Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelt Törté-Net a "Napsugár a tanyán" című írás kétszer található meg az oldalon (minimális változtatással), az első egy 2004-es feltöltés a második 2014-es. http://kepfeltoltes.hu/141204/503064240N_vtelen_www.kepfeltolt- es.hu_.png
1
T
Törté-Net
2014. november 23. 20:07
Kedves szemiiike90!
Az ügyfélszolgálat a leggyorsabb módja ennek a bejelentésnek, ahogy 24.-én este is tetted, és így 26.-án napközben megoldásra is került. (Ezt csupán a nyilvánosság kedvéért jelezzük itt is, te nyilván akkor értesültél róla.)
Kedves zsuzsika!
Elnézést kérünk a késésért, valóban hajlamos ez a kommunikációs csatorna elveszni.:( Mindenesetre a vállaltakat továbbra is teljesítjük, miszerint "A történetek között napi frissítés van, minden hétköznapi munkanapon várhatóan 2 új történet kerül fel, míg a képregény között heti két-, háromszori frissítés szokott lenni."
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
s
szemiiike90
2014. november 13. 22:08
Tisztelt Törté-Net!
A mai napon vásároltam bankkártyával tagságit, de nem tudom aktiválni. Azt írja, hogy hibás, vagy már felhasznált kód. Ilyenkor mi a teendő??
E-mailt is írtam, kérem válaszoljanak!
Köszönöm!
Tamás
1
zsuzsika
2014. november 3. 15:02
Piszkos gyors a válaszotok. Vagy néma kuss van a reklamációval kapcsolatban?Ne lopjátok a pénzünket.
1
zsuzsika
2014. október 27. 16:02
Ez igaz,a mai frissítés megvolt. De a másikkal mi lesz? "Sem a munkaszombaton (okt. 18.), sem az ünnep utáni pénteken (24.) sem volt feltéve új olvasnivaló."
1
T
Törté-Net
2014. október 27. 11:24
Kedves imohos!
Köszönjük a jelzést, máris javítottuk, felkerült a mai frissítés.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
i
imohos
2014. október 27. 09:24
Úgy tűnik, ma sem lesz frissítés. Pedig egy nap így is hiányzik. Sem a munkaszombaton (okt. 18.), sem az ünnep utáni pénteken (24.) sem volt feltéve új olvasnivaló.
1
T
Törté-Net
2014. október 21. 21:49
Kedves zsuzsika!
A 3D képregényekért azért jár kevesebb VIP tagsági, mert az általános minőségük alacsonyabb, mint a "normál" képregényeké. (Hasonlóan a szöveg nélküli képregényekért.) Természetesen ez alól is volt kivétel, ahol ennek megfelelően a teljes 30 napot megérdemli a fordító. (És ezzel a korlátozással kívánunk az olcsó VIP reményében elharapózó VIP-vadászat ellen fellépni.)
Az ingyenes történeteket/képregényeket napocska ikon jelzi a felsorolásban.
A hivatalos álláspont (amit a törvény is megkövetel), hogy amennyiben bárki jelzi, hogy a szerzői jogai csorbultak, és bármely anyaga (jelen esetben története) jogtalanul szerepel, úgy a szolgáltató köteles intézkedni, hacsak nem tudja bizonyítani ennek az ellenkezőjét. Mivel az interneten a Törté-Net a legnagyobb ilyen jellegű oldal (a második helyezett oldalon nagyságrendileg fele ennyi történet szerepel), így elkerülhetetlenek a duplázódások. (Nem is beszélve a rengeteg kisebb-nagyobb kisebb oldalról, ahol bármiféle szerző feltüntetése nélkül találhatóak történetek.) Jelentős azoknak a száma, akik több helyre is elküldik a történetüket. (akár külön néven, sőt, akár egy oldalon belül is több külön nevet használva) A nagy számok törvénye alapján előfordulnak sajnos visszaélések, ez esetben az író bejelentésére minden esetben intézkedtünk az író kérésének megfelelően. (Legyen az eltávolítás, ingyenessé tétel, vagy a VIP szekcióban maradás is, de volt precedens, hogy az író jogi lépéseket tett, amihez a rendőrség kérésére átadtuk a kért adatokat.)
1
zsuzsika
2014. október 21. 06:44
Kedves axelley! Legalább Te megválaszoltad azt, amit a T. szerkesztőségnek kellett volna. Igazad van mindenben. Köszönöm szépen.
Kedves zsuzsika és Bob_! (Ezt úgy is törölni fogják. Ezért a kérdéseim csak költőiek.)
Ha visszaolvastok itt, de segítek nektek.
"1158 axelley 2014. 03. 05. szerda 08:44"
Én ezt már mikor megkérdeztem. De engem érdekelt talán egyedül. Választ még nem kaptam. Na ennyit erről a témáról (részemről).
Kedves zsuzsika! Nézz vissza a Képregény szekcióban a legelejére. Nagyon sok az ingyenes képregény (napocska jelzéssel). Régi szép idők.
A másik, ha kitartó vagy és visszaolvasol, már régen meg válaszolták a kérdéseidet mások. Nézz össze egy macsek2 féle és egy daryoon francia fűzetett. Szerinted korrekt, hogy mind két munka VIP-ben van? Akkor miért várod el, hogy egy 3D szövegnélküli Art munka 30 napos VIP-et adjanak? Különben ez már 1,5 éves történet, hogy a szerkesztőknek változtatni kéne sok mindenen. Talán még Bob_ emlékszik is rá, ha most megszólalt (régen meg sokszor). Megnézheti azóta mi történt itt az oldalon változásként. (talán 1-2 dolgot lehet szóba hozni a rengeteg ötletből, amit felsoroltak már többen is.)
Üdv
1
zsuzsika
2014. október 20. 18:34
Bocsi!! Még egy kérdésem lenne. Az ingyenes történeteket hol és milyen módon lehet megtekinteni,esetleg ha lejárt a v.i.p ? Régen valamikor ezt színnel jelöltétek. Köszi a választ,ha kapok.
1
zsuzsika
2014. október 18. 10:56
Tisztelt Szerkesztőség! "Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét. Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! 🙂"
Ezt Ti írtátok.
Ezzel kapcsolatban szeretnék egy pár kérdést feltenni és remélem értelmes választ kapok majd. Sehol nincs a szabályzatban az,hogy ha 3D-s szöveg nélkülí képregényt rak fel valaki,akkor csak 10 nap VIP jóváírást kap. Nyilván való, hogy ezek a képregényeket sem az "író" rajzolta.
Továbbá.
Ha valaki egy írás hozzászólásában jelzi azt és nem alpári módon, hogy a történet plágium és egy másik ingyenes oldalról van egy az egyben másolva a hsz-t miért törlitek.
Sőt azt a hszt.-t is ami azt egy másik hsz.-ben meg is erősíti.
Vagy itt is eltűnt a demokrácia?
Úgy gondolom,ha fizetek az egyre gyatrább történetekért,akkor elvárhatom a szolgáltatás jó minőségét is.
Ma nem került fel új történet. Ilyen "hiba" már nagyon régen fordult elő.
1
zsuzsika
2014. szeptember 22. 07:20
Köszönöm.Megkaptam.
1
T
Törté-Net
2014. szeptember 21. 21:58
Kedves zsuzsika!
Bár e-mailben már előbb visszajeleztünk, de az átláthatóság kedvéért ide is beírjuk a választ. A szöveg nélküli illetve a 3D képregényekért a velük járó kevesebb munka és általában alacsonyabb minőség miatt csak 10 napos VIP tagságot tudunk adni. (És sajnos a számok eléggé megkeverve kerültek bele a neked küldött levélbe, ezért (és a késedelmes válaszért) elnézésedet kérjük.)
Jogos, elnézést, pótoltuk. :(
Kedves Bob__, kedves Orfeus!
Köszönjük a duplázás jelzéséért, mindkettőtöknek 30-30 nap VIP tagságit jóváírtunk.
A mai nap (2014-12-10) csak 1 db új történet került fel.
https://www.torte-net.hu/tortenet/5481-En-es-a-szerelok
történettel!
http://kepfeltoltes.hu/141204/503064240N_vtelen_www.kepfeltolt- es.hu_.png
Az ügyfélszolgálat a leggyorsabb módja ennek a bejelentésnek, ahogy 24.-én este is tetted, és így 26.-án napközben megoldásra is került. (Ezt csupán a nyilvánosság kedvéért jelezzük itt is, te nyilván akkor értesültél róla.)
Kedves zsuzsika!
Elnézést kérünk a késésért, valóban hajlamos ez a kommunikációs csatorna elveszni.:(
Mindenesetre a vállaltakat továbbra is teljesítjük, miszerint "A történetek között napi frissítés van, minden hétköznapi munkanapon várhatóan 2 új történet kerül fel, míg a képregény között heti két-, háromszori frissítés szokott lenni."
A mai napon vásároltam bankkártyával tagságit, de nem tudom aktiválni. Azt írja, hogy hibás, vagy már felhasznált kód.
Ilyenkor mi a teendő??
E-mailt is írtam, kérem válaszoljanak!
Köszönöm!
Tamás
Köszönjük a jelzést, máris javítottuk, felkerült a mai frissítés.
A 3D képregényekért azért jár kevesebb VIP tagsági, mert az általános minőségük alacsonyabb, mint a "normál" képregényeké. (Hasonlóan a szöveg nélküli képregényekért.) Természetesen ez alól is volt kivétel, ahol ennek megfelelően a teljes 30 napot megérdemli a fordító.
(És ezzel a korlátozással kívánunk az olcsó VIP reményében elharapózó VIP-vadászat ellen fellépni.)
Az ingyenes történeteket/képregényeket napocska ikon jelzi a felsorolásban.
A hivatalos álláspont (amit a törvény is megkövetel), hogy amennyiben bárki jelzi, hogy a szerzői jogai csorbultak, és bármely anyaga (jelen esetben története) jogtalanul szerepel, úgy a szolgáltató köteles intézkedni, hacsak nem tudja bizonyítani ennek az ellenkezőjét.
Mivel az interneten a Törté-Net a legnagyobb ilyen jellegű oldal (a második helyezett oldalon nagyságrendileg fele ennyi történet szerepel), így elkerülhetetlenek a duplázódások. (Nem is beszélve a rengeteg kisebb-nagyobb kisebb oldalról, ahol bármiféle szerző feltüntetése nélkül találhatóak történetek.)
Jelentős azoknak a száma, akik több helyre is elküldik a történetüket. (akár külön néven, sőt, akár egy oldalon belül is több külön nevet használva) A nagy számok törvénye alapján előfordulnak sajnos visszaélések, ez esetben az író bejelentésére minden esetben intézkedtünk az író kérésének megfelelően. (Legyen az eltávolítás, ingyenessé tétel, vagy a VIP szekcióban maradás is, de volt precedens, hogy az író jogi lépéseket tett, amihez a rendőrség kérésére átadtuk a kért adatokat.)
Legalább Te megválaszoltad azt, amit a T. szerkesztőségnek kellett volna.
Igazad van mindenben.
Köszönöm szépen.
Üdv:
zsuzsika.
(Ezt úgy is törölni fogják. Ezért a kérdéseim csak költőiek.)
Ha visszaolvastok itt, de segítek nektek.
"1158 axelley 2014. 03. 05. szerda 08:44"
Én ezt már mikor megkérdeztem. De engem érdekelt talán egyedül.
Választ még nem kaptam. Na ennyit erről a témáról (részemről).
Kedves zsuzsika!
Nézz vissza a Képregény szekcióban a legelejére. Nagyon sok az ingyenes képregény (napocska jelzéssel). Régi szép idők.
A másik, ha kitartó vagy és visszaolvasol, már régen meg válaszolták a kérdéseidet mások.
Nézz össze egy macsek2 féle és egy daryoon francia fűzetett. Szerinted korrekt, hogy mind két munka VIP-ben van?
Akkor miért várod el, hogy egy 3D szövegnélküli Art munka 30 napos VIP-et adjanak?
Különben ez már 1,5 éves történet, hogy a szerkesztőknek változtatni kéne sok mindenen. Talán még Bob_ emlékszik is rá, ha most megszólalt (régen meg sokszor). Megnézheti azóta mi történt itt az oldalon változásként. (talán 1-2 dolgot lehet szóba hozni a rengeteg ötletből, amit felsoroltak már többen is.)
Üdv
Még egy kérdésem lenne.
Az ingyenes történeteket hol és milyen módon lehet megtekinteni,esetleg ha lejárt a v.i.p ?
Régen valamikor ezt színnel jelöltétek.
Köszi a választ,ha kapok.
"Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! 🙂"
Ezt Ti írtátok.
Ezzel kapcsolatban szeretnék egy pár kérdést feltenni és remélem értelmes választ kapok majd.
Sehol nincs a szabályzatban az,hogy ha 3D-s szöveg nélkülí képregényt rak fel valaki,akkor csak 10 nap VIP jóváírást kap.
Nyilván való, hogy ezek a képregényeket sem az "író" rajzolta.
Továbbá.
Ha valaki egy írás hozzászólásában jelzi azt és nem alpári módon, hogy a történet plágium és egy másik ingyenes oldalról van egy az egyben másolva a hsz-t miért törlitek.
Sőt azt a hszt.-t is ami azt egy másik hsz.-ben meg is erősíti.
Vagy itt is eltűnt a demokrácia?
Úgy gondolom,ha fizetek az egyre gyatrább történetekért,akkor elvárhatom a szolgáltatás jó minőségét is.
Várom a válaszotokat.
Üdv:
zsuzsika
Jogos, javítva.
Bár e-mailben már előbb visszajeleztünk, de az átláthatóság kedvéért ide is beírjuk a választ.
A szöveg nélküli illetve a 3D képregényekért a velük járó kevesebb munka és általában alacsonyabb minőség miatt csak 10 napos VIP tagságot tudunk adni.
(És sajnos a számok eléggé megkeverve kerültek bele a neked küldött levélbe, ezért (és a késedelmes válaszért) elnézésedet kérjük.)