Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelet Törté-Net! A ma felkerükt Öröklődés 1.rész című képregénynél a szörnyeteg címke hiányzik. Egy professzor is ábrázolva van benne ami egy orvos féle, ezért talán ez a címke is hiányzik, de ebben nem vagyok biztos.
Kedves Szerkesztők! Kérem, hogy legyetek szívesek a címet javítani az alábbiak szerint: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak. Emlékeim szerint így küldtük be, és az Akit megerőszakoltak nem alcím, mint ahogy feltüntettétek, hanem a cím része. És a sorozat többi részénél is így lesz. Köszönjük előre is! Éva596, Lolamacko
1
T
Törté-Net
2024. április 17. 20:44
Kedves hozzászólóink!
Köszönjük, a szopásoktatással kapcsolatos problémákat javítottuk 🙂
Szerintem Selymi ott csak összevissza katintgatott. Talán a feltöltésnél éppen szop(tat)ott. 😊 Egy szopás annyira nem romantikus. Egy dugás sem az. Egy kölcsönadás meg végképp nem, még akkor sem, ha azt nővérek egymás között osztják meg. Talán, ha megírná a folytatást az lehetne románc. Vagy bármi más. Bár nem úgy nézett ki, mintha folytatni akarná. Habár az utolsó mondata alapján talán... Egyszóval a romantikus címkét ő ott megszopta. 😂
A két címkének kifejezetten csak az csaláadi kapcsolatok terén, jellemzően az apa illetve anya címkékkel együtt van helye, így a fiú/lány átírás szemantikailag nem lenne pontos.
Kedves Szerkesztők! Valószínűleg az én hibás beküldésem miatt Lolamacko helyett Lolamackó került be szerzőként. Emiatt az írás mint új szerző, Lolamackó neve alá került, holott valójában a szerző Lolamacko. Szíveskedjetek javítani, hogy a valódi szerző neve kerüljön fel és írásai közé kerüljön a történet. Köszönöm szépen!
Túl sokat kérsz. Egyeseknek még a központozás is probléma, nem beszélve az érthető fogalmazásról. Sajnos a nyelv megerőszakolása teljesen legális manapság.
Nagyon rossz úgy megírni egy történetet, hogy fia vagy lánya, mert van ahol fiú kéne és lány kéne ahhoz, hogy helyesen alkalmazzuk a magyar nyelv szabályai szerint! Köszönöm szépen, sok olyan van benne amit nem nagyon tudok, illetve tudunk alkalmazni. kérem, hogy a Fiú és Lány közül tudjunk választani, ha nem kell szülőhöz alkalmazni, hogy lánya, vagy fia. Köszönöm a megértésüket! Tisztelettel Fuller!
A ma felkerükt Öröklődés 1.rész című képregénynél a szörnyeteg címke hiányzik. Egy professzor is ábrázolva van benne ami egy orvos féle, ezért talán ez a címke is hiányzik, de ebben nem vagyok biztos.
Kérem, hogy legyetek szívesek a címet javítani az alábbiak szerint:
A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak.
Emlékeim szerint így küldtük be, és az Akit megerőszakoltak nem alcím, mint ahogy feltüntettétek, hanem a cím része. És a sorozat többi részénél is így lesz.
Köszönjük előre is!
Éva596, Lolamacko
Köszönjük, a szopásoktatással kapcsolatos problémákat javítottuk 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ha nem felel meg szemantikailag, vagyis jelentéstanilag, akkor azok közül kell választani amik ott vannak. Köszönöm a választ, megértettem!
Egyszóval a romantikus címkét ő ott megszopta. 😂
A ma felkerült Taníts meg szopni! című történetnél a humor címke felesleges. Én nem láttam benne semmi olyat ami erre utalna
Köszönjük, máris pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést kérünk, javítottuk a hibát.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A két címkének kifejezetten csak az csaláadi kapcsolatok terén, jellemzően az apa illetve anya címkékkel együtt van helye, így a fiú/lány átírás szemantikailag nem lenne pontos.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, javítottuk a címkézést minkét helyen.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Valószínűleg az én hibás beküldésem miatt Lolamacko helyett Lolamackó került be szerzőként. Emiatt az írás mint új szerző, Lolamackó neve alá került, holott valójában a szerző Lolamacko. Szíveskedjetek javítani, hogy a valódi szerző neve kerüljön fel és írásai közé kerüljön a történet.
Köszönöm szépen!
A ma felkerült Tiszai Balneum hotel emlékei című történetnél a gruppen címke hiányzik.
A tinédzser fiam első alkalma
című történetnél a leskelődés és a tini címke hiányzik.
Elnézést, javítottuk az összerendelést.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség