Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Igaz. https://www.torte-net.hu/tortenet/12628-Szenaboglya Ez így most duplikátum. Ennek a jelzéséért is jár a 30 nap neki? 😀 Bocsi Laci, nem téged akarlak bosszantani, de az utóbbi időben elég sok a megjelenések körüli bonyodalom. Kezd untatni.
Írtam nektek emailt, jó lenne, ha válaszolnátok is rá, nem úgy mint a múltkor, se kép, se hang. Vagy a szerzők csak addig érdekesek, amíg ellátnak benneteket történetekkel? Utána már nem? Nem én vagyok az első, aki panaszkodik, hogy nem kap választ a nektek küldött levélre. Kicsit több gondosság nem ártana. No meg odafigyelés! Fél óráig Lolamacko helyett Kékeget tettétek fel szerzőtársnak. Aztán javítottatok.
Tisztelt Törté-Net4 A Kemény buli című történetnél a dp/szendvics cínke hiányzik. A swingervagy megcsalás hiányát nem tudom eldönteni és a fürdőszoba is kérdéses, mert csak említés inkább mint helyszín.
Köszönöm, hogy feltettétek a régi Megkötözött móka helyére az újakat! De félek tőle, hogy így nem fogják látni a javított verziót. Persze ez ügyben írtam egy másik topikba, kicsit reklámozva a képregényt.
Tisztelt Törté-Net! A nővér megkapja amire szüksége van című történeteknél a fordítás címke hiányzik. Az első résznél ott van de a folytatásoknál nem látható.
1
T
Törté-Net
2024. május 23. 22:12
Kedves Selymi!
Erre az lenne a javaslatunk, hogy nyugodtan írjon újra, mert bár folyamatosan nézzük a spam-szűrőt is, de (technikai és emberi) hibák bármikor előfordulhatnak.
Az azért erősen szeretnénk árnyalni, hogy a címkézés irányadó lenne csak, szerintünk egészen hatékony tud lenni (köszönhetően a lelkiismeretes íróknak és az önkéntes bejelentőknek), de az például tény, hogy a régi történet címkézése elmarad az ideálistól, mert akkor még tényleg csak a főkategóriák léteztek és erősen változó, hogy melyiken lett azóta manuális újracímkézés.
A levélolvasós kérdést nem is értjük. Lehet úgy jól csinálni, hogy ne olvasnánk el (és válaszolnánk) minden egyes levélre? 🙂 Ez még nem merült fel, szerintünk sem az írók, sem az ügyfélszolgálati panasszal hozzánk forduló olvasók sem lennének elégedettek, ha nem fordítanánk rájuk figyelmet, úgyhogy ezt egyenlőre nem is szeretnénk kipróbálni. 🙂
A küldött e-mail megkaptuk, kicseréltük a megjelenés előtt álló történetet arra.
Alapvetően a címkézés nagy részét feltöltéskor az író tudja elvégezni, azután már csak eseti jelleggel (pl. olvasói visszajelzés alapján) nyúlunk bele az ő döntésébe.
Bocsi Laci, nem téged akarlak bosszantani, de az utóbbi időben elég sok a megjelenések körüli bonyodalom. Kezd untatni.
A férj-feleség valamint a buli címke is hiányzik. Ez kimaradt.
A dp címkét pótoltuk, a megcsalás szerintünk nem illik oda (végülis jóváhagyással történt), a swingerrel kapcsolatos véleményünk pedig billeg. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Kemény buli című történetnél a dp/szendvics cínke hiányzik. A swingervagy megcsalás hiányát nem tudom eldönteni és a fürdőszoba is kérdéses, mert csak említés inkább mint helyszín.
A mai A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 7. rész – A prűd asszony történet írói közül kimaradt Lolamacko neve. Lehet, hogy én hagytam ki a felrakáskor, lehet, hogy nem, de kérem pótoljátok, és mint szerzőt írjátok be.
Köszönöm Éva596
Köszönjük, máris pótoltuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönöm, hogy feltettétek a régi Megkötözött móka helyére az újakat! De félek tőle, hogy így nem fogják látni a javított verziót. Persze ez ügyben írtam egy másik topikba, kicsit reklámozva a képregényt.
Tisztelettel: Balázs0304
A ma felkerült A beavatás című történetnél a szűz címke hiányzik.
A nővér megkapja amire szüksége van című történeteknél a fordítás címke hiányzik. Az első résznél ott van de a folytatásoknál nem látható.
Erre az lenne a javaslatunk, hogy nyugodtan írjon újra, mert bár folyamatosan nézzük a spam-szűrőt is, de (technikai és emberi) hibák bármikor előfordulhatnak.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az azért erősen szeretnénk árnyalni, hogy a címkézés irányadó lenne csak, szerintünk egészen hatékony tud lenni (köszönhetően a lelkiismeretes íróknak és az önkéntes bejelentőknek), de az például tény, hogy a régi történet címkézése elmarad az ideálistól, mert akkor még tényleg csak a főkategóriák léteztek és erősen változó, hogy melyiken lett azóta manuális újracímkézés.
A levélolvasós kérdést nem is értjük. Lehet úgy jól csinálni, hogy ne olvasnánk el (és válaszolnánk) minden egyes levélre? 🙂 Ez még nem merült fel, szerintünk sem az írók, sem az ügyfélszolgálati panasszal hozzánk forduló olvasók sem lennének elégedettek, ha nem fordítanánk rájuk figyelmet, úgyhogy ezt egyenlőre nem is szeretnénk kipróbálni. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Hopp, ezt benéztük, megkavart az egy sorozaton belüli VIP-es én ingyenes sorozat is, de most soron kívül felraktuk a második részt is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A mai feltevésből kiderült, hogy a Kexi69/Kékég Jó választás volt 2.-része lemaradt a frissítésekből.
Tisztelettel:
"Álmoska5"
Köszönöm szépen. Látod? Meg is fiatalított a döntésed.
Ezek szerint a címkézés csupán irányadó, és a top listák is inkább vevőcsalogatónak jók.
Tényleg minden levelet olvastok? Ezt nem azért kérdezem, mintha az hiba lenne. Sőt! 😉
Sajnos jogos a kérdés - és bár ma valóban pihentünk, ez nem menti azt, hogy egy nap kimaradt a frissítésekből, ezt a visszatekintővel most pótoltuk.
Elnézéseteket kérjük a csúszásért!
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A küldött e-mail megkaptuk, kicseréltük a megjelenés előtt álló történetet arra.
Alapvetően a címkézés nagy részét feltöltéskor az író tudja elvégezni, azután már csak eseti jelleggel (pl. olvasói visszajelzés alapján) nyúlunk bele az ő döntésébe.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség