Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves Törté-Net! Sajnálatos módon csak most vettem észre, hogy a nyers verziót küldtem be, emiatt írtam egy email-t cserét kérve az ott küldöttre. Reménykedek, hogy abban nem lesz ennyi hiba, mint ami most olvasható. Köszönöm ha odafigyeltek és bocsika.
Köszönöm, hogy Halloween alkalmából kiraktátok a képregényem, de szeretném megkérdezni, hogy a megjegyzésekben kért címkebővítést a többi képregényemhez mikor fogjátok megejteni? Illetve a feltett kérdéseimre sem érkezett válasz.
Ez a sztori úgy kezdődik, hogy a főhős megcsókolt egy nőt, aki nem a felesége volt. Később élvezetes módon leírva benne is volt ugyanebben a lányban. Ez ugye nem megcsalás? Csak mert az a címke nem lelhető fel a hetero, diák, tanár mellett, úgyhogy biztosan nem számít annak. Én mégis javasolnám kiegésízteni ezzel, ha egyetért a szerkesztőség. 🙂
Tisztelt Törté-Net! A #2596 sorszámú hozzászólásban az alábbit jeleztem. A Timi hazaköltözött című történetnél az apa és lánya címke hiányzik. Ennél a történetnél a lánya címke ott van, de az apa még mindig hiányzik.
Azt hiszem lemondok ezentúl a képregényekről itt. Nagyon zavaró, hogy 3-4x kell megmondni az oldalnak, hogy én vagyok Én. Valahányszor váltok mindig csodálkozik, mert regisztrált fiók kell, aztán meg: "tényleg te vagy az? Nem viccelsz?" Ha már fúzió, lehetne egyetlen adatbázis legalább a belépésekre, nem?
Köszönöm szépen. A címkét már akkor megtaláltam, amikor írtam az első hozzászólásomat, másképp nem javasoltam volna. Viszont valószínűleg átsiklottatok a hozzászólás első kérdésén, ami ez lett volna: „Nemrég találtam egy újabb gyöngyszemet. Angéla irodája 4. rész (leszbi, iroda, vibrátor, munkatárs, romantikus szextörténet) Ott leírtam az értékelésnél és ettől semmi sem tántoríthat el, hogy az profi munka. Nagyon élvezet volt olvasni, bár azért találtam rá, mert rajta van a romantikus címke. Tetszett, de sokadjára elolvasva sem tudtam rájönni, miért került rá az említett címke." A sztori alatti hozzászólásban kérdeztem de senki nem világosított fel: „Próbáltam rájönni, hogy miért a romantikus címke, de nem sikerült. Elárulná valaki? Megköszönném." Továbbra is járna a köszönet, ha bárki megindokolja.
Tisztelt Törté-Net! Általában az anyós mellé a vej az após mellé pedig a meny címke párosul. Viszont ha jól emlékszem anyós és a menye leszbi valamint após és vej homo történet is van az oldalon. Ezek száma elenyésző. Az ilyen történetek alig 1%-a ha az emlékeim nem csalnak.
1
T
Törté-Net
2024. október 24. 23:14
Kedves sztbali!
Köszönjük, ezeket a cimkéket is javítottuk.
Viszont a hozzászólásodnak hála rájöttünk, hogy az anyós és após címkék mellett a vej és meny egybevont címkének nem lenne hozzáadott értelme, így különválasztottuk őket az információtartalom miatt, viszont innentől csak manuálisan tud majd felkerülni a megfelelő történetekre.
Tisztelt Törté-Net! A Timi hazaköltözött című történetnél az apa és lánya címke hiányzik. Valamint az após és anyós címkével ellátott történeteknél a vej és meny címke is hiányzik.
Sajnálatos módon csak most vettem észre, hogy a nyers verziót küldtem be, emiatt írtam egy email-t cserét kérve az ott küldöttre. Reménykedek, hogy abban nem lesz ennyi hiba, mint ami most olvasható. Köszönöm ha odafigyeltek és bocsika.
A Börtönhölgyek című képregény sorozatnál a néger címke hiányzik. A 2.résznél a dp/szendvics címke is.
Sajnos türelmedet kell kérnünk, valószínűleg év végén tud a kérdés végére pont kerülni.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Selymi-Tűzoltófeleség című történetéhez a férj/feleség címke szerintem passzolna.
Köszönük, az összes címkét pótoltuk. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az öcsém a szerelmem című történetnél a testvérek címke hiányzik.
Köszönöm, hogy Halloween alkalmából kiraktátok a képregényem, de szeretném megkérdezni, hogy a megjegyzésekben kért címkebővítést a többi képregényemhez mikor fogjátok megejteni? Illetve a feltett kérdéseimre sem érkezett válasz.
Üdvözlettel:
Robespierre
Az Ajándéknyaralás apósomtól című történetnél a meny és a dp/szendvics címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/2111-Furdoszoba
Ennél a történetnél a fürdőszoba címke hiányzik.
A ma felkerült Matekóra 3. rész nem olvasható, mert nekem egy fehér oldal jelenik meg. Nem tudom hol lehet a hiba.
A #2596 sorszámú hozzászólásban az alábbit jeleztem.
A Timi hazaköltözött című történetnél az apa és lánya címke hiányzik.
Ennél a történetnél a lánya címke ott van, de az apa még mindig hiányzik.
A ma felkerült Csajos este című történetnél a mélytorok címke hiányzik.
Viszont valószínűleg átsiklottatok a hozzászólás első kérdésén, ami ez lett volna:
„Nemrég találtam egy újabb gyöngyszemet. Angéla irodája 4. rész (leszbi, iroda, vibrátor, munkatárs, romantikus szextörténet)
Ott leírtam az értékelésnél és ettől semmi sem tántoríthat el, hogy az profi munka. Nagyon élvezet volt olvasni, bár azért találtam rá, mert rajta van a romantikus címke. Tetszett, de sokadjára elolvasva sem tudtam rájönni, miért került rá az említett címke."
A sztori alatti hozzászólásban kérdeztem de senki nem világosított fel:
„Próbáltam rájönni, hogy miért a romantikus címke, de nem sikerült. Elárulná valaki? Megköszönném."
Továbbra is járna a köszönet, ha bárki megindokolja.
Általában az anyós mellé a vej az após mellé pedig a meny címke párosul. Viszont ha jól emlékszem anyós és a menye leszbi valamint após és vej homo történet is van az oldalon. Ezek száma elenyésző. Az ilyen történetek alig 1%-a ha az emlékeim nem csalnak.
Köszönjük, ezeket a cimkéket is javítottuk.
Viszont a hozzászólásodnak hála rájöttünk, hogy az anyós és após címkék mellett a vej és meny egybevont címkének nem lenne hozzáadott értelme, így különválasztottuk őket az információtartalom miatt, viszont innentől csak manuálisan tud majd felkerülni a megfelelő történetekre.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Timi hazaköltözött című történetnél az apa és lánya címke hiányzik.
Valamint az após és anyós címkével ellátott történeteknél a vej és meny címke is hiányzik.