Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
sci-fi/fantasy: Space XXX - Szárazföld, Anál Annie kalandjai - Az idő rövid története, Starship titus - Itt jön Blarney kapitány néger: Starship titus - Itt jön Blarney kapitány, Zsoldosok elveszett szerencséje 3. rész
Ellenőriztük megint, de úgy látjuk, hogy minden képregényre felkerült az említett 5 címkék közül a jelzettek. Tudnál segíteni, hogy mi maradt le mégis?
Köszönöm az itteni jelzést, mint ahogyan én is külön válaszban megköszöntem akkor is a kedvességet, és a gyorsaságot is. Valóban kellemes meglepetés volt számomra és hálás vagyok érte. A szívemben tudtam csupán adni ezek miatt plusz 20 nap VIP-t. 🙂 Köszi! Még egyszer, csupán örömöm jeleként. 💖🕊
Tisztelt Törté-Net! A Dupla vagy semmi című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2-3.résznél az anál és a dp/szendvics címke is. Az 1. résznél az anál pedig felesleges.
A Tom, Babszi és a mama című sorozat 6. részénél a szűz címke hiányzik a 7. résznél pedig felesleges.
A Nicky története 5. rész - Latin szendvics című történetnél a dp/szendvics és a mélytorok címke hiányzik.
Vásároltam előfizetést , miért nincs VIP tagságom?
Köszönjük a jelzést, mindenhova felraktuk a kért címkéket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, valóban lemaradt, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzéseket, javítottuk mindenhol.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Laura állást keres című történetnél a fenekelés, férj-feleség és az iroda címke hiányzik.
Space XXX - Szárazföld, Anál Annie kalandjai - Az idő rövid története, Starship titus - Itt jön Blarney kapitány
néger:
Starship titus - Itt jön Blarney kapitány, Zsoldosok elveszett szerencséje 3. rész
A ma felkerült Könyvelő lány elcsábítva 3. részcímű történetnél a leszbi címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ellenőriztük megint, de úgy látjuk, hogy minden képregényre felkerült az említett 5 címkék közül a jelzettek.
Tudnál segíteni, hogy mi maradt le mégis?
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Tanárnő című történetnél a tanár és a szűz címke hiányzik.
Köszönöm az itteni jelzést, mint ahogyan én is külön válaszban megköszöntem akkor is a kedvességet, és a gyorsaságot is. Valóban kellemes meglepetés volt számomra és hálás vagyok érte.
A szívemben tudtam csupán adni ezek miatt plusz 20 nap VIP-t. 🙂
Köszi! Még egyszer, csupán örömöm jeleként. 💖🕊
Utólag itt is jeleznénk (ahogy e-mailben megtettük akkor), hogy aznap korán reggel cseréltük a történetedet. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzéseket, az összes címkét javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Dupla vagy semmi című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2-3.résznél az anál és a dp/szendvics címke is. Az 1. résznél az anál pedig felesleges.
Az Anyu mindent megold 1. rész című történetnél a munkatárs címke hiányzik.