Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ill. oké, most néztem csak hogy a sima Firefox tényleg tavaly nyáron járt a 78-as verziószámnál, de az ESR változat az még csak most, és erre egyelőre ez a legfrisebb verzió. Na mindegy.
"Az elsődleges oka az lehet, hogy egy tavaly nyári böngésző verziót használsz, miközben a böngésződ csak idén januártól támogat egy funkciót, és valamely oknál fogva a frissítése ki van kapcsolva nálad."
Negatív 🙂 https://i.ibb.co/jMB81Rv/hhhhhhhhhhhhh.jpg
De mivel már jó,így persze már nincs akkora jelentősége.
Tisztelt Szerkesztőség! Már több mint három hete beadtam néhány nap különbséggel két történetet. Érzelmek viharában 3, illetve Római vakáció 3. címmel. A visszaigazolásokat megkaptam a tagsági is ennek megfelelően jóvá lett írva, a dolog ennek a része rendben is van. A történetek még nem jelentek meg, nem tudom mi lehet az oka a késésnek. Tisztelettel Lewis20
1
T
Törté-Net
2021. október 21. 21:18
Kedves közös ülés!
Köszönjük a hibajelzést. Az elsődleges oka az lehet, hogy egy tavaly nyári böngésző verziót használsz, miközben a böngésződ csak idén januártól támogat egy funkciót, és valamely oknál fogva a frissítése ki van kapcsolva nálad.
Természetesen ez nem akadályozhatja meg az oldal használatát, így máris javítottuk, most már régebbi böngészőkkel is zavartalanul kell működnie az oldalnak. 🙂
A ma felkerült Házibuli című történetnél a vibrátor, anál és a testvérek címke is hiányzik.
1
T
Törté-Net
2021. október 21. 15:43
Kedves cscsu50!
Köszönjük a jelzést, volt egy nagyobb generációváltás az oldal programkódjában, és volt pár rendellenességel, de (elméletileg) ezek mostanra javítva lettek. Amennyiben mégsem így lenne, kérjük jelezd. 🙂
Pedig szerintem a Napnál is világosabb hogy márpedig a túlnyomó többség csak "robotszerűen klikkel párat és így szerezzen hozzáadott érték nélkül T-pontot",és ez egészen addig így is marad amíg pont jár a kommentelésért is.
Én pl. még nagyjából egyetlen egy normálisabb,tehát legalább minimálisan kifejtett,hasznos,építő jellegű kritikát,avagy ahogy te fogalmazol,valós, minőségi visszajelzést nem kaptam a feltöltött műveimre,csakis és kizárólag 1-2 (na jó,esetleg 3) szavas fikázásokat.
Üdvözletem. Sajnos nálam is gond van a pontrendszerrel. A leállás óta nem írja jóvá az értékelésért járó pontokat meg a belépést.
1
a
angel234
2021. október 15. 03:30
Tisztelt szerkesztőség!Elnézést kérek,de megint nem működik a pontrendszer!A belépésért sem ad pontot:
1
T
Törté-Net
2021. október 13. 23:23
Kedves sztbali!
Remek találat, és egyben érdekes fejtörő is. Az tény, hogy duplkátumnak tekinthető, így a 30 napot ezennel jóvá is írtuk a találatért. Még kicsit alaposabban megnézzük, hogy mennyibe térnek el, de érdekes tény, hogy a másoló aktívan vette a fáradtságot, hogy itt-ott tényleg módosítson a szövegen. Ahhoz viszont mindenképpen teljesen egyértelműen kevés, hogy külön történetként lehessen rájuk tekinteni, így el lesz távolítva a másolat.
Felfigyeltem egy érdekes dologra, Nem hiszem, hogy hiba, csak nem egy mindennapi eset. https://www.torte-net.hu/tortenet/3269-A-felesegem-szexorult-lett történet egy rövidített változata a https://www.torte-net.hu/tortenet/6993-A-beavatas-1-resz című történetnek. Mivel a két történet bő 7 év eltéréssel jelent meg az oldalon; ezért nem tudom, hogy miként definiáljam a dolgot és lesz-e valami változás ez ügyben.
1
T
Törté-Net
2021. október 2. 08:45
Kedves angel234!
A hibát javítottuk, a napi limit nem nullázódott, de ismét lehetséges a pontgyűjtés.
Viszont szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a pontgyűjtés lényege a valós, minőségi visszajelzések bátorítása, amely mind az írók, mind a többi olvasó számára hasznos, és nem az, hogy bárki is robotszerűen klikkeljen párat és így szerezzen hozzáadott érték nélkül T-pontot. (Ezt az "így is érdemes hozzászólni?"-szerű kérdések miatt tartjuk aktuálisnak megjegyezni.)
Tisztelt szerkesztőség!Megint jelezném,hogy a rendszer nem ad pontokat(a belépésért,a hozzászólásért és a szavazásért sem),ezzel nem akartok semmit sem csinálni?Már több mint 20 pont mínusznál tartok és biztos mások is.angel234
1
T
Törté-Net
2021. október 1. 23:14
Kedves Olvasóink!
Elnézést kérünk, technikai okból nem ment ki az automatikus frissítés, ezt most kézzel kihelyeztük, még éppenhogy a mai nap. (A hiba oka valószínűleg a napokban lezajlott biztonsági tanúsítvány (SSL) generáció-váltása volt a hitelesítő intézetnél, ami megtréfálta a szervereinket.)
Szerencsére történet akad bekészítve, továbbra is szeretnénk az eddig megszokott minőséget és megbízhatóságot szállítani. 🙂
Köszönjük, a címkéket még aznap pótoltuk is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, ezek szerint félig tévedtünk, de legalább most már ez is javítva. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Negatív 🙂 https://i.ibb.co/jMB81Rv/hhhhhhhhhhhhh.jpg
De mivel már jó,így persze már nincs akkora jelentősége.
Már több mint három hete beadtam néhány nap különbséggel két történetet. Érzelmek viharában 3, illetve Római vakáció 3. címmel. A visszaigazolásokat megkaptam a tagsági is ennek megfelelően jóvá lett írva, a dolog ennek a része rendben is van. A történetek még nem jelentek meg, nem tudom mi lehet az oka a késésnek.
Tisztelettel
Lewis20
Köszönjük a hibajelzést. Az elsődleges oka az lehet, hogy egy tavaly nyári böngésző verziót használsz, miközben a böngésződ csak idén januártól támogat egy funkciót, és valamely oknál fogva a frissítése ki van kapcsolva nálad.
Természetesen ez nem akadályozhatja meg az oldal használatát, így máris javítottuk, most már régebbi böngészőkkel is zavartalanul kell működnie az oldalnak. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Házibuli című történetnél a vibrátor, anál és a testvérek címke is hiányzik.
Köszönjük a jelzést, volt egy nagyobb generációváltás az oldal programkódjában, és volt pár rendellenességel, de (elméletileg) ezek mostanra javítva lettek. Amennyiben mégsem így lenne, kérjük jelezd. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Én pl. még nagyjából egyetlen egy normálisabb,tehát legalább minimálisan kifejtett,hasznos,építő jellegű kritikát,avagy ahogy te fogalmazol,valós, minőségi visszajelzést nem kaptam a feltöltött műveimre,csakis és kizárólag 1-2 (na jó,esetleg 3) szavas fikázásokat.
Köszönjük a jelzést, a hibát javítottuk, az elmaradt pontokat kárpótlásul jóvaírtuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Remek találat, és egyben érdekes fejtörő is.
Az tény, hogy duplkátumnak tekinthető, így a 30 napot ezennel jóvá is írtuk a találatért.
Még kicsit alaposabban megnézzük, hogy mennyibe térnek el, de érdekes tény, hogy a másoló aktívan vette a fáradtságot, hogy itt-ott tényleg módosítson a szövegen. Ahhoz viszont mindenképpen teljesen egyértelműen kevés, hogy külön történetként lehessen rájuk tekinteni, így el lesz távolítva a másolat.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Felfigyeltem egy érdekes dologra, Nem hiszem, hogy hiba, csak nem egy mindennapi eset. https://www.torte-net.hu/tortenet/3269-A-felesegem-szexorult-lett történet egy rövidített változata a https://www.torte-net.hu/tortenet/6993-A-beavatas-1-resz című történetnek.
Mivel a két történet bő 7 év eltéréssel jelent meg az oldalon; ezért nem tudom, hogy miként definiáljam a dolgot és lesz-e valami változás ez ügyben.
A hibát javítottuk, a napi limit nem nullázódott, de ismét lehetséges a pontgyűjtés.
Viszont szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a pontgyűjtés lényege a valós, minőségi visszajelzések bátorítása, amely mind az írók, mind a többi olvasó számára hasznos, és nem az, hogy bárki is robotszerűen klikkeljen párat és így szerezzen hozzáadott érték nélkül T-pontot. (Ezt az "így is érdemes hozzászólni?"-szerű kérdések miatt tartjuk aktuálisnak megjegyezni.)
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést kérünk, technikai okból nem ment ki az automatikus frissítés, ezt most kézzel kihelyeztük, még éppenhogy a mai nap. (A hiba oka valószínűleg a napokban lezajlott biztonsági tanúsítvány (SSL) generáció-váltása volt a hitelesítő intézetnél, ami megtréfálta a szervereinket.)
Szerencsére történet akad bekészítve, továbbra is szeretnénk az eddig megszokott minőséget és megbízhatóságot szállítani. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség