Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Remek meglátás. Ezen példa mutatja, hogy a címke csere jogos, de azoknál ahol ott volt a nővérke címke, azokaz át kellene nézni, mert így lesznek megfelelő a történetek címkézése.
Tisztelt Szerkesztők! A " Nagy családi nyaralás 2.rész" történetnél az ápoló/ápolónő cimke fölösleges, ott a nővér, mint testvér cimke helyére került a cserekor és inkább ki kellene venni, mert a testvérek cimke már ott van.
Először is köszönöm a Kettős testápoló címre hallgató történeteimmel kapcsolatban mutatott jóságotokat. 😊 Ezzel kapcsolatban azonban lenne egy kérésem. Azok előzményét szeretném, ha hozzávennétek, hiszen az egész sztori az Egy új fajta testápoló címűből alakult ki. Vagyis az egész ennek a folytatása lenne – a címektől függetlenül. Bár talán némelyik önmagában is érthető, mégis szeretném, ha összekapcsolnátok ezeket. Köszönöm ha megteszitek. Ráadásul a legelső történet címét is valószínűleg elrontottam hiszen, ha jól tudom, az újfajta ebben az esetben egybeírandó lenne. Ha szerintetek is helyesebb ez a változat, akkor azért is köszönettel tartozok majd, ha kijavítjátok.
Kérdés- Mi is az a nővérke cimke? Eddig azt hittem, hogy az ápolónőre vonatkozik és a történeteimben is akkor tettem ki, ha van benne nővérke-ápolónő, de látom, hogy vannak, akik az idősebb nőtestvérre is alkalmazzák ezt a cimkét. Igen, azt is hívhatjuk így, de én a kettőt elkülöníteném. Testvér-nővér és nővérke-ápolónő cimkékre. Ha úgy gondoljátok, hogy túlbonyolítom, akkor szóljatok.
2
T
Törté-Net
2024. augusztus 13. 21:39
Kedves Lolamacko!
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk mindkét helyen. 🙂
Két történetemből hiányzik a nővérke cimke. Amikor ezeket tettem fel, akkor még szerintem ilyen cimke nem is volt. Kórházi gyakorlaton- nővérke és orvos cimke is mehet. Kommandós kaland - a nővérke cimke hiányzik.
Köszönjük, eltávolítottuk a felesleges címkét és a többi hasonló történeten is végrehajtottuk ezt az ellenőrzést.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Javítottuk az első rész címét, és szépen sorbafűztük őket az olvasók nagy örömére. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az alábbi történetnél a dp/szendvics címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/3358-Strandon
Először is köszönöm a Kettős testápoló címre hallgató történeteimmel kapcsolatban mutatott jóságotokat. 😊 Ezzel kapcsolatban azonban lenne egy kérésem. Azok előzményét szeretném, ha hozzávennétek, hiszen az egész sztori az Egy új fajta testápoló címűből alakult ki. Vagyis az egész ennek a folytatása lenne – a címektől függetlenül. Bár talán némelyik önmagában is érthető, mégis szeretném, ha összekapcsolnátok ezeket.
Köszönöm ha megteszitek.
Ráadásul a legelső történet címét is valószínűleg elrontottam hiszen, ha jól tudom, az újfajta ebben az esetben egybeírandó lenne. Ha szerintetek is helyesebb ez a változat, akkor azért is köszönettel tartozok majd, ha kijavítjátok.
További kellemest! 😉
Köszönjük a jelzéseket, pótoltuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Tökéletes meglátos, sztbali javaslatát is belevettük és átneveztük ápoló/ápolónő-re, így talán pontosabban leírja az eredeti szándékot. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kedves Törté-Net!
Ha az ellenőrzés során jónak találjátok a Fődíj című képregényt. legyetek szívesek hozzátenni az "akció"-hoz, hogy megcsalás!
Köszönöm szépen a segítséget!
Az Eldöntöttük 2. rész című történetnél a dp/szendvics címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk mindkét helyen. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kórházi gyakorlaton- nővérke és orvos cimke is mehet.
Kommandós kaland - a nővérke cimke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a duplikáció jelzését, az érte járó VIP-tagságit jóváírtuk a fiókodon.
Illetve a másik kérdésedre a válasz igen, szeretnénk rövidesen visszahelyezni őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Egy véletlen találkozás című történetnél az anál címke hiányzik.