Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A ma felkerült Képtelen történet című történet hetero címkét kapott. Ezen írás valójában gruppen ugyanakkor enyhén bizarr talán s/m is egyben. Nem igazán tudom eldönteni. Anál is van benne de ez a címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, a feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért, és rövidesen töröljük ezt a duplikátumot is.
Köszönjük a jelzést, szép régi duplikátum, a feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Sziasztok! A mai "felek a repulestol" cimu tortenet mar kint volt az oldalon.
1
T
Törté-Net
2022. április 8. 22:53
Kedves Álmoska5!
Sajnos nem vettük észre a jelzésedig, úgyhogy köszönjük a jelzésed, javítottuk a hibát. (A hozzászólás-sorrendi hiba pedig nem is hiba, ahogy lentebb is írtuk.)
Köszönjük a jelzést, valóban. A feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad viszont jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Nem kerültél az előző hozzászóló mögé, hisz ő egy évvel ezelőtt írt a történetre, emiatt lehetett összekeveredni a dátumokkal. Ahogy mi is belekavarodtunk. 😉
Köszönjük a jelzést, jogos, valóban hasonlítanak. Alaposabban megvizsgálva a kérdést megtaláltuk az okát is, ugyanazt a történetet fordították le 8 év különbséggel. (Nem másolásról van szó.) Ez a második ilyen eset eddig. Ilyenkor mindkét fordító művét meghagyjuk, hisz a munkájuk eredményét nem szeretnénk semmissé tenni, így érdekességként össze is hasonlíthatók. Ettől függetlenül szeretnénk, ha ez nem fordulna gyakrabban elő, hiszen ez azért az olvasók felé nem két teljesen más történetnek látszik, nem szeretnénk ha negatív szájízzel élné meg senki.
Bizonyára tudják, hogy a szerverük órája nem lett átállítva a Nyári Időszámításra!
Gondolom, dolgoznak rajta.
Viszont azt nem értem - már ezt jeleztem korábban is- , hogy az utolsó kommentelő, ami feltöltését került! Annak ideje elé jutottam? VISSZA LEHET FORGATNI AZ IDŐ KEREKÉT???
A ma felkerült Képtelen történet című történet hetero címkét kapott. Ezen írás valójában gruppen ugyanakkor enyhén bizarr talán s/m is egyben. Nem igazán tudom eldönteni. Anál is van benne de ez a címke hiányzik.
Köszönjük, pótoltuk máris.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, átírtuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, egy technikai hiba miatt maradt ki a betervezett frissítés, ezt most pótoltuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, a feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért, és rövidesen töröljük ezt a duplikátumot is.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, szép régi duplikátum, a feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 3. rész írásom címe valójában: Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 1. rész.
Köszönöm előre is!
https://www.torte-net.hu/kepregeny/1569-Anya-csomagja
https://www.torte-net.hu/tortenet/999-Egy-nap
https://www.torte-net.hu/tortenet/1181-Egy-nap
A két történet ugyanaz minimális különbséggel.
Mi nem látunk duplikátumot sehol, kérjük, ha te igen, jelezd, hogy milyen címen található meg nálunk másodszor.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Sajnos nem vettük észre a jelzésedig, úgyhogy köszönjük a jelzésed, javítottuk a hibát.
(A hozzászólás-sorrendi hiba pedig nem is hiba, ahogy lentebb is írtuk.)
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, a cím hibás volt, még aznap javítottuk is a jelzésed alapján.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, valóban. A feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad viszont jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Nem kerültél az előző hozzászóló mögé, hisz ő egy évvel ezelőtt írt a történetre, emiatt lehetett összekeveredni a dátumokkal. Ahogy mi is belekavarodtunk. 😉
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, jogos, valóban hasonlítanak. Alaposabban megvizsgálva a kérdést megtaláltuk az okát is, ugyanazt a történetet fordították le 8 év különbséggel. (Nem másolásról van szó.)
Ez a második ilyen eset eddig. Ilyenkor mindkét fordító művét meghagyjuk, hisz a munkájuk eredményét nem szeretnénk semmissé tenni, így érdekességként össze is hasonlíthatók.
Ettől függetlenül szeretnénk, ha ez nem fordulna gyakrabban elő, hiszen ez azért az olvasók felé nem két teljesen más történetnek látszik, nem szeretnénk ha negatív szájízzel élné meg senki.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Bizonyára tudják, hogy a szerverük órája nem lett átállítva a Nyári Időszámításra!
Gondolom, dolgoznak rajta.
Viszont azt nem értem - már ezt jeleztem korábban is- , hogy az utolsó kommentelő, ami feltöltését került! Annak ideje elé jutottam? VISSZA LEHET FORGATNI AZ IDŐ KEREKÉT???
Tisztelettel:
”Bizse42”