Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Sajnos a telefonon történő előfizetés valóban a legdrágább, de nem csak a látogatóknak, hanem számunkra is, hisz a hívás díjának kevesebb, mint a fele érkezik be hozzánk, a nagyobbik fele a szolgáltatók jutaléka.
Az emeltdíjas SMS-ek megszűntével jelentős ideig nem is volt elérhető bármilyen bankkártyástól eltérő fizetési lehetőség, amíg jóval később legalább ilyen feltételek mellett sikerült bevezetni ezt a pótlékot, amolyan végső megoldásként azok számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak bankkártyával fizetni.
Manapság a sokféle (akár ingyenes, pl. Revolut vagy Wise) bankkártyás lehetőség mellett a legtöbb embernek elérhető ez a szolgáltatás, így csak azt tudjuk javasolni, hogy akinek lehetősége van rá, az ezzel a megoldással éljen, hisz ez sokkal jobban megéri számukra is.
(Csak érdekességképpen egy tény, hogy vajon mennyire drága vagy olcsó a szolgáltatásunk: Kereken 20 évvel ezelőtt az egyetlen csomagunkban 1 hónapnyi VIP-tagság 500 forintba került, ennél a bankkártyás csomagjaink többsége most is olcsóbb. Közben a forint értéke majd a harmadára esett.)
T.Törté-Net.Nem értem,hogy miért kellett ennyire levenni a telefonálásnál kapott 40 napot 30-ra.Baj az is,hogy telefonálásnál csak egy tarifa van,míg a bankkártyánál három is,ennyire baj,hogy nincs bankkártyám,csak telefonálással tudok hónapot hosszabbítani,szerintem engem hátrány ér.
Tisztelt Törté-Net! AnDrOiD nevű írónak van egy többrészes története a Szomszéd zöldje mindig kertebb címmel. Ez nincs rendszerezve. Úgy értem, hogy a lapozás nem lehetséges a történeteknél és a lap jobb oldalán nincsenek felsorolva a sorozat részei.
1
T
Törté-Net
2024. december 17. 23:18
Kedves sztbali!
Köszönjük, mindkét történetnél pótoltuk a címkéket.
Köszönjük, pótoltuk a címkét, és elnézést, valójában ez egy véletlen címke-duplázást, rövidesen egybevonjuk és csak egy darab, egyértelmű címke marad a témában.
A fenekelést az enyhébb, paskolás szerű, vagy nem nagyon erős ütések esetén használják, a spanking az már a verés kategória, ahol gyakran valamilyen eszközt is használnak, például pálcát, szíjat, korbácsot vagy éppen paskolófát. Sokan összemossák a kettőt, de aki elszenvedi, az érezheti a különbséget. Remélem elfogadod a magyarázatomat. Én így értelmezem a két szó által lefedett cselekvéseket.
Ma belépve ide valaki ezt olvasta: Asztaldísz másképp 1. rész (gruppen, diák, fordítás szextörténet) Meglepett a címke, hiszen ismerős a sztori nekem; én írtam. Sehol sem utaltam rá, hogy fordítás lenne, csupán azt, hogy olvastam egy hasonló sztorit, ami fordítás volt. Ennek az eredetijét semmilyen más nyelven nem jelentettem meg; plágium kizárva. 😀 Mivel odakerült a fordítás jelző, az, aki eszerint keresett rá joggal nehezményezi, hogy nem írtam oda az eredeti forrást. Ugye ez csak tévedésből került rá és nem az volt a célja, hogy engem lejárasson esetleges ismerősök előtt? Amennyiben az utóbbi, kérném a fordítás címkét eltávolítani. Köszönöm.
Tisztelt Törté-Net! A Zsófi és a nevelőapja 2-3-4. résznél a fenekelés címke hiányzik. Egy kérdés: Mely történeknél alkalmazható a spanking/fenekelés címke a szimpla fenekelés helyett? Nem tudom mi a különbség.
1
T
Törté-Net
2024. december 9. 00:03
Kedves Robespierre!
A felhasználó által törölt fiók nem állítható vissza. Az írói kérésre történő törlés esetén legtöbbször átnevezésre (Törölt felhasználó névre), illetve inaktiválásra kerül a fiók. Ez esetben vissza lehet nevezni, illetve vissza lehet aktiválni, de a jelszót még mi sem tudjuk kinyerni a rendszerből, így egy új jelszót kell generálni, így ez esetben lényegében "újraéleszthető" a fiók.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Elárvulva című történetnél az illusztrált címke ott van, de én nem látok képeket. Lemaradtak ezek, vagy a címke felesleges?
Az Egynapi kurva című történetnél a megcsalás címke hiányzik.
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Sajnos a telefonon történő előfizetés valóban a legdrágább, de nem csak a látogatóknak, hanem számunkra is, hisz a hívás díjának kevesebb, mint a fele érkezik be hozzánk, a nagyobbik fele a szolgáltatók jutaléka.
Az emeltdíjas SMS-ek megszűntével jelentős ideig nem is volt elérhető bármilyen bankkártyástól eltérő fizetési lehetőség, amíg jóval később legalább ilyen feltételek mellett sikerült bevezetni ezt a pótlékot, amolyan végső megoldásként azok számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak bankkártyával fizetni.
Manapság a sokféle (akár ingyenes, pl. Revolut vagy Wise) bankkártyás lehetőség mellett a legtöbb embernek elérhető ez a szolgáltatás, így csak azt tudjuk javasolni, hogy akinek lehetősége van rá, az ezzel a megoldással éljen, hisz ez sokkal jobban megéri számukra is.
(Csak érdekességképpen egy tény, hogy vajon mennyire drága vagy olcsó a szolgáltatásunk: Kereken 20 évvel ezelőtt az egyetlen csomagunkban 1 hónapnyi VIP-tagság 500 forintba került, ennél a bankkártyás csomagjaink többsége most is olcsóbb. Közben a forint értéke majd a harmadára esett.)
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
https://www.torte-net.hu/tortenet/6993-A-beavatas-1-resz
Ennél a történetnél a leskelődés, a munkatárs és a megcsalás címke hiányzik.
Köszönjük, sorozatba rendeztük őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
AnDrOiD nevű írónak van egy többrészes története a Szomszéd zöldje mindig kertebb címmel. Ez nincs rendszerezve. Úgy értem, hogy a lapozás nem lehetséges a történeteknél és a lap jobb oldalán nincsenek felsorolva a sorozat részei.
Köszönjük, mindkét történetnél pótoltuk a címkéket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, a címke bevezetésekor az előszóban található fordítás szót értelmezte hibásan az automata, ez most javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk a címkét, és elnézést, valójában ez egy véletlen címke-duplázást, rövidesen egybevonjuk és csak egy darab, egyértelmű címke marad a témában.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Májusi kaland című történetnél a biszex és a nyilvános helyen címke hiányzik.
Az Egy fiú babaországban 15. rész című történetnél a karácsony címke hiányzik.
Meglepett a címke, hiszen ismerős a sztori nekem; én írtam. Sehol sem utaltam rá, hogy fordítás lenne, csupán azt, hogy olvastam egy hasonló sztorit, ami fordítás volt. Ennek az eredetijét semmilyen más nyelven nem jelentettem meg; plágium kizárva. 😀 Mivel odakerült a fordítás jelző, az, aki eszerint keresett rá joggal nehezményezi, hogy nem írtam oda az eredeti forrást. Ugye ez csak tévedésből került rá és nem az volt a célja, hogy engem lejárasson esetleges ismerősök előtt?
Amennyiben az utóbbi, kérném a fordítás címkét eltávolítani.
Köszönöm.
A Zsófi és a nevelőapja 2-3-4. résznél a fenekelés címke hiányzik.
Egy kérdés: Mely történeknél alkalmazható a spanking/fenekelés címke a szimpla fenekelés helyett? Nem tudom mi a különbség.
A felhasználó által törölt fiók nem állítható vissza.
Az írói kérésre történő törlés esetén legtöbbször átnevezésre (Törölt felhasználó névre), illetve inaktiválásra kerül a fiók. Ez esetben vissza lehet nevezni, illetve vissza lehet aktiválni, de a jelszót még mi sem tudjuk kinyerni a rendszerből, így egy új jelszót kell generálni, így ez esetben lényegében "újraéleszthető" a fiók.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk a képeket is.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk a címkéket.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Elárvulva című történetnél az illusztrált címke ott van, de én nem látok képeket. Lemaradtak ezek, vagy a címke felesleges?