Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kaliban-nál az igazság, valóban így alakult ki a jelenlegi helyzet, természetesen regisztrált felhasználó töltötte fel, ahogy az a szabályzatban is áll. Van története még, ami hasonlóképpen még vár a megjelenésre, viszont a mai történetnek a további részei nincsenek közötte.
Annak olyan beképzeltséggel vegyített verseny íze lenne és arról szó sem lehet. Akkora választékból meríthetek, hogy egy történet nem oszt, nem szoroz. Tudatosan biztosan nem pancsolok bele senki feltöltésébe.
Az a fura helyzet állt elő, hogy ezt a történetet én is levettem a Literotica-ról azzal, hogy majd megnézem érdemes-e vele foglalkozni. Teljesen valószínűtlen volt, hogy szinte egyidőben más is ráakad több tízezer történet között. Most már megy a levesbe. Az eredetije 4 részes. Ha az történt amit feltételezel és már feltöltődtek, akkor még három fejezetre számíthatunk.
Szia Éva! Szerintem ez még Sentinel-nek a hagyatéka. A stílus és a magyartalansága miatt, majdnem 100%-ra teszem. Gondolom már beküldte őket, mielőtt kilépett volna és a rendszer nem tud mit kezdeni egy már nem létező szerzővel. Remélem, már nem sok írása maradt bent, mert ez a mai is siralmas volt. Üdv: Kaliban
Tisztelt Adminok! Meg lehetne tudni, hogy ismeretlen hogyan tehet fel ide történetet? A Tölts fel szerint csak regisztráltak tehetnek fel. Az Egy boldog táborozó és a Szomszéd lányának vigasztalása 1. rész ismeretlen szerzőként van feltüntetve. Ugyanakkor mint ismeretlen a szerzők között nem szerepel, tehát regisztrálva sincs. Mindkettő fordítás, mégpedig gépi, hibajavítás és magyarítás nélkül. Meg is látszik a pontozáson és az olvasottságon.
Miért nem tartjátok magatokat a saját szabályaitokhoz? Miért kell ilyen vackokat az oldalra felengedni?
4
T
Törté-Net
2023. december 6. 22:02
Kedves Robespierre!
Egy hozzászólásban tudtuk jelezni, reméljük ez megfelel.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült 16 éves voltam, amikor először szoptam faszt című történet csalási besorolása helytelen, mert inkább hetero vagy gruppen. Az előbbi reálisabb, mert nem történik hármas cselekmény, csak a szereplők száma miatt lehetne ez. Ezenkívül a mélytorok címke talán hiányzik, mert ebben nem vagyok biztos.
Tisztelt Történet! A ma felkerült unokatesóm című történetnél a megcsalás címke hiányzik. Ugyanakkor a lánya címke felesleges és talán az unokatestvérek is.
Kaliban-nál az igazság, valóban így alakult ki a jelenlegi helyzet, természetesen regisztrált felhasználó töltötte fel, ahogy az a szabályzatban is áll.
Van története még, ami hasonlóképpen még vár a megjelenésre, viszont a mai történetnek a további részei nincsenek közötte.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Szerintem ez még Sentinel-nek a hagyatéka. A stílus és a magyartalansága miatt, majdnem 100%-ra teszem. Gondolom már beküldte őket, mielőtt kilépett volna és a rendszer nem tud mit kezdeni egy már nem létező szerzővel. Remélem, már nem sok írása maradt bent, mert ez a mai is siralmas volt.
Üdv: Kaliban
Meg lehetne tudni, hogy ismeretlen hogyan tehet fel ide történetet? A Tölts fel szerint csak regisztráltak tehetnek fel.
Az Egy boldog táborozó és a Szomszéd lányának vigasztalása 1. rész ismeretlen szerzőként van feltüntetve. Ugyanakkor mint ismeretlen a szerzők között nem szerepel, tehát regisztrálva sincs.
Mindkettő fordítás, mégpedig gépi, hibajavítás és magyarítás nélkül. Meg is látszik a pontozáson és az olvasottságon.
Miért nem tartjátok magatokat a saját szabályaitokhoz? Miért kell ilyen vackokat az oldalra felengedni?
Egy hozzászólásban tudtuk jelezni, reméljük ez megfelel.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Párcsere egy hétre 4. rész című történetnél a dp/szendvics címke hiányzik.
Elnézést a hibáért, az egy képregény öt könyvtárban megkavart minket, lemaradt az utolsó könyvtár tartalma, most pótoltuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, mindegyik címkét utánaigazítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült 16 éves voltam, amikor először szoptam faszt című történet csalási besorolása helytelen, mert inkább hetero vagy gruppen. Az előbbi reálisabb, mert nem történik hármas cselekmény, csak a szereplők száma miatt lehetne ez. Ezenkívül a mélytorok címke talán hiányzik, mert ebben nem vagyok biztos.
https://www.torte-net.hu/tortenet/1849-Britney-Spears-Gang-Bang
https://www.torte-net.hu/tortenet/1414-Sabrina-es-Christina-Aguilera
Ezeknél a történeteknél a dp/szendvics címke hiányzik; illetve utóbbinál talán még a tini is.
Köszönjük, mindegyik címkét utánaigazítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Isa megkapja a kívánságát című történetnél az anál címke hiányzik.
Főiskolai Kalandok - Kép a tükör mögött 1. rész
Főiskolai Kalandok - Kép a tükör mögött 2. rész
Főiskolai Kalandok - Kép a tükör mögött 3. rész
Ennél a három történetnél a diák címke hiányzik.
A ma felkerült unokatesóm című történetnél a megcsalás címke hiányzik. Ugyanakkor a lánya címke felesleges és talán az unokatestvérek is.
Nagyon kösszönöm!