Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönöm, hogy feltettétek a régi Megkötözött móka helyére az újakat! De félek tőle, hogy így nem fogják látni a javított verziót. Persze ez ügyben írtam egy másik topikba, kicsit reklámozva a képregényt.
Tisztelt Törté-Net! A nővér megkapja amire szüksége van című történeteknél a fordítás címke hiányzik. Az első résznél ott van de a folytatásoknál nem látható.
1
T
Törté-Net
2024. május 23. 22:12
Kedves Selymi!
Erre az lenne a javaslatunk, hogy nyugodtan írjon újra, mert bár folyamatosan nézzük a spam-szűrőt is, de (technikai és emberi) hibák bármikor előfordulhatnak.
Az azért erősen szeretnénk árnyalni, hogy a címkézés irányadó lenne csak, szerintünk egészen hatékony tud lenni (köszönhetően a lelkiismeretes íróknak és az önkéntes bejelentőknek), de az például tény, hogy a régi történet címkézése elmarad az ideálistól, mert akkor még tényleg csak a főkategóriák léteztek és erősen változó, hogy melyiken lett azóta manuális újracímkézés.
A levélolvasós kérdést nem is értjük. Lehet úgy jól csinálni, hogy ne olvasnánk el (és válaszolnánk) minden egyes levélre? 🙂 Ez még nem merült fel, szerintünk sem az írók, sem az ügyfélszolgálati panasszal hozzánk forduló olvasók sem lennének elégedettek, ha nem fordítanánk rájuk figyelmet, úgyhogy ezt egyenlőre nem is szeretnénk kipróbálni. 🙂
A küldött e-mail megkaptuk, kicseréltük a megjelenés előtt álló történetet arra.
Alapvetően a címkézés nagy részét feltöltéskor az író tudja elvégezni, azután már csak eseti jelleggel (pl. olvasói visszajelzés alapján) nyúlunk bele az ő döntésébe.
Igazad van a megcsalást több történetnél is lehetne feltenni cimkeként. Nekem azért van csak még mindig hiányérzetem, mert a -Sógornőm berúgott részei nincsenek összefűzve, a harmadik rész, mintha nem is oda tartozna, pedig, igen.
Kedves Torte-Net! Ez a sorozat nem sikerült a terveim szerint, mert ma vettem észre, hogy az 5. résznél hibáztam. Írtam ez ügyben email-t is, remélem még időben érkezett. Köszönöm, ha olvassátok és teljesítitek a kérésem. Szép napot kívánok!
Köszönöm, hogy észrevetted. Azonban a megcsalás is passzolna nagyon sokra. Az enyémen kívül is. A legtöbb hirtelen felindulásból elkövetett szex nem férj-feleség, barát-barátnő között történik. Azt gondoltam, hogy beküldéskor ilyen szempontból is górcső alá kerülnek az irományok megjelenés előtt. Tévedtem. Pedig egy kellemes címkézés sokakat megkímélne némi kellemetlenségtől, másokat hozzájuttathatna kellemes élményhez. Te például egyetlen megcsalás címkével megjelölt történetet sem küldtél be. Pedig a tieid esetében is elég sokra rá lehetett volna tenni. Például az utolsóra, meg az azelőttire és az azelőttire na meg az azt megelőzőre... Meg se számolom, mert a tieidnél még talán sikerülne, de a többinél?
Köszönöm, hogy feltettétek a régi Megkötözött móka helyére az újakat! De félek tőle, hogy így nem fogják látni a javított verziót. Persze ez ügyben írtam egy másik topikba, kicsit reklámozva a képregényt.
Tisztelettel: Balázs0304
A ma felkerült A beavatás című történetnél a szűz címke hiányzik.
A nővér megkapja amire szüksége van című történeteknél a fordítás címke hiányzik. Az első résznél ott van de a folytatásoknál nem látható.
Erre az lenne a javaslatunk, hogy nyugodtan írjon újra, mert bár folyamatosan nézzük a spam-szűrőt is, de (technikai és emberi) hibák bármikor előfordulhatnak.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az azért erősen szeretnénk árnyalni, hogy a címkézés irányadó lenne csak, szerintünk egészen hatékony tud lenni (köszönhetően a lelkiismeretes íróknak és az önkéntes bejelentőknek), de az például tény, hogy a régi történet címkézése elmarad az ideálistól, mert akkor még tényleg csak a főkategóriák léteztek és erősen változó, hogy melyiken lett azóta manuális újracímkézés.
A levélolvasós kérdést nem is értjük. Lehet úgy jól csinálni, hogy ne olvasnánk el (és válaszolnánk) minden egyes levélre? 🙂 Ez még nem merült fel, szerintünk sem az írók, sem az ügyfélszolgálati panasszal hozzánk forduló olvasók sem lennének elégedettek, ha nem fordítanánk rájuk figyelmet, úgyhogy ezt egyenlőre nem is szeretnénk kipróbálni. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Hopp, ezt benéztük, megkavart az egy sorozaton belüli VIP-es én ingyenes sorozat is, de most soron kívül felraktuk a második részt is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A mai feltevésből kiderült, hogy a Kexi69/Kékég Jó választás volt 2.-része lemaradt a frissítésekből.
Tisztelettel:
"Álmoska5"
Köszönöm szépen. Látod? Meg is fiatalított a döntésed.
Ezek szerint a címkézés csupán irányadó, és a top listák is inkább vevőcsalogatónak jók.
Tényleg minden levelet olvastok? Ezt nem azért kérdezem, mintha az hiba lenne. Sőt! 😉
Sajnos jogos a kérdés - és bár ma valóban pihentünk, ez nem menti azt, hogy egy nap kimaradt a frissítésekből, ezt a visszatekintővel most pótoltuk.
Elnézéseteket kérjük a csúszásért!
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A küldött e-mail megkaptuk, kicseréltük a megjelenés előtt álló történetet arra.
Alapvetően a címkézés nagy részét feltöltéskor az író tudja elvégezni, azután már csak eseti jelleggel (pl. olvasói visszajelzés alapján) nyúlunk bele az ő döntésébe.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, a Sógornőm sorozat 3. részét is hozzáfűztük az elsőhőz, valamint a sógor/sógornő címkét is pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Tudom, hogy tudsz, ha akarsz.
Csak csendben kérdezem, ma nem lesz se új megjelenés, se archív válogatás?
Ez a sorozat nem sikerült a terveim szerint, mert ma vettem észre, hogy az 5. résznél hibáztam. Írtam ez ügyben email-t is, remélem még időben érkezett.
Köszönöm, ha olvassátok és teljesítitek a kérésem.
Szép napot kívánok!
Tévedtem. Pedig egy kellemes címkézés sokakat megkímélne némi kellemetlenségtől, másokat hozzájuttathatna kellemes élményhez.
Te például egyetlen megcsalás címkével megjelölt történetet sem küldtél be.
Pedig a tieid esetében is elég sokra rá lehetett volna tenni. Például az utolsóra, meg az azelőttire és az azelőttire na meg az azt megelőzőre... Meg se számolom, mert a tieidnél még talán sikerülne, de a többinél?