Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kérdés- Mi is az a nővérke cimke? Eddig azt hittem, hogy az ápolónőre vonatkozik és a történeteimben is akkor tettem ki, ha van benne nővérke-ápolónő, de látom, hogy vannak, akik az idősebb nőtestvérre is alkalmazzák ezt a cimkét. Igen, azt is hívhatjuk így, de én a kettőt elkülöníteném. Testvér-nővér és nővérke-ápolónő cimkékre. Ha úgy gondoljátok, hogy túlbonyolítom, akkor szóljatok.
2
T
Törté-Net
2024. augusztus 13. 21:39
Kedves Lolamacko!
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk mindkét helyen. 🙂
Két történetemből hiányzik a nővérke cimke. Amikor ezeket tettem fel, akkor még szerintem ilyen cimke nem is volt. Kórházi gyakorlaton- nővérke és orvos cimke is mehet. Kommandós kaland - a nővérke cimke hiányzik.
A mai képregény(Csobbanás 1. rész) már szerepel az oldalon: https://www.cartoonsex.hu/kepregeny/1404-Csobbanas
1
T
Törté-Net
2024. augusztus 6. 22:37
Kedves juharobert2!
Sajnos jogi okokból (erősen kiskorúnak tűnő szereplő) kénytelenek voltunk eltávolítani, de reméljük, hogy a közeljövőben visszakerülhetnek az oldalra. :(
Sziasztok! hová lettek a képregényekből a Nagytakarítás részei. Pedig talán a legjobb.
Köszi és üdv
1
T
Törté-Net
2024. július 28. 09:56
Kedves doriangray!
Köszönjük a jelzést, megtennéd, hogy egy képernyőmentést küldesz róla e-mailben? Nem találkoztunk ilyennel és így hirtelen elképzelni sem tudjuk, de a kép sokat segíteni, hogy kijavítsuk a hibát.
törte-net.hu a belépési link; Felső menüsor jobb széle: Egyéb; Képregények A Legyél VIP tag alatt Regisztráció és Belépés A Belépésre itt nem tudok kattintani. Nincs kiírva, hogy be vagyok lépve és ez tévesztett meg. Ha átlépek a Képregényekbe, ott már mutatja, hogy be vagyok lépve. Kattintani tudok a történetekre amúgy és olvashatóak. Köszi.
Köszönjük a jelzéseket, pótoltuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Tökéletes meglátos, sztbali javaslatát is belevettük és átneveztük ápoló/ápolónő-re, így talán pontosabban leírja az eredeti szándékot. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kedves Törté-Net!
Ha az ellenőrzés során jónak találjátok a Fődíj című képregényt. legyetek szívesek hozzátenni az "akció"-hoz, hogy megcsalás!
Köszönöm szépen a segítséget!
Az Eldöntöttük 2. rész című történetnél a dp/szendvics címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk mindkét helyen. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Kórházi gyakorlaton- nővérke és orvos cimke is mehet.
Kommandós kaland - a nővérke cimke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, máris pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a duplikáció jelzését, az érte járó VIP-tagságit jóváírtuk a fiókodon.
Illetve a másik kérdésedre a válasz igen, szeretnénk rövidesen visszahelyezni őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Egy véletlen találkozás című történetnél az anál címke hiányzik.
https://www.cartoonsex.hu/kepregeny/1404-Csobbanas
Sajnos jogi okokból (erősen kiskorúnak tűnő szereplő) kénytelenek voltunk eltávolítani, de reméljük, hogy a közeljövőben visszakerülhetnek az oldalra. :(
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszi és üdv
Köszönjük a jelzést, megtennéd, hogy egy képernyőmentést küldesz róla e-mailben? Nem találkoztunk ilyennel és így hirtelen elképzelni sem tudjuk, de a kép sokat segíteni, hogy kijavítsuk a hibát.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Legyél VIP tag alatt Regisztráció és Belépés
A Belépésre itt nem tudok kattintani. Nincs kiírva, hogy be vagyok lépve és ez tévesztett meg. Ha átlépek a Képregényekbe, ott már mutatja, hogy be vagyok lépve. Kattintani tudok a történetekre amúgy és olvashatóak.
Köszi.
A ma felkerült Egyedülálló anya című történetnél a szűz és az anál címke hiányzik.