Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönjük, a fenekelés címke felkerült és elsőként az általad javasolt két történetre fel is került. 🙂 (És közben a vej/meny címke is felkerült a választhatóak közé.)
Szerintem ezen is elférne a spanking címke is: Angéla irodája 5. rész (leszbi, iroda, munkatárs szextörténet) Angéla és Lizi kapcsolata miatt a sztori végén. A többit nem olvastam el igazából, mert annyira nem kedvencem a leszbi elbeszélve. Talán inkább csak attól félek, hogy ennek a stílusa megszeretteti velem a leszboszi kalandozást, de ezt nem tehetem a családdal. 😊 Viszont vicc nélkül érdemes lenne átnézni ezeken a címkéket, mert talán másutt is szerepel ami illene erre.
Nemrég találtam egy újabb gyöngyszemet. Angéla irodája 4. rész (leszbi, iroda, vibrátor, munkatárs, romantikus szextörténet) Ott leírtam az értékelésnél és ettől semmi sem tántoríthat el, hogy az profi munka. Nagyon élvezet volt olvasni, bár azért találtam rá, mert rajta van a romantikus címke. Tetszett, de sokadjára elolvasva sem tudtam rájönni, miért került rá az említett címke. Nyilván engem már nem zavar, mert a leszbi sztorik is tetszetősek számomra, ha így írják meg azokat. Tudok viszont olyanról, aki egy romantikus sztorit akart olvasni és a címke alapján elolvasott egy hasonlót, de mivel nem azt kapta, amire számított, ezért lepontozta. Nem venném a lelkemre, ha ezzel is hasonló történne. Amennyiben ti is úgy találjátok, hogy nem tudjátok felfedezni benne a romantikát, talán javítani kéne. Ha mégis, akkor kérlek világosítsatok fel minket, mert Lola jobban ért hozzá nálam, de – a sztori alatt írtak szerint – ő se tudott erre rájönni. Viszont nagyon tetszett benne – többek között – a spanking/fenekelés is. Idézem:
Lizi szófogadóan odament és Angéla térdére feküdt. Szíve kalapált, feje zsibogott, mindene lüktetett. Félt, de ugyanakkor vágyott erre. Persze fogalma sem volt, hogy miért. Érezte, ahogy Angéla bal keze a hátára kerül, jobb keze pedig elkezdi simogatni a fenekét. Cirógatta, markolászta a farpofáit, igazított a combjain, hogy egy kicsit szétnyíljanak, és felfedjék Lizi immáron lucskos vulváját. Aztán lendült a keze... Az ütések először gyengédek voltak, majd egyre erősödtek. Felváltva érkeztek, nagyjából tízesével, közte kisebb szünetekkel. Lizi feneke vörösödött és forrósodott. Egy idő után már nem bírta hangos nyögés és zokogás nélkül. Végül úgy öt perc után vége lett és felállhatott. Alig tudott felocsúdni. Márpedig Lizit ott és akkor életében először elfenekelték. Szülei soha nem emeltek kezet rá, még csak pofont sem kapott soha. Talán ez hiányzott neki? Elképzelhető, ugyanis meglepően jól érezte magát. Persze a feneke még égett, dörzsölgette is, de valahogy teljesnek vélte helyzetét, lelki állapotát. Mintha egy hiányzó darab végre a helyére csúszott volna.
Megnéztem és ilyen címke viszont lenne, csak erről hiányzik. Az idézet miatt javasolnám ezt mindenképpen feltenni, mert nekem ez a rész (is) nagyon bejött. Köszi, ha utánanéztek.
Tisztelt címzett! Kedves szerkesztők! A mai napon feltett képregény (Menyasszony orgia) szerepel már egyszer Esküvő néven (feltéve az oldalra 2023. március 5.) Üdv. szekely18
1
T
Törté-Net
2024. október 20. 08:19
Kedves Lolamacko!
Igen, egyszer félig (címkék, főoldali hír és email kiküldése nélkül), de már javítottuk is, egybevontuk az "igazi" kikerülésével, elnézést az ideiglenes kellemetlenségért.
Köszönjük a jelzést és türelmetek, a visszavont történet okozott nálatok, mint íróinál hibát, ezt (remélhetőleg) javítottuk, kérjük jelezzétek, ha mégsem sikerült volna.
Tisztelt Törté-Net! Az Amatőr Tinik című sorozatnál a tini, a diák és a szűz címke hiányzik. Ez utóbbi néhány résznél ott van, de mindegyik részben szerepel ilyen szereplő.
Valóban nem kaptam visszaigazolást az ötödik részről, fogalmam sincs, mi történhetett, mert emlékezetem szerint feltöltöttem. Most feltettem újra, visszaigazolva, kérem vegyétek át, hogy a negyedik rész után az ötödik jelenjen meg, és ne újra a hatodik.
Köszönjük, a fenekelés címke felkerült és elsőként az általad javasolt két történetre fel is került. 🙂
(És közben a vej/meny címke is felkerült a választhatóak közé.)
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, a cimkéket javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, rövidesen töröljük és számodra jóváírtuk a találatért járó 30 VIP napot.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Viszont vicc nélkül érdemes lenne átnézni ezeken a címkéket, mert talán másutt is szerepel ami illene erre.
Nemrég találtam egy újabb gyöngyszemet. Angéla irodája 4. rész (leszbi, iroda, vibrátor, munkatárs, romantikus szextörténet)
Ott leírtam az értékelésnél és ettől semmi sem tántoríthat el, hogy az profi munka. Nagyon élvezet volt olvasni, bár azért találtam rá, mert rajta van a romantikus címke. Tetszett, de sokadjára elolvasva sem tudtam rájönni, miért került rá az említett címke. Nyilván engem már nem zavar, mert a leszbi sztorik is tetszetősek számomra, ha így írják meg azokat.
Tudok viszont olyanról, aki egy romantikus sztorit akart olvasni és a címke alapján elolvasott egy hasonlót, de mivel nem azt kapta, amire számított, ezért lepontozta. Nem venném a lelkemre, ha ezzel is hasonló történne.
Amennyiben ti is úgy találjátok, hogy nem tudjátok felfedezni benne a romantikát, talán javítani kéne. Ha mégis, akkor kérlek világosítsatok fel minket, mert Lola jobban ért hozzá nálam, de – a sztori alatt írtak szerint – ő se tudott erre rájönni.
Viszont nagyon tetszett benne – többek között – a spanking/fenekelés is.
Idézem:
Lizi szófogadóan odament és Angéla térdére feküdt. Szíve kalapált, feje zsibogott, mindene lüktetett. Félt, de ugyanakkor vágyott erre. Persze fogalma sem volt, hogy miért. Érezte, ahogy Angéla bal keze a hátára kerül, jobb keze pedig elkezdi simogatni a fenekét. Cirógatta, markolászta a farpofáit, igazított a combjain, hogy egy kicsit szétnyíljanak, és felfedjék Lizi immáron lucskos vulváját. Aztán lendült a keze...
Az ütések először gyengédek voltak, majd egyre erősödtek. Felváltva érkeztek, nagyjából tízesével, közte kisebb szünetekkel. Lizi feneke vörösödött és forrósodott. Egy idő után már nem bírta hangos nyögés és zokogás nélkül. Végül úgy öt perc után vége lett és felállhatott. Alig tudott felocsúdni.
Márpedig Lizit ott és akkor életében először elfenekelték. Szülei soha nem emeltek kezet rá, még csak pofont sem kapott soha. Talán ez hiányzott neki? Elképzelhető, ugyanis meglepően jól érezte magát. Persze a feneke még égett, dörzsölgette is, de valahogy teljesnek vélte helyzetét, lelki állapotát. Mintha egy hiányzó darab végre a helyére csúszott volna.
Megnéztem és ilyen címke viszont lenne, csak erről hiányzik. Az idézet miatt javasolnám ezt mindenképpen feltenni, mert nekem ez a rész (is) nagyon bejött.
Köszi, ha utánanéztek.
https://www.torte-net.hu/tortenet/11011-A-helyettes
Ennél a történetnél a diák és a szűz címke hiányzik.
A ma felkerült Matekóra 1. rész című történetnél az illsuztrált címke felesleges. A történetnél én nem látok képet.
Az Anya és Fia sztori 1. rész című képregénynél a szöveg nélküli címke felesleges.
Az Egy iskolás lány története című történetnél a szabadban-természetben címke hiányzik.
A mai napon feltett képregény (Menyasszony orgia) szerepel már egyszer Esküvő néven (feltéve az oldalra 2023. március 5.) Üdv. szekely18
Igen, egyszer félig (címkék, főoldali hír és email kiküldése nélkül), de már javítottuk is, egybevontuk az "igazi" kikerülésével, elnézést az ideiglenes kellemetlenségért.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, mindenhol pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést és türelmetek, a visszavont történet okozott nálatok, mint íróinál hibát, ezt (remélhetőleg) javítottuk, kérjük jelezzétek, ha mégsem sikerült volna.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az Amatőr Tinik című sorozatnál a tini, a diák és a szűz címke hiányzik. Ez utóbbi néhány résznél ott van, de mindegyik részben szerepel ilyen szereplő.
Köszönjük a jelzést, kicseréltük a címkét.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség