Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Engedjék meg nekem, hogy a nők legöregebb tagja, aki múlt hónapban betöltötte a 80. - évét, miért nehezítik meg - nekem a legkedvesebb írónőnek már feltöltött munkáinak olvashatóságát!
Szerény kis életemnek KÉKÉG jelentette, napjaim meghosszabbításának esélyeit, azzal, hogy további életerőt táplál belém!!
KÉREM, NEM, “k ő v e t e l e m”, indokolják meg az okát! Más írótársa, már a harmadik, vagy hanyadik részének közlésével túl van!
Kékeget MIÉRT blokkolják?? Tudtommal írásaival semmilyen szabályt nem sértett!
A ma felkerült A fészer mögött 10.rész című történetnél az anál címke ott van, de csak említés van róla, ezért szerintem nem kéne társítani ehhez a történethez.
1
ikkjejzjiuiiii
2022. március 20. 11:02
miért nem jelenik meg a föld felett lebegők társasága c remekművem?
Köszönjük a jelzést, valóban. Az feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad viszont jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Tisztelt szerkesztőség!Jelezném,hogy a ma felrakott Jutka és Sanyika írás,megegyezik a 2017.09.14. (székely18 ) Jancsika nagy bottal jár írással.angel234
Ha láthatóan két író dolgozott, akkor két munka. Szerintem. Ha hasonlóan jól tudnak adott nyelven, megvan a kellő szókincsük magyarból is, és követik a történetet szorosan, akkor nem lehet túl nagy különbség a fordításban, de mégis, egyértelműen látszik, hogy más munkák. Ergó, két munka.
Köszönjük a jelzést, ismét érdekes helyzet, ugyanis úgy néz ki, hogy a történetet valóban nulláról lefordította fenotrin, tehát semmiképpen nem plágium esete forog fennt, viszont ettől még valóban ugyanaz a történet. (Ezért a duplázás jelzéséért jár neked a VIP tagsági jutalomként. Viszont kiváncsian hallanánk a jelenlévőktől, hogy ilyen esetben mit tartanának ők követendőnek, hiszen adva van egy történet, amin láthatóan két író is külön-külön dolgozott.
Tisztelt szerkesztőség!Jelezném,hogy a ma feltett Apró hiba írás és a Stacy (2010.10.18) felrakott írás 90%-ban megegyezik.
1
T
Törté-Net
2022. január 31. 12:02
Kedves doriangrey!
Köszönjük a jelzést, jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az "írótól" a történetért járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Sajnos a feltöltött történet nem tartalmaz elegendő erotikus tartalmat, ezért került elutasításra.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Engedjék meg nekem, hogy a nők legöregebb tagja, aki múlt hónapban betöltötte a 80. - évét, miért nehezítik meg - nekem a legkedvesebb írónőnek már feltöltött munkáinak olvashatóságát!
Szerény kis életemnek KÉKÉG jelentette, napjaim meghosszabbításának esélyeit, azzal, hogy további életerőt táplál belém!!
KÉREM, NEM, “k ő v e t e l e m”, indokolják meg az okát! Más írótársa, már a harmadik, vagy hanyadik részének közlésével túl van!
Kékeget MIÉRT blokkolják?? Tudtommal írásaival semmilyen szabályt nem sértett!
Üdvözlettel:
”Bizse42”
Köszönjük a jelzést, valóban. Az feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad viszont jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, máris javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
"Bizse42"
Köszönjük a jelzést, ismét érdekes helyzet, ugyanis úgy néz ki, hogy a történetet valóban nulláról lefordította fenotrin, tehát semmiképpen nem plágium esete forog fennt, viszont ettől még valóban ugyanaz a történet. (Ezért a duplázás jelzéséért jár neked a VIP tagsági jutalomként.
Viszont kiváncsian hallanánk a jelenlévőktől, hogy ilyen esetben mit tartanának ők követendőnek, hiszen adva van egy történet, amin láthatóan két író is külön-külön dolgozott.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A szerveren az öregítést megtettük, köszönjük a hiba jelzését, most már a beállítottat fogja mutatni. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az "írótól" a történetért járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség