Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves Szerkesztők! Rémpásztor- A jégmadár röpte című sorozatánál az előző részek nem láthatók úgy mint más sorozatoknál, hogy az előző részekre rá lehet kattintani.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkert a szűz stellem 4. rész című történetnél a gruppen címke hiányzik. A leszbi címkét megérte, de a szűz arra is vonatkozik ha egy lány vagy fiú nem rendelkezik tapasztalattal amikor, azonos nemű a partnere?
De, szerintem is az csak. Bár ezek szerint az Adminok nyaralnak, vagy kevesen vannak erre a sok melóra, hogy nem tudják idejében le ellenőrizni a bekerült anyagot. Gondolok itt a két egyforma Simson képregényre például...
A Korrepetálás című képregény véletlenül nem JABcomix? Mert a szabályzat szerint azt tilos feltölteni (legnagyobb bánatomra teszem hozzá). Csak azért szolok, nehogy baj legyen belőle...
Akkor majd durvára csiszoljuk a lelked, hogy passzoljanak egymáshoz. 🙂 Mostanában úgyis a durva dolgok a "divatosabbak". Na meg már van is egy eredeti, MILF címkés sztorink. Egy valakiről már itt is tudhatjuk, hogy mit ért az alatt. A top 10-be biztosan benne van.
Cavintont esetleg? A csatakanca szép magyar kifejezés 😉 De a MILF angol nyelvterület, igaz? Amerikában meg a puma az őshonos ragadozó 🙄🤗 Esetleg lehetne magyarítani a MILF-et, akkor a pumát is lecserélhetnéd... Mire is? 😅
Szándékosan értettél félre? Talán igaza volt KékÉgnek és meg se kéne szólalnom. Ha ez volt a célod, elérted. Már ameddig kibírom 😛 Írtam ott rövid szóértelmezést. Ha valami nem világos, kérlek olvass itt lent vissza.
A "A Simpson család - Régi jó dolgok" már felkerült "A Simpson család - Régi szokások" néven nem? Ha tévedek, akkor ne haragudjatok! És főleg bocsánat a beküldőtől!
Most majdnem egyetértettél velem, csak "kibővítetted" az ismereteimet. Te a saját nézeted szerinti értelmet magyaráztad, én meg azt ahogyan a kifejezést a mai férfiak használják. A férfiak alatt értem itt azokat a fiatalokat is, akiket leidiótáztál, nem mintha védenem kéne bármelyiküket is, de akik nemsokára felnőnek és talán ráeszmélnek, mennyire helytelen volt a szóhasználatuk, ám ettől még követőkre találhatnak az ő utódaikban is. Nem biztos, hogy harmincegynéhány éves apukaként tetszeni fog nekik, amikor egy tini a fiatal szerelmükre ilyet mond, de ha nem hallja, akkor kivédeni sem tudja. Reméltem, hogy kiérezhető lesz alábbiakból a saját véleményem is, de már nem vagyok biztos ebben. Ha eddig nem derült volna ki szerintem nem lenne muszáj e kategóriával bővíteni a címkéket, mivel sok félreértésre adhatnak okot egyesek körében, még akkor is, ha olvasták volna ezt a fórumot, hiszen akadnak itt 18-20 évesek is akik szemében lehet(ne) MILF olyan is, aki csak 28 éves, ám a koránál többnek látszik, avagy éppen fordítva. Nagyjából úgy, mint nemrég a biszex kategória, amikor számomra itt derült ki, hogy akadnak olyanok, akik csupán a férfi nemre gondoltak ilyen vonatkozásban. Az, hogy itt tisztázódni látszott ez a kérdés, még mindig előfordulhat olyan, aki valamilyen oknál fogva nem olvasta ezt így továbbra is biszex címke alatt csak férfiakat keres és ha nem azt talál, akkor számára értelmetlen lesz az egész, ami dühítő és pontszám csökkentésre ingerli a felhevült lelkét. Talán ha a címkéket ellátnák a szerkesztők némi magyarázattal, legalább a "Tölts fel te is" lapon, kevesebb lenne az ebből adódó izgalom. Azt gondolnánk ugyanis, hogy mindegyik érthető, pedig ez nem így van, ezt biztosan tudom. Ezt támasztja alá például az, hogy a szomszédasszonyom szomszédjának tekint minden a szomszéd utcácskákban lakó emberkét is. Ha jobban belegondolunk, talán a szomszéd városban lakókat is illethetnénk ilyen címkével, hiszen a szomszéd szó abban is szerepel. 😇😂 Pedig ez nyilvánvaló butaság, mégis...
A milf a basznivaló anyukák mozaikosítása. A töténelmét leírtad. De ha egy agyhalott fiatal ezt egy harmincas csajra használja, akkor ott inkább egyéb kvalitásbeli problémák merülnek fel, ami nemes egyszerűséggel félanalfabetizmusnak, vagy korai-idiotizmusnak hívnék. Mivel a harmincas korosztályt még bőven ellátják a férjeik. Jobbára. De a negyvenesek és főleg a feljebbiek már kevésbé játszanak az aktív ligákban, ott már jobban megjelenik az a klasszikus anyuka fíling... Na ez az, amire kitalálták ezt a dolgot. De mire a gyerekek felnőnek (20-25+), már anyuka is kinőtt a milf-korból. Az másik kategória már.
A Wiki a világ legjobb dolga lehetne, de néhol annyira kockásan írják le a dolgokat, hogy mindent ki lehet szedni az anyagból, csak azt nem, amiről éppen írni akarnak. Ebből következik, hogy lelkes kockák csinálják, akiknek nem erősségük a közérthetőség, inkább az archiválás, illetve megőrzés. És ez rosszabb, mint az, hgy nem értjük az ó Sexpírt mai angolként.
Azezerévvelezelőtty magyar elég jól érthető, mondjuk egy ezer éves angolhoz képest. Ahol már az ötszáz éves Sexpírt sem értik a maiak. Kéretik ezt is figyelembe venni, csókolom...
Vagy szimplán figyelmetlen volt és nem gondolt arra, hogy én egy szó eleji x-et sz-nek ejthetek. Néhány más nyelvvel szemben a magyarban ritka az olyan szó, ami kettős vagy két mássalhangzóval kezdődik. Talán ezért is dallamosabb a magyar nyelv, talán ezért fogják majd újabb ezer év múlva a tündék nyelvével azonosítani. Már ha akkor is lesz még nyelv iránt érdeklődő ember és fantazy. 🙂 Egy ezer évvel ezelőtti magyart olvasva nehéz lenne megértenünk és el se hinnénk, hogy az a mai nemzet kifejezésmódja volt. Arról nem is beszélve, hogy az általam használt szóból az első betű hangzás szerint a k betű lenne, így azt értelmezve valóban nem lenne sértő, mert a kar egy általánosan elfogadott normális főnév még úgy is, hogy annak is több jelentése van. Ez már programozási kérdés, mert egy ilyen helyen írott szó értelmezését egy programmal lehet. Nagyjából úgy, mint egy helyesírás ellenőrző. Az is program és nem mindegyikben sikerült a legjobb megoldást kidolgozni. Egy szó mint száz, tiltakozhatunk m,i a jövevényszavak ellen, ám ha a többségnek tetszik valami okból az bizony bekerül majdan a köznyelvbe. Meglepődnél, ha egy igazi nyelvésszel beszélnél arról, hány jelenleg használatos magyarnak tartott szavunk efféle jövevényszó.
Rémpásztor- A jégmadár röpte című sorozatánál az előző részek nem láthatók úgy mint más sorozatoknál, hogy az előző részekre rá lehet kattintani.
A ma felkert a szűz stellem 4. rész című történetnél a gruppen címke hiányzik. A leszbi címkét megérte, de a szűz arra is vonatkozik ha egy lány vagy fiú nem rendelkezik tapasztalattal amikor, azonos nemű a partnere?
Itt egy eredeti JAB:
https://8531bef8.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/01/page-2-3.jpg
De ne legyenek álmatlan éjszakáid. Nem JABComix. Én is tudom, hogy mit nem tesznek ki.
Csak azért szolok, nehogy baj legyen belőle...
Na meg már van is egy eredeti, MILF címkés sztorink. Egy valakiről már itt is tudhatjuk, hogy mit ért az alatt. A top 10-be biztosan benne van.
A csatakanca szép magyar kifejezés 😉
De a MILF angol nyelvterület, igaz? Amerikában meg a puma az őshonos ragadozó 🙄🤗
Esetleg lehetne magyarítani a MILF-et, akkor a pumát is lecserélhetnéd... Mire is? 😅
Itt a MILFED :D
A "A Simpson család - Régi jó dolgok" már felkerült "A Simpson család - Régi szokások" néven nem? Ha tévedek, akkor ne haragudjatok! És főleg bocsánat a beküldőtől!
Reméltem, hogy kiérezhető lesz alábbiakból a saját véleményem is, de már nem vagyok biztos ebben. Ha eddig nem derült volna ki szerintem nem lenne muszáj e kategóriával bővíteni a címkéket, mivel sok félreértésre adhatnak okot egyesek körében, még akkor is, ha olvasták volna ezt a fórumot, hiszen akadnak itt 18-20 évesek is akik szemében lehet(ne) MILF olyan is, aki csak 28 éves, ám a koránál többnek látszik, avagy éppen fordítva. Nagyjából úgy, mint nemrég a biszex kategória, amikor számomra itt derült ki, hogy akadnak olyanok, akik csupán a férfi nemre gondoltak ilyen vonatkozásban. Az, hogy itt tisztázódni látszott ez a kérdés, még mindig előfordulhat olyan, aki valamilyen oknál fogva nem olvasta ezt így továbbra is biszex címke alatt csak férfiakat keres és ha nem azt talál, akkor számára értelmetlen lesz az egész, ami dühítő és pontszám csökkentésre ingerli a felhevült lelkét.
Talán ha a címkéket ellátnák a szerkesztők némi magyarázattal, legalább a "Tölts fel te is" lapon, kevesebb lenne az ebből adódó izgalom. Azt gondolnánk ugyanis, hogy mindegyik érthető, pedig ez nem így van, ezt biztosan tudom. Ezt támasztja alá például az, hogy a szomszédasszonyom szomszédjának tekint minden a szomszéd utcácskákban lakó emberkét is. Ha jobban belegondolunk, talán a szomszéd városban lakókat is illethetnénk ilyen címkével, hiszen a szomszéd szó abban is szerepel. 😇😂 Pedig ez nyilvánvaló butaság, mégis...
Arról nem is beszélve, hogy az általam használt szóból az első betű hangzás szerint a k betű lenne, így azt értelmezve valóban nem lenne sértő, mert a kar egy általánosan elfogadott normális főnév még úgy is, hogy annak is több jelentése van. Ez már programozási kérdés, mert egy ilyen helyen írott szó értelmezését egy programmal lehet. Nagyjából úgy, mint egy helyesírás ellenőrző. Az is program és nem mindegyikben sikerült a legjobb megoldást kidolgozni. Egy szó mint száz, tiltakozhatunk m,i a jövevényszavak ellen, ám ha a többségnek tetszik valami okból az bizony bekerül majdan a köznyelvbe. Meglepődnél, ha egy igazi nyelvésszel beszélnél arról, hány jelenleg használatos magyarnak tartott szavunk efféle jövevényszó.