Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egy érdekes hibára leltem az oldalon. Az előző évek havi legjobbjai közül az első " A hercegnő" című történet linkje hibás oldalra irányít. 404-es hibakóddal ellátott torte-net oldalt nyit meg.
Tisztelt Történet!A ma felkerült Kemping című történet kategorizálatlan. Szerintem bizarr kategóriájú és javaslom az animal címke bevezetését is.
1
T
Törté-Net
2021. július 13. 22:28
Kedves Bluedevil!
Köszönjük a jelzést, a találatért jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az érte járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Bluedevilnek igaza van. A három részes történet van egybe sűrítve.
1
B
Bluedevil
2021. július 9. 11:12
A ma felkerült Astarte hívei között című írásnak csak az elejét tudtam elolvasni. Szerintem ez az írás megegyezik, vagy egy rövidített változata az oldalon megtalálható 3 részes Astarte hívei című írásnak. Üdv! Bluedevil
Köszönjük a jelzéseket, pótoltuk a címkéket. "Sajnos" nem tüntünk el, az SMS-es előfizetési pótlásán dolgozunk (sose jó hír az ilyesmi, de a mobilszolgáltatók khm.. hiányos kommunikációja nagyon nem segített benne), de tény, hogy az előző két jelzésedet egyszerűen nem vettük észre, elnézést érte. :(
A Képregények menüpontra ha ráklikkelek, akkor csak a legutolsó képregényt hozza be. Ha variálok a rendezéssel, akkor a dátum szerinti kivételével mind jó.
Egy érdekes hibára leltem az oldalon. Az előző évek havi legjobbjai közül az első " A hercegnő" című történet linkje hibás oldalra irányít. 404-es hibakóddal ellátott torte-net oldalt nyit meg.
Köszönjük, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Klára asszony című történetnél az anál címke hiányzik.
Köszönjük, máris pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Kalandos éjszaka című történetnél a szűz címke hiányzik.
Köszönjük, a címkéket pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Az esküvő és a titok című történetnél az anál és a vibrátor címke is hiányzik.
Köszönjük, máris pótoltuk a hiányzó címkét.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, a találatért jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az érte járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a történet is rövidesen eltávolításra kerül.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, a címkét pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Sógornő 4. rész - Születésnapom című történetnél az anál címke hiányzik.
Üdv!
Bluedevil
Köszönjük, máris javítottuk a hibát.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzéseket, pótoltuk a címkéket.
"Sajnos" nem tüntünk el, az SMS-es előfizetési pótlásán dolgozunk (sose jó hír az ilyesmi, de a mobilszolgáltatók khm.. hiányos kommunikációja nagyon nem segített benne), de tény, hogy az előző két jelzésedet egyszerűen nem vettük észre, elnézést érte. :(
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Nagyon eltüntetek különben, minden OK?
Amúgy sok ilyet találhatok még? Csak mert így lassan attól tartok egyszer csak visszajön az ebéd :-S