Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönöm az itteni jelzést, mint ahogyan én is külön válaszban megköszöntem akkor is a kedvességet, és a gyorsaságot is. Valóban kellemes meglepetés volt számomra és hálás vagyok érte. A szívemben tudtam csupán adni ezek miatt plusz 20 nap VIP-t. 🙂 Köszi! Még egyszer, csupán örömöm jeleként. 💖🕊
Tisztelt Törté-Net! A Dupla vagy semmi című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2-3.résznél az anál és a dp/szendvics címke is. Az 1. résznél az anál pedig felesleges.
Kedves Törté-Net! Sajnálatos módon csak most vettem észre, hogy a nyers verziót küldtem be, emiatt írtam egy email-t cserét kérve az ott küldöttre. Reménykedek, hogy abban nem lesz ennyi hiba, mint ami most olvasható. Köszönöm ha odafigyeltek és bocsika.
Köszönöm, hogy Halloween alkalmából kiraktátok a képregényem, de szeretném megkérdezni, hogy a megjegyzésekben kért címkebővítést a többi képregényemhez mikor fogjátok megejteni? Illetve a feltett kérdéseimre sem érkezett válasz.
Ez a sztori úgy kezdődik, hogy a főhős megcsókolt egy nőt, aki nem a felesége volt. Később élvezetes módon leírva benne is volt ugyanebben a lányban. Ez ugye nem megcsalás? Csak mert az a címke nem lelhető fel a hetero, diák, tanár mellett, úgyhogy biztosan nem számít annak. Én mégis javasolnám kiegésízteni ezzel, ha egyetért a szerkesztőség. 🙂
A ma felkerült Tanárnő című történetnél a tanár és a szűz címke hiányzik.
Köszönöm az itteni jelzést, mint ahogyan én is külön válaszban megköszöntem akkor is a kedvességet, és a gyorsaságot is. Valóban kellemes meglepetés volt számomra és hálás vagyok érte.
A szívemben tudtam csupán adni ezek miatt plusz 20 nap VIP-t. 🙂
Köszi! Még egyszer, csupán örömöm jeleként. 💖🕊
Utólag itt is jeleznénk (ahogy e-mailben megtettük akkor), hogy aznap korán reggel cseréltük a történetedet. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzéseket, az összes címkét javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Dupla vagy semmi című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2-3.résznél az anál és a dp/szendvics címke is. Az 1. résznél az anál pedig felesleges.
Az Anyu mindent megold 1. rész című történetnél a munkatárs címke hiányzik.
Sajnálatos módon csak most vettem észre, hogy a nyers verziót küldtem be, emiatt írtam egy email-t cserét kérve az ott küldöttre. Reménykedek, hogy abban nem lesz ennyi hiba, mint ami most olvasható. Köszönöm ha odafigyeltek és bocsika.
A Börtönhölgyek című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2.résznél a dp/szendvics címke is.
Sajnos türelmedet kell kérnünk, valószínűleg év végén tud a kérdés végére pont kerülni.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Selymi-Tűzoltófeleség című történetéhez a férj/feleség címke szerintem passzolna.
Köszönük, az összes címkét pótoltuk. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az öcsém a szerelmem című történetnél a testvérek címke hiányzik.
Köszönöm, hogy Halloween alkalmából kiraktátok a képregényem, de szeretném megkérdezni, hogy a megjegyzésekben kért címkebővítést a többi képregényemhez mikor fogjátok megejteni? Illetve a feltett kérdéseimre sem érkezett válasz.
Üdvözlettel:
Robespierre
Az Ajándéknyaralás apósomtól című történetnél a meny és a dp/szendvics címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/2111-Furdoszoba
Ennél a történetnél a fürdőszoba címke hiányzik.
A ma felkerült Matekóra 3. rész nem olvasható, mert nekem egy fehér oldal jelenik meg. Nem tudom hol lehet a hiba.