Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Igen használok nem is egyet. De mindegy ezt akkor inkább hagyjuk, ha ennyire csak valami nálam jelentkező, lokális problémáról lehet szó.
Inkább akkor már mondok még egy hibát, legfeljebb kiderül hogy ez is csak nálam jelentkezik 🙂 Méghozzá az, hogy képregényeknél, teljes képernyős módban manapság rendszeres nálam, hogy megnyomom a +, tehát a nagyító gombot, tehát hogy még ránagyítson az éppen elolvasandó oldalra, de aztán ahogy lapozok tovább nem jegyzi meg az oldal hanem újra és újra meg kell nyomnom a + gombot. Ami megint csak elég bosszantó, mert az egy pl. 40 oldalas képregénynél plusz 40 kattintás. Igaz, azért nem feltétlenül, mert olyan is van amikor meg megjegyzi, legalábbis pár oldalig, mert aztán lehet hogy megint elfelejti. Szóval teljesen random az egész.
Az alábbi történet hetero címkét kapott de valójában családi és testvérek szerepelnek benne és ezért ezzel a két címkével kellene ellátni a történetet. https://www.torte-net.hu/tortenet/1004-Verfertozes
Máris módosítottuk, mostantól ugyanott nyílik meg (de a szokásos módokon új ablakban is megnyitható).
Viszont két kérdésünk lenne a két hibával kapcsolatban: - Milyen programból másoltad az összecsúszott szöveget? - Illetve használsz-e valami böngésző-kiegészítőt/plugint, mert egyenlőre ezt a piros nyilacskát nem sikerült Firefox-ban reprodukálnunk.
Más: hibának nem hiba, mert nehezen lehetne annak nevezni, de én speciel jobban szeretném ha az Értesítéseknél ha meg akarok nézni egy új nekem vagy művemre írt hsz-t ha az nem új lapon nyílna meg. Vagy, ha legalább az is beállítható lenne.
"Belepiszkáltunk", remélhetőleg jobb lett. 🙂 Amúgy esetleg bemásoltad valahonnan a szöveget, vagy itt írtad meg? Illetve milyen böngészőt használsz, a piros nyilacska ugyanis nem a "mienk", ez valami böngészőspecifikus dolog lehet, de utánanézünk.
Egyébként ha ti bele tudtok piszkálni abba a hozzászólásba akkor utólag tagolhatnátok. Előre is köszi.
Ja, és amúgy nem tudom ezzel függ-e össze, de sokszor van az hogy amikor írok egy hsz-t megjelenik egy nagyon idegesítő piros nyíl meg még pár valami, amivel tényleg fogalmam sincs hogy mit kéne kezdenem: https://i.ibb.co/zZy0DKf/pirosnyil.png
T szerkesztőség.Ma volt egy hozzászólásom,ami ugyan megjelent az utolsó hsz.listában,de a történetnél nem.Nem volt durva hsz.csak annyi,hogy én már el sem olvasom.Ennyire korlátozva vannak a negatív hozzászólások?
1
T
Törté-Net
2021. november 10. 22:36
Kedves Bluedevil!
Az elmúlt egy hónapban az alábbi leállásokról tudunk: Okt. 14. fél nap, szerver-fejlesztés miatt Nov. 9. reggel egy nem tervezett egy órás Nov. 10. dél körül egy 3-4 órás, szintén szerver-fejlesztés miatt Nov. 10. este egy nem tervezett egy órás Jövőbeni: Nov. 11. hajnali 5 körül egy körülbelüli egy órás a szerver-fejlesztés befejezése miatt.
Ebből a két nem tervezett leállás hibájának feltárása épp most zajlik. A tervezett leállások az október óta érkezett és a jövőbeni fejlesztések miatt voltak szükségesek.
Türelmeteket és megértéseteket kérjük, közel a vége.
Elnézést, volt egy adatbázis-átállásból fakadó leállás, aminek kapcsán a leálláson túl ideiglenesen elveszhetett pár hozzászólás illetve szavazat, ezek mostanra vissza lettek állítva.
Tisztelt SZ!!!!! Szeretném tudni,hogy miért töröltétek a tükör képregénynél lévő hozzászólásomat?????????Amit én írtam az nem volt sértő,de az ott lévő másik kettő hozzászólás szerintem az(undorító az jó hozzászólás???)Felháborító amit csináltok,ahogy vezetitek az oldalt az egyoldalú és kivételeztek egyesekkel.Vajon lesz-e erre válasz,vagy csak vonjátok le a pontokat tőlem.Az oldal vezetősége 1 pont,de ez is sok.Legyetek már egyszer korrektek és igazságosak.
1
T
Törté-Net
2021. november 9. 22:35
Kedves Titti!
Fle van írva a hozzászólások like-olhatósága, bár tény, hogy vannak ennél előrébb lévő újítások is a sorban. 🙂
Igen használok nem is egyet. De mindegy ezt akkor inkább hagyjuk, ha ennyire csak valami nálam jelentkező, lokális problémáról lehet szó.
Inkább akkor már mondok még egy hibát, legfeljebb kiderül hogy ez is csak nálam jelentkezik 🙂 Méghozzá az, hogy képregényeknél, teljes képernyős módban manapság rendszeres nálam, hogy megnyomom a +, tehát a nagyító gombot, tehát hogy még ránagyítson az éppen elolvasandó oldalra, de aztán ahogy lapozok tovább nem jegyzi meg az oldal hanem újra és újra meg kell nyomnom a + gombot. Ami megint csak elég bosszantó, mert az egy pl. 40 oldalas képregénynél plusz 40 kattintás. Igaz, azért nem feltétlenül, mert olyan is van amikor meg megjegyzi, legalábbis pár oldalig, mert aztán lehet hogy megint elfelejti. Szóval teljesen random az egész.
Az alábbi történet hetero címkét kapott de valójában családi és testvérek szerepelnek benne és ezért ezzel a két címkével kellene ellátni a történetet.
https://www.torte-net.hu/tortenet/1004-Verfertozes
A robotika negyedik törvénye (gruppen, anál, robot, szöveg nélküli, 3D erotikus képregény, szex képregény) (torte-net.hu)
Itt:
Szex cyborg-játékok 1. rész (hetero, gruppen, anál, szöveg nélküli, 3D erotikus képregény, szex képregény) (torte-net.hu)
Máris módosítottuk, mostantól ugyanott nyílik meg (de a szokásos módokon új ablakban is megnyitható).
Viszont két kérdésünk lenne a két hibával kapcsolatban:
- Milyen programból másoltad az összecsúszott szöveget?
- Illetve használsz-e valami böngésző-kiegészítőt/plugint, mert egyenlőre ezt a piros nyilacskát nem sikerült Firefox-ban reprodukálnunk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Firefox.
Más: hibának nem hiba, mert nehezen lehetne annak nevezni, de én speciel jobban szeretném ha az Értesítéseknél ha meg akarok nézni egy új nekem vagy művemre írt hsz-t ha az nem új lapon nyílna meg. Vagy, ha legalább az is beállítható lenne.
"Belepiszkáltunk", remélhetőleg jobb lett. 🙂
Amúgy esetleg bemásoltad valahonnan a szöveget, vagy itt írtad meg?
Illetve milyen böngészőt használsz, a piros nyilacska ugyanis nem a "mienk", ez valami böngészőspecifikus dolog lehet, de utánanézünk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ja, és amúgy nem tudom ezzel függ-e össze, de sokszor van az hogy amikor írok egy hsz-t megjelenik egy nagyon idegesítő piros nyíl meg még pár valami, amivel tényleg fogalmam sincs hogy mit kéne kezdenem: https://i.ibb.co/zZy0DKf/pirosnyil.png
És hát persze hogy pont akkor, mikor máskor amikor újra megpróbáltam fordító társat keresni :-S
Nincs ilyen jellegű előzetes szűrés az oldalon, mást is érintett egy ugyanilyen hiba, nyomozzuk, hogy vajon mi lehetett az oka.
Viszont az érdekes felvetés, hogy vajon mennyire hasznosak ezek a hozzászólás kritikai szempontból...
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az elmúlt egy hónapban az alábbi leállásokról tudunk:
Okt. 14. fél nap, szerver-fejlesztés miatt
Nov. 9. reggel egy nem tervezett egy órás
Nov. 10. dél körül egy 3-4 órás, szintén szerver-fejlesztés miatt
Nov. 10. este egy nem tervezett egy órás
Jövőbeni: Nov. 11. hajnali 5 körül egy körülbelüli egy órás a szerver-fejlesztés befejezése miatt.
Ebből a két nem tervezett leállás hibájának feltárása épp most zajlik. A tervezett leállások az október óta érkezett és a jövőbeni fejlesztések miatt voltak szükségesek.
Türelmeteket és megértéseteket kérjük, közel a vége.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, volt egy adatbázis-átállásból fakadó leállás, aminek kapcsán a leálláson túl ideiglenesen elveszhetett pár hozzászólás illetve szavazat, ezek mostanra vissza lettek állítva.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
köszi
Fle van írva a hozzászólások like-olhatósága, bár tény, hogy vannak ennél előrébb lévő újítások is a sorban. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net szerkesztőség
Mindegy. Remélem így is jó lesz a köszi.
Köszönjük a jelzést, elnézést a hibáért, máris javítottuk. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az emailcím nem látszik a profiloknál. Én senkinél nem látok ilyent. Nekem be van pipálva a cím láthatósága, ám ez nem látható nálam sem.