Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

sztbali
2024. február 22. 07:32
Tisztelet Törté-Net!
Az Egy családi kaland című történetnél az apa és lánya címke hiányzik.
1
sztbali
2024. február 20. 13:54
Tisztelt Törté-Net!
A ma felkerült C
Szex-rulett 2. rész című történetnél a szűz és a mélytorok címke hiányzik.
1
sztbali
2024. február 18. 03:48
Tisztelet Törté-Net!
A 9-es kórterem nővérkéi című történetnél a nővérke címke hiányzik
1
T
Törté-Net
2024. február 17. 12:58
Kedves sztbali és Titti!

Köszönjük, mindhárom helyen javítottuk a hiányzó címkéket.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
sztbali
2024. február 12. 03:37
Tisztelet Törté-Net!
A ma felkerült Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi című történetnél az anál címke hiányzik.
1
sztbali
2024. február 10. 05:36
Tisztelet Törté-Net!
A Dr. Szöszi rendel című történetnél az orvos címke hiányzik.
1
Arya
2024. február 9. 21:24
Elnézés kérésére a finom utáni kérdőjel inspirált. Amennyiben az is irónia volt, akkor visszavonom. 😀 De csak ezt, mert a többit fenntartom. 😉
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. február 6. 19:54-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 21:21
Igyekszem javulni és segíteni. 😉 
Ezúton jelezném, hogy a https://www.torte-net.hu/tortenet/1469-Chat-Vicus78 történethez is odabiggyeszteném a humor címkét.
Ahogy észrevettem ennek a szerzőnek mindegyik írása megérdemelne egy címke revideálást. Majd jelzem ha igazam volt. Feltéve, hogy addig más nem teszi meg.
1
T
Törté-Net
2024. február 6. 19:54
Kedves Arya!

Csak egy rövid válasz (mert a hosszabb, a tényleges tartalomhoz szólóhoz több idő szükséges): Nem éreztünk rosszindulatot, csupán iróniát említettünk, az ellen meg senki értelmes emberfiának nem lehet kifogása. Pláne, ha jogos. 🙂
Szóval vissza ne vegyél a gázból, továbbra is nyitott fülekkel (szemekkel) várjuk a véleményedet, ötleteidet. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 13:49-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 6. 15:06
Én ezt az egészet úgy látom, mint egy nyitott könyvet. A könyvben is van tartalomjegyzék. A jegyzék segít eligazodni a témakörökben. Az író dolga, joga eldönteni, hogy mi a téma, a szerkesztőnek ezt össze kell szedni egy csokorba, ami a könnyebb eligazodást segíti az olvasóknak. 
Gondolni kell viszont az írókra is. Írók nélkül se létezhet a fórum. Ha beküldök egy történetet, elsősorban nekem kell eldöntenem, hogy mi a témája. Ez is felvet néhány kérdést. Ha túl sok a főkategória és átláthatatlan számomra, mert beletartozhatna akár háromba is, miközben abból csak egy választható, akkor tévedek, bármit is választok. Ez picit frusztráló. 
Ezúton is köszönöm a szerkesztőség és mindazok munkáját, akik igyekeznek jobbá tenni ezt a pici kis közösséget. Ez nem trollkodás, mert a nyolc–milliárdnyi számhoz képest még a tízmillió is kicsi. :P A közösség is elég sokszínű, épp ez az ami miatt nem uncsi. Többféle érdeklődési kör, vélemény egy fórumba „zárva”. Emiatt érdekes és kell a sok mellékkategória. Olyan, ami jellemző az adott történetre. De a főkategória akkor is az erotika marad, aminek osztályozását próbáltam elvégezni lejjebb. A szerkesztők joga eldönteni, mekkora sikerrel.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 29. 18:55-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 15:00
Kedves Arya!
Tökéletesen igazad van, egyetértek veled. Egyrészt pont ennek a kiemelés aggályos, de szerintem semmit nem kellene kiemelni, csak ellátni a megfelelő kategóriák jelzésével, és innentől mindenki eldöntheti akarja-e vagy sem. Akik erre élveznek, egészségükre, én a családikat még el sem olvasom, mert nem értek egyet az ilyen cselekedeteket elkövetők bátorításával. Tessék a bűnügyi krónikákat olvasni. És mennyi az, ami ki sem derül!!
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 13:49-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 6. 13:49
Elnézést kérek, ha rosszindulatúnak tűntem. 
Elismerem, nincs könnyű dolgotok. Meg kell felelni a jogszabályok előírásainak éppúgy, mint az olvasói igényeknek. 
Ez egy társadalmi réteg érdeklődését kielégítő erotikus oldal. Természetesen elférnek ebben a reklámok is. A reklámozás egyik formája, ha bizonyos címkét kiemelünk a mellékkategóriából a főkategóriába. Én csak az efféle reklámozásnak lennék ellene, mert minek kiemelni azt, ami úgyis népszerű? Ráadásul a családi kategória kiemelésekor kap egy pofont a jogszabály-követési stratégiátok is, mert a szabályok arra orientálnának, hogy ne népszerűsítsük az incest tartalmakat. 
A reklám fő ereje az iránymutatásban rejlik. Ráirányítom a figyelmet arra, amit el szeretnék adni. Ez esetben nyilván nem haszonszerzés a célotok, csupán kijelenteni azt, hogy ez a szerkesztőségnek is kedvence. Mást ugyanis nem nyertek vele, mert aki ezt nem kedvelte, annak ettől se jön meg hozzá a kedve. A kiemelés viszont a későbbiek során bevonzza a hasonló érdeklődési körű embereket, de ha nem emelitek ki akkor sem fogjátok az ilyenek kedvét elvenni e témától. Úgyhogy véleményem szerint egy ilyen kiemelés csupán azt mutatja, hogy a szerkesztőség kedvence is e téma. Ez ellentmondani látszik a másutt említett pártatlanságotoknak. 
Bocsi, ha rossz voltam. Pedig annyiszor megígértem magamnak, hogy megjavulok! 😉
Talán majd egyszer. Az is lehet, hogy nálam is beválik a "kutyából nem lesz szalonna" közhely.
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. február 4. 11:41-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. február 4. 11:41
Kedves Arya!

Értjük ám a finom (?) iróniát. ;)
Reméljük a jövő igazolja az általad is pártolt egyenlőség működőképességét és hogy valóban nincs szükség az általunk hasznosnak vélt iránymutatásra. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztős.g
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 31. 18:36-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. február 4. 11:39
Kedves sztbali!

Köszönjük, mindkét helyen javítottuk.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2024. február 3. 05:12-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. február 3. 05:12
Tisztelet Törté-Net!
A Szex a bátyámmal (https://www.torte-net.hu/tortenet/7116-Szex-a-batyammal) című történetnél az anál és a leskelődés címke hiányzik.
1
sztbali
2024. február 2. 02:29
Tisztelet Törté-Net!
A Michelle Wild, én, és a kisöcsém című történetnél a tini címke hiányzik.
1
Arya
2024. január 31. 18:36
Nem látom be miért lenne cél kiemelni bármit. 
A címke kategóriákra bontás, amiből az írás jellege derül ki, nem a kedveltsége. 
Akinek a családi tetszik, az kiválaszthatja azt a kategóriák közül akkor is, ha nem nagybetűvel írjuk a CSALÁDI szót. Ha holnap a leszbi lesz a sláger, akkor az érdemel kiemelést? 
Nemrég azt írtátok, hogy nem engedtek lájkot a pártatlanság miatt magatoknak. Pedig amióta mégis lehet ilyet tenni semennyivel több elmarasztalás nem ért titeket. Ez nem érdemelne pártatlanságot? 
Ok, akkor a családi legyen nagybetűvel. A gruppen kiskapitálissal, de legalább mindenképpen nagy kezdőbetűt érdemelne, mert az a második legkedveltebb címke, a romantika, meg csupa apróbetűvel. 😂
5
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 29. 18:55-kor írt üzenetére.