Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelt Történet! A ma felkerült Nővérszállón 1. rész - Detti című történet anál címkét is kapott, de én nem talált ebben az írásban anális tartalmat. Ezzel szemben a szintén ma felkerült Két férfi egy eset című történetnél van anális tartalom, de a címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az "írótól" a történetért járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Javító szándékkal volna egy megvalósítható ötletem a jővőre tekintettel: Az MTV 4 csatornáján végignéztem a ma esti főműsort az Élsportolóról szóló Gálát.
Ez adta azötletet, Itt is lehetne hirdetni titkos szavazással - különféle kategóriákban Pl.: heteró, családi, homo, leszbi, gruppen stb. - az Év Legjobb Írója, , címre: én elfogultságból is ,2021 -es Év legjobb írójának a KÉKÉG írónőjét javasolnám!
Most van szavazás, de a "szakértői szavazás" hiányzik az új történeteknél. Ez elég idegesítő, mivel így nem lehet rendesen megkülönböztetni azt, hogy a történetnek melyik része tetszett (pl a történet menete) és melyik nem (pl megfogalmazás)
Remélem ez egy bug, és nem egy újonnan bevezetetett feature 🙂
1
a
angel234
2021. december 28. 03:31
Tisztelt szerkesztőség!Jelezném,hogy a tegnap felrakott 1 képregényre és a 2 darab írásra nem lehet szavazni,a mai napon felrakott 2 írásnál nincsen gond.Mi lehet a probléma,vagy csak nálam van ilyen?angel234
1
T
Törté-Net
2021. december 22. 22:46
Kedves közös ülés, kedves Titti!
Sajnos ez a probléma nem egyedi (bár közös ülés előtt nem jelezte senki az előző "javítása" óta), nekünk is sikerült reprodukálni. Igyekszünk végleges megoldást találni rá.
Köszönjük a jelzést, érdekes helyzet, ugyanis úgy néz ki, hogy a történetet valóban nulláról lefordította Kexi69, tehát semmiképpen nem plágium esete forog fennt, viszont ettől még valóban ugyanaz a történet. Kis türelmet kérünk (segítséget elfogadunk 🙂 ), hogy vajon mi a legkorrektebb megoldás ez esetben az írókkal és az olvasókkal szemben is.
Kedves közös ülés! Ez az újra és újra meg kell nyomnom ez nekem is előjön és tetszik is. Máshol. Tapasztaltam én is minden variációját a dolognak akkor is amikor egyetlen bővítmény sem volt az Edge-be bekapcsolva és akkor is amikor a szokásosak meg igen. Tettem egy próbát "szűz" firefox-al is. És ott is ugyanez fogadott. Mondjuk engem ez annyira nem zavar, mert nem napi szinten képregényezgetek, ezért annyira nem is gondoltam túl a dolgot, bár gyanítom, hogy a főképek beillesztésekor van eltérés egyik-másik esetében. Ez inkább csak megerősítése annak amiről írsz. Szóval: nem csak nálad jelentkezik, hanem szerintem mindenkinél.
Tisztelt Tőrténet! A ma felkerült A fiam ölében ülve https://www.torte-net.hu/tortenet/10970-A-fiam-oleben-ulve címűtörténet duplázás, mert korábban már megjelent A fiam ölében címmel https://www.torte-net.hu/tortenet/6859-A-fiam-oleben.
A ma felkerült Testvéri szeretet, kicsit másként című történetnél az anál címke hiányzik.
A ma felkerült Nővérszállón 1. rész - Detti című történet anál címkét is kapott, de én nem talált ebben az írásban anális tartalmat. Ezzel szemben a szintén ma felkerült Két férfi egy eset című történetnél van anális tartalom, de a címke hiányzik.
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Érzéki vagyok 1.rész című történetnél az anál címke hiányzik.
Melyik történettel van hasonlósága? Mi elsőre nem találtunk hasonlót.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, javítottuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az "írótól" a történetért járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Egy ötlettel indult 2.rész című történetnél az anál címke hiányzik.
Javító szándékkal volna egy megvalósítható ötletem a jővőre tekintettel: Az MTV 4 csatornáján végignéztem a ma esti főműsort az Élsportolóról szóló Gálát.
Ez adta azötletet, Itt is lehetne hirdetni titkos szavazással - különféle kategóriákban Pl.: heteró, családi, homo, leszbi, gruppen stb. -
az Év Legjobb Írója, , címre:
én elfogultságból is ,2021 -es Év legjobb írójának a KÉKÉG írónőjét javasolnám!
A legtöbb kommentelőnek:az Andreas6 Úreat,
Legudvariasabb , művelt, kurturált kommentelőjének: Titti -t jelölném!
Köszönettel:
"Bizse 42"
Az alábbi két történet szinte teljesen azonos:
https://www.torte-net.hu/tortenet/9384-Panzios-elmenyek
https://www.torte-net.hu/tortenet/10983-Panzio
Az utóbbi ma került fel.
Üdvözlettel:
Bluedevil
Köszönjük a jelzést, csak egy technikai hiba volt, javítottuk, ismét lehetséges az érintett két darab történetnél a szavazás.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Most van szavazás, de a "szakértői szavazás" hiányzik az új történeteknél.
Ez elég idegesítő, mivel így nem lehet rendesen megkülönböztetni azt, hogy a történetnek melyik része tetszett (pl a történet menete) és melyik nem (pl megfogalmazás)
Remélem ez egy bug, és nem egy újonnan bevezetetett feature 🙂
Sajnos ez a probléma nem egyedi (bár közös ülés előtt nem jelezte senki az előző "javítása" óta), nekünk is sikerült reprodukálni. Igyekszünk végleges megoldást találni rá.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, érdekes helyzet, ugyanis úgy néz ki, hogy a történetet valóban nulláról lefordította Kexi69, tehát semmiképpen nem plágium esete forog fennt, viszont ettől még valóban ugyanaz a történet. Kis türelmet kérünk (segítséget elfogadunk 🙂 ), hogy vajon mi a legkorrektebb megoldás ez esetben az írókkal és az olvasókkal szemben is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, sztbali is jelezte már korábban, rövidesen töröljük is a duplikátumot.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ez az újra és újra meg kell nyomnom ez nekem is előjön és tetszik is. Máshol.
Tapasztaltam én is minden variációját a dolognak akkor is amikor egyetlen bővítmény sem volt az Edge-be bekapcsolva és akkor is amikor a szokásosak meg igen. Tettem egy próbát "szűz" firefox-al is. És ott is ugyanez fogadott.
Mondjuk engem ez annyira nem zavar, mert nem napi szinten képregényezgetek, ezért annyira nem is gondoltam túl a dolgot, bár gyanítom, hogy a főképek beillesztésekor van eltérés egyik-másik esetében.
Ez inkább csak megerősítése annak amiről írsz. Szóval: nem csak nálad jelentkezik, hanem szerintem mindenkinél.
A ma felkerült A fiam ölében ülve https://www.torte-net.hu/tortenet/10970-A-fiam-oleben-ulve címűtörténet duplázás, mert korábban már megjelent A fiam ölében címmel https://www.torte-net.hu/tortenet/6859-A-fiam-oleben.