Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Az ilyen megjelenés oka, hogy az író kérte a fiókjának a törlését, ez esetben az írói hozzárendelés is megszűnik, viszont a hozzászólásait nem töröljük sehonnan, mivel azzal adott esetben teljes beszélgetés-szálak lennének utólag értelmezhetetlenek.
Nem tudom ez mennyire hiba, de nekem mindenképpen fura. Írt egy sztorit valamikor Sentinel1 Semmi sincsen ingyen (gruppen, anál, dp/szendvics, férj-feleség szextörténet) A hozzászólásaiból legalábbis az derült ki, hogy ő írta. A pontszáma sem rossz és maga az író stílusa is nagyon jó. Ezek szerint semmi sem indokolná, hogy ma az író mégis ismeretlen. Hacsak nem maga az író kérte. Eszerint én is kérhetném, hogy minden irományom mellett ismeretlen szerző megjelenés szerepeljen? Nem akarok ilyet kérni, csak nem értem a fenti történet írója kilétének változtatását. Biztosan van rá magyarázat. Lehetne akár adatbázis hiba is, vagy más. Szabad nekem arról tudnom?
sci-fi/fantasy: Space XXX - Szárazföld, Anál Annie kalandjai - Az idő rövid története, Starship titus - Itt jön Blarney kapitány néger: Starship titus - Itt jön Blarney kapitány, Zsoldosok elveszett szerencséje 3. rész
"Álmoska5"
Az ilyen megjelenés oka, hogy az író kérte a fiókjának a törlését, ez esetben az írói hozzárendelés is megszűnik, viszont a hozzászólásait nem töröljük sehonnan, mivel azzal adott esetben teljes beszélgetés-szálak lennének utólag értelmezhetetlenek.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, mindenhol pótoltuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, na most már jónak kell lennie.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kérjük, töltsd ki a hibabejelentő űrlapot az ott kért adatokkal és azonnal utánanézzünk a problémának.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Írt egy sztorit valamikor Sentinel1 Semmi sincsen ingyen (gruppen, anál, dp/szendvics, férj-feleség szextörténet) A hozzászólásaiból legalábbis az derült ki, hogy ő írta. A pontszáma sem rossz és maga az író stílusa is nagyon jó. Ezek szerint semmi sem indokolná, hogy ma az író mégis ismeretlen. Hacsak nem maga az író kérte. Eszerint én is kérhetném, hogy minden irományom mellett ismeretlen szerző megjelenés szerepeljen?
Nem akarok ilyet kérni, csak nem értem a fenti történet írója kilétének változtatását. Biztosan van rá magyarázat. Lehetne akár adatbázis hiba is, vagy más. Szabad nekem arról tudnom?
A Gazdagék című történetnél a fenekelés és az anál címke hiányzik.
A Tom, Babszi és a mama című sorozat 6. részénél a szűz címke hiányzik a 7. résznél pedig felesleges.
A Nicky története 5. rész - Latin szendvics című történetnél a dp/szendvics és a mélytorok címke hiányzik.
Vásároltam előfizetést , miért nincs VIP tagságom?
Köszönjük a jelzést, mindenhova felraktuk a kért címkéket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, valóban lemaradt, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzéseket, javítottuk mindenhol.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Laura állást keres című történetnél a fenekelés, férj-feleség és az iroda címke hiányzik.
Space XXX - Szárazföld, Anál Annie kalandjai - Az idő rövid története, Starship titus - Itt jön Blarney kapitány
néger:
Starship titus - Itt jön Blarney kapitány, Zsoldosok elveszett szerencséje 3. rész
A ma felkerült Könyvelő lány elcsábítva 3. részcímű történetnél a leszbi címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség