Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tudod 2004-ben jött egy hullám az életemben. Akkor találtam erre az oldalra. Örültem az ingyenes írásoknak és nem azért, mert nem volt pénzem. Ismerkedni akartam az oldallal, az írásokkal, hiszen előtte is írtam csek nem erotikusakat. Megtetszett csak kevés volt az ingyenes. Vettem előfizetést és elkezdtem írni. Ehhez kellett az ingyenes, hogy ráébredjek mit akarok. Más néven, időközönként, majd jött Kékég. 2042-ig van vippem. Ekkor jött az ötlet hátha van egy másik fiatal nő aki így lehetne az utódom. Részemről ennyi ez a történet az ingyenes feltöltéssel.
Most értettem meg, hogy miért futunk össze olyan gyakran vasárnaponként (ami engem egyáltalán nem zavar, mert szerintem egy megírt és egy lefordított történet jól megférnek egymás mellett). Hasonló az én dilemmám is: van annyi bónuszom, hogy lehet meg sem érem a végét. A szerkesztők álláspontja (vállalása) is érthető, és a mi hozzáállásunk is. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy töltök fel VIP és szabad hozzáférésű anyagokat is, hogy legyen mit megjelentetni munkanapokon. Eddig én is azt hittem, hogy a hétvégi szabad hozzáférésű írások bevonzanak új előfizetőket is azért, hogy a többi történethez is hozzáférjenek. Főleg azért választottam ezt a lehetőséget, hogy minél több olvasóhoz eljussanak a fordításaim (szeretem ha sokan megtekintik, nekem ez a legfontosabb mérőszám), eszembe se jutott, hogy ezzel hétköznapokon történet-hiányt okozhatok. Akkor majd valahogy máshogy csinálom és ha bennragad egy csomó bónuszom, majd a gyerekek megöröklik. 🙂 Jó történeteket, sok olvasót és magas pontszámokat! Üdv: salsa-papa
Köszönöm a választ. Én úgy gondoltam egy jó üzleti fogás ha olyanok is olvassák a történeteket és úgy érzik érdemes vásárolni vip napokat, hogy több történetet olvassanak végig. Persze az is közte játszik vip napjaim végét nem érem már meg, hova gyűjtsem tovább. Még egyszer köszönöm a választ.
Köszönjük a jelzést, javítottuk a téves írói hozzárendelést, elnézést a keveredésért.
A történetek sorrendjét a fennforgó esetben az befolyásolja, hogy a te feltöltéseid rendre az ingyenes elérhető részbe vannak feltöltve. Az oldalon eredetileg "vállalt" feltöltési rend a munkanaponta két történet, a hétvége a ráadás, ezért az ingyenes anyagokat oda rakjuk, így ne érjen minket olyan vád, hogy a VIP-ért "járó" tartalmakat "higítjuk" fel. Ezen túl nincs semmiféle "törpség" a dologban (legalábbis a Szerkesztőség oldaláról biztos nem). 🙂 (Jelenleg tudtunkkal három darab történeted vár megjelenésre.)
Őszintén szólva, kifejezetten örömmel látnánk még több VIP történetet, mert az év elejei többletet ledolgoztuk, sőt jelen pillanatban épp inkább a hiány jellemző. (Ahogy írtad is, hogy volt író, akinek története hamarabb került fel, az másik oldalról épp ennek köszönhető.)
Talán SZADSÁGON VAN mindenki a Szerkesztőségnél? Utolsó munka napjuk itt e témakőrben, november 22- e volt. Szíveskedjenek érdem magyarázatot adni november 30. -án 23:45 -is n e m v o l t l á t h a t ó semmiféle munka Önöknél.
Tisztelt Szerkesztők! A ma megjelent Új Szomszéd nem Kíváncsi Fáncsi írása ha nem Kivancsifancsi-é. Kérnénk ezt módosítani és a vip napokat neki jóváírni. Köszönjük szépen
Tisztelt Szerkesztők! E-mailra nem kaptam választ ezért ide írok. Érdeklődés gyanánt tenném fel kérdésem. Beküldve van vagy talán négy írásom. Tudom most sok feltöltés van, sok írás vár az oldalon megjelenésre. Ez az oldal színvonalára utal. Azt is sejtem velem teli van a törpje jópár embernek, már nem igazán érdekesek az írásaim, hiszen tudom vannak más íróknak olyan megjelenése ami az enyémek után (ezen a héten) lett feltöltve és már ki is került az oldalra. Tudom a megjelenítés joga az oldalé. Már csak azt kérdem érdemes még nekem feltöltenem írást? Ha kapok választ köszönöm előre is. Ha nem kapok az is válasz.
Kedves Szerkesztők! Most vettem észre, hogy a Zűr az űrben történetemnél elfelejtettem a sci-fi/fantasy cimkét bejelölni. Ha lehetne pótolni, köszönöm.
Az ilyen megjelenés oka, hogy az író kérte a fiókjának a törlését, ez esetben az írói hozzárendelés is megszűnik, viszont a hozzászólásait nem töröljük sehonnan, mivel azzal adott esetben teljes beszélgetés-szálak lennének utólag értelmezhetetlenek.
Ehhez kellett az ingyenes, hogy ráébredjek mit akarok. Más néven, időközönként, majd jött Kékég. 2042-ig van vippem. Ekkor jött az ötlet hátha van egy másik fiatal nő aki így lehetne az utódom. Részemről ennyi ez a történet az ingyenes feltöltéssel.
A ma felkerült Egy asszony bánata és sikere 1. rész című történetnél az anál, a dp/szendvics és a MILF címke hiámyzik.
Hasonló az én dilemmám is: van annyi bónuszom, hogy lehet meg sem érem a végét. A szerkesztők álláspontja (vállalása) is érthető, és a mi hozzáállásunk is.
Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy töltök fel VIP és szabad hozzáférésű anyagokat is, hogy legyen mit megjelentetni munkanapokon.
Eddig én is azt hittem, hogy a hétvégi szabad hozzáférésű írások bevonzanak új előfizetőket is azért, hogy a többi történethez is hozzáférjenek. Főleg azért választottam ezt a lehetőséget, hogy minél több olvasóhoz eljussanak a fordításaim (szeretem ha sokan megtekintik, nekem ez a legfontosabb mérőszám), eszembe se jutott, hogy ezzel hétköznapokon történet-hiányt okozhatok. Akkor majd valahogy máshogy csinálom és ha bennragad egy csomó bónuszom, majd a gyerekek megöröklik. 🙂
Jó történeteket, sok olvasót és magas pontszámokat!
Üdv: salsa-papa
Köszönöm a választ. Én úgy gondoltam egy jó üzleti fogás ha olyanok is olvassák a történeteket és úgy érzik érdemes vásárolni vip napokat, hogy több történetet olvassanak végig. Persze az is közte játszik vip napjaim végét nem érem már meg, hova gyűjtsem tovább.
Még egyszer köszönöm a választ.
Köszönjük a jelzést, javítottuk a téves írói hozzárendelést, elnézést a keveredésért.
A történetek sorrendjét a fennforgó esetben az befolyásolja, hogy a te feltöltéseid rendre az ingyenes elérhető részbe vannak feltöltve. Az oldalon eredetileg "vállalt" feltöltési rend a munkanaponta két történet, a hétvége a ráadás, ezért az ingyenes anyagokat oda rakjuk, így ne érjen minket olyan vád, hogy a VIP-ért "járó" tartalmakat "higítjuk" fel.
Ezen túl nincs semmiféle "törpség" a dologban (legalábbis a Szerkesztőség oldaláról biztos nem). 🙂
(Jelenleg tudtunkkal három darab történeted vár megjelenésre.)
Őszintén szólva, kifejezetten örömmel látnánk még több VIP történetet, mert az év elejei többletet ledolgoztuk, sőt jelen pillanatban épp inkább a hiány jellemző. (Ahogy írtad is, hogy volt író, akinek története hamarabb került fel, az másik oldalról épp ennek köszönhető.)
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, a szóban forgó címkéket pótoltuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, javítottuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Természetesen.🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Talán SZADSÁGON VAN mindenki a Szerkesztőségnél? Utolsó munka napjuk itt e témakőrben, november 22- e volt. Szíveskedjenek érdem magyarázatot adni november 30. -án 23:45 -is n e m v o l t l á t h a t ó semmiféle munka Önöknél.
Tisztelettel:
"Álmoska5"
A ma megjelent Új Szomszéd nem Kíváncsi Fáncsi írása ha nem Kivancsifancsi-é. Kérnénk ezt módosítani és a vip napokat neki jóváírni.
Köszönjük szépen
Ha kapok választ köszönöm előre is. Ha nem kapok az is válasz.
A Hármasban 3. rész - Avagy bővül a kör című történetnél a néger és a nyilvános helyen címke hiányzik.
"Álmoska5"
Az ilyen megjelenés oka, hogy az író kérte a fiókjának a törlését, ez esetben az írói hozzárendelés is megszűnik, viszont a hozzászólásait nem töröljük sehonnan, mivel azzal adott esetben teljes beszélgetés-szálak lennének utólag értelmezhetetlenek.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, mindenhol pótoltuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, na most már jónak kell lennie.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kérjük, töltsd ki a hibabejelentő űrlapot az ott kért adatokkal és azonnal utánanézzünk a problémának.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség