leírták, kifejtették a problémát a "családi" kategória kapcsán. Vagy meg kellene osztani, vagy alkategóriát létrehozni. Külföldi oldalakon látott "incest" kategóriát, vagy cimkét alkalmazni a valódi?, pontosabban a törvény betűje szerinti vérfertőző kapcsolatokat tartalmazó írásokra. Mert jelenleg össze van mosva pl. a testvérek közötti vagy anya-fia kapcsolatot leíró, és a nem vér szerinti rokonok, mint sógor-sógornő közötti viszonyt feldolgozó történet.
1
allajos
2017. február 18. 04:23
A "versenyeink" című aloldal nevében lévő többesszámot kellene indokoltá tenni....
1
sztbali
2016. december 5. 23:47
Szerintem a címkék közé bekerülhetne a sógor/sógornő is, mint a szereplők közötti rokonsági fok.
1
b
bazsarózsa
2014. július 29. 13:36
Mikor lesz már mobil nézet? Haló ez itt a xxi. század!
1
bikingcrazy
2014. május 27. 18:15
Ez a történet is kéne az oldalra, de nem rakják fel:
http://1drv.ms/1puYBNj
1
F
Fatima
2014. április 16. 18:15
Üdvözlettel és tisztelettel a Törté-net oldal csapatának.

Szerintem igazán kerülhetnének fel az oldalra a filmek részbe
3D animációs filmek könnyű típusúak komoly fajták és keményebb nehéz súly csoportúak.
Szerintem ez eléggé megemelhetné az oldal nézettségét.

Ui.
Nagyon bízom benne hogy elnyeri a tetszéseteket.
1
sztbali
2014. április 1. 15:15
Tisztelet Törté-Net!

Ebben a fórumban az #556 hozzászólásomban a említettem a dp címke és a megvalósulás ígérete volt a felelet, de eddig ez nem valósult meg. Azóta eltelt néhány hónap ezért szeretném azt tudni, hogy folyamatban van-e a megvalósulás , mert egyenlőre eredményt nem látok az oldalon.
1
k
kaktussz
2014. január 17. 19:11
Keresgéltem az oldalon a történetek között szerepelnek animál címkével felszerelt írások de rákattintva teljesen más linkre visz. Mi ennek az oka? Törölté őket?
1
Peter Hun
2013. december 29. 10:39
az előzőt kiegészítve:

Esetleg az író, ha értelmes, építő jellegű kritikát kapna a jövőbeni fejlődéséhez, akkor plussz pontot kérhetne a szerkesztőségtől.
Természetesen az olvasó számára.
1
Peter Hun
2013. december 29. 10:33
Tisztelt szerkesztőség!

Az írók - olvasók - véleményezés témakörben lenne egy felvetésem:

Mivel az itt leírt történetek az ember ösztön világáról szólnak, így a megitélésüket nagyban befolyásolja az olvasó beállítottsága. Én például nem vagyok oda a családi, illetve homo történetekért.

Vannak történetek, amik igényesen meg vannak írva, de le van cinkelve a kategóriájuk miatt. Pl.: Hajnal lány "Most kezdődik" című írása.

Szerintem jó volna, ha lenne egy privát üzi fala az írónak, ahol kapcsolatba léphetne vele a története kategóriáit kedvelő olvasó.

Esetleg az író, ha értelmes, építő jellegű kritikát kapna a jövőbeni fejlődéséhez, akkor plussz pontot kérhetne a szerkesztőségtől.
1
T
Törté-Net
2013. december 24. 13:29
Kedves PPBS88!

A profil-kép felvetése tökéletesen jogos, szerepel is a listánkon, reméljük január folyamán ezzel is tudunk jelentkezni. Szóval köszönjük, valós igény van erre. 🙂
És szeretnénk több teret adni az íróknak, hogy többet írhassanak magukról. 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
PPBS88
2013. december 12. 20:06
Profil.Így:
Elolvasok egy történetet és ott van hogy x ember írta.És amikor a nevére kattintok akkor jelenjen meg úgy a profilja hogy legyen egy kicsi kis logo féleség.Csak egy kis kép, ami takarja az író személyiségét.(nem muszáj hogy animált is legyen a kép,de jól kivehető legyen,pl 60x40)
És még egy pár apróság.Lehetne olyan hogy pl "Kedvenc filmjei:","Hobbija:" meg ilyesmik.Így sokkal jobban lehetne azonosulni a szerzővel. No és még egy nagyon apró dolog:a fórum rész egész jó,de lehetne benne egy kicsit több smájcika 😀 🙂 🙂)
1
Peter Hun
2013. december 2. 17:41
Tisztelt Törté-net!

Az Írók/fordítók témában megírtam a felhívást.

Kedves Ulysses, köszönöm a közbenjárásodat! Az igazság az, hogy abban voltam, a szerkesztőség majd valamikor később fog válaszolni, vagy esetleg elkezdtek dolgozni a témán.
Nem tudom, mennyire gyakran látogatják az írók a fórumot, azért gondoltam egy rendszer által küldhető üzenetre, megjelenő üzenet panelre a belépéskor.

Üdv.: Peter Hun
1
T
Törté-Net
2013. november 24. 00:13
Kedves Peter Hun!

Először is elnézést a késésért, és köszönjük Ulysess-nek, hogy felhívta rá a figyelmünket.
Azokhoz az írókhoz, akik engedélyezték az e-mail-beli kapcsolattartást, el tudjuk juttatni az ilyen kéréseket. Ettől függetlenül az Íróknak/fordítóknak fenntartott témába is elhelyezheted, így a legbiztosabb, hogy elér a célközönséghez.

Kedves Leona, kedves sztbali!

Mindkettő jó ötlet, megvalósítjuk. 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. november 22. 19:13
Tisztelt Peter Hun!
Kaptál bármiféle választ a 2013.10.27-én 13:42.kor írt hozzászólásodra? Kifejtetted más fórumban az ötletedet? Miért nem teszed meg itt azt a felhívást?
1
Leona
2013. november 20. 18:23
Tisztelt Törté-Net!

Szeretném javasolni, hogy a képregények esetében a " szakértői szavazás" résznél tegyék be a "szerkesztés" fület is, hogy lehessen értékelni az adott füzetnél a beírói munkát is. Elsősorban azért, mert kezdenek elszaporodni az oldalon az ilyen tekintetben igénytelen munkák. Jó volna tehát, ha az olvasó közösség ilyen formában (is) kifejezhetné a véleményét ezen munkákkal kapcsolatban.
1
sztbali
2013. november 20. 16:54
Tisztelt Törté-Net!

Felmerült egy újabb címke, ami az análhoz kapcsolódik. Egyes történetek dp részeket is tartalmaznak, amit szerintem jelölni lehet.
1
Peter Hun
2013. október 27. 13:42
Tisztelt Szerkesztőség!

Nem tudom volt e már igény arra, hogy valaki, mint író felhívással fordulhasson az írótársaihoz, vagy a keresett célcsoporthoz. Örömmel venném, ha a szerkesztőség által kultúráltnak tartott felhívás eljutna az írótársakhoz. Van egy ötletem, amit szeretnék közzétenni, 2 történetem társ-szerzőségével kapcsolatosan.
1
T
Törté-Net
2013. június 28. 09:51
Kedves olvasóink!

A történetek alatti üzenőfal azért van, hogy a MŰVEL kapcsolatos véleményedet megoszd, hogy kommunikáció legyen a szerző és az olvasók között is. Ebből kifolyólag a személyeskedő megjegyzéseket (amik az írót veszik célba) vagy az "ez egy sz*r" jellegű böfögéseket töröljük. Negatív véleményt lehet kulturáltan megfogalmazni, azokkal nincs is semmi baj.
Örülünk, ha valaki nem folytatja a flame-et, ha "menekül", mert legalább nem kell az ő hozzászólását is törölni, amikor a nem odaillő hozzászólásra válaszol. 🙂

És szerény véleményünk szerint az oldal megléte nem elsősorban a hozzászólásokon múlik, hanem a történeteken, képregényeken, illetve az azokat író/fordító írókon, illetve az őket olvasó embereken. Ezen túl nyilván nagyon jó, ha van véleménynyilvánítás a történet alatt, bátorítjuk is, de a parttalan flame-war nem "feltétlenül" tesz hozzá az oldal értékéhez.

Viszont ezen felbuzdulva nyitottunk egy újabb témát, ahol szabadon választott témákról is lehet beszélgetni. Parancsoljatok: https://www.torte-net.hu/forum/tema/7651-Tarsalkodo-barmirol

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1