Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elnézést kérünk az eset miatt, a téves rész máris lekerült és helyette a sorban következő 4. rész került fel. :( (Viszont a hiba okának nyomozása közben derült ki, hogy a rendszert sajnos megzavarta, hogy az 5. rész egyáltalán nem került feltöltésre, hanem a 4. után a 6. rész következik a feltöltésben. Ez természetesen nem magyarázza vagy kisebbíti a hibát, csupán jeleznénk, hogy itt valószínűleg vagy a feltöltéskor vagy a számozáskor hiba történt.)
Ilyen már velem is előfordult a Sógornőm berúgott 3. részének felkerülésekor. Akkor azt a választ kaptam, hogy kell várni pár napot a részek beküldése között, hogy ne keveredjenek össze. A tiéteket legalább nem pontozták emiatt le. 🙂 Ami miatt viszont írok az nem ez, hanem hogy ennek kapcsán vettem észre, hogy ott tényleg hibás a címke. Nem hetero, hanem leszbi. Kérném majd javítani. Köszi
Tisztelt Szerkesztők! Jól agyoncsaptátok a sorozatunkat. A negyedik részkirakásával egyidőben kéretik annak a 111 embernek az agyából a 6. részt törölni addig amíg az 5. rész is meg nem jelenik. Leírjam milyen büntetéseken gondolkodom emiatt a hiba miatt? Engeszteljetek ki, de főleg az írótàrsamat Évát! Mi lesz a kompenzáció?
Fiúk! Hogy a nyavajába lehet a korábban megjelent harmadik rész után a negyedik helyett a hatodik részt feltenni????? Sürgősen szedjétek le és helyette a negyedik részt tegyétek fel!!!!!
Tisztelt Törté-Net! Az Egy családi kaland című történetnél hiányzik a szabadban-természetben címke. Egy sátor belsejében történik a cselekmény ugyan, de a sátrazás mint olyan a szabadban van; ezért gondolom hiányzik, mert ténylegesen nem a természetben vannak.
Tisztelt Törté-Net! Az André kalandjai Onániában című soroztnál a szabadban-természetben címke hiányzik és az első három résznél a szűz és a leskelődés címke is.
Más: nem találtam exhibicionizmus címkét, vagy magamutogatást. Nem a cukros bácsis sztorira gondolok. 🙂 Azt sem tudom mennyire kéne olyan ide. Szóval ez inkább lett volna kérdés, hogy kellene-e?
Lehetséges olyan baki, hogy belépek és a más neve alatt jelenik meg a hozzászólásom? Egy olyan név alatt, akinek a jelszava a böngészőmben nincs is mentve. Utánajártam és kiderítettem nagyjából, mi lehet az oka, csak szerveroldali megerősítést szeretnék kapni, ha lehetne. Mármint elképzelhető-e, hogy magán az oldal szerverén keveredne ilyesmi össze?
Elnézést kérünk az eset miatt, a téves rész máris lekerült és helyette a sorban következő 4. rész került fel. :(
(Viszont a hiba okának nyomozása közben derült ki, hogy a rendszert sajnos megzavarta, hogy az 5. rész egyáltalán nem került feltöltésre, hanem a 4. után a 6. rész következik a feltöltésben. Ez természetesen nem magyarázza vagy kisebbíti a hibát, csupán jeleznénk, hogy itt valószínűleg vagy a feltöltéskor vagy a számozáskor hiba történt.)
A hibáért még egyszer elnézéseteket kérjük!
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ami miatt viszont írok az nem ez, hanem hogy ennek kapcsán vettem észre, hogy ott tényleg hibás a címke. Nem hetero, hanem leszbi. Kérném majd javítani.
Köszi
Sürgősen szedjétek le és helyette a negyedik részt tegyétek fel!!!!!
A ma felkerült Mónika és Csilla című történetnél a testvérek címke hiányzik.
.
Köszönjük, minden szükséges címkét pótoltunk az említett történeteknél.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk a címkét. És valóban, lehet, hogy egy exhibicionizmus címke is elkellne, rövidesen felrakjuk. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Nagyon nehezen tudunk ilyet elképzelni. Ügyfélszolgálati bejelentésben tudnál esetlege erről részletesebben írni nekünk?
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Kurvává tett a feleségem című történetnél a bizarr, biszex, anál, dp/szendvics és a férj-feleség címke hiányzik
Az Egy családi kaland című történetnél hiányzik a szabadban-természetben címke. Egy sátor belsejében történik a cselekmény ugyan, de a sátrazás mint olyan a szabadban van; ezért gondolom hiányzik, mert ténylegesen nem a természetben vannak.
Az André kalandjai Onániában című soroztnál a szabadban-természetben címke hiányzik és az első három résznél a szűz és a leskelődés címke is.
https://www.torte-net.hu/tortenet/6725-Orgazmus-receptre-2-resz
Ha ez nem az, akkor az senkiére sem illene. Talán nem ártana a többi részét is átgondolni.
Más: nem találtam exhibicionizmus címkét, vagy magamutogatást. Nem a cukros bácsis sztorira gondolok. 🙂 Azt sem tudom mennyire kéne olyan ide. Szóval ez inkább lett volna kérdés, hogy kellene-e?
Mindegyik javasolt címke felkerült a helyére. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Vickie a könyvtárban 3. rész - Tengerparti kaland című történetnél a nyilvános helyen és a dp/szendvics címke hiányzik.
A 39. képnél picit irigykedtem a csajra. Nem a partnere, csak a póz miatt. Tutira ki fogom próbálni 😂
A ma felkerült Segít rajtam a fiam című történetnél a fia és a mélytorok címke hiányzik.
Az Álomszép történet című történetnél a szabadban-természetben címke is hiányzik.
Pótoltuk mindegyik történetnél.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség