Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Most vettem csak észre hogy az én utolsó történet feltöltésemnél sincs :-(
Kedves Törté-Net, megkérdezhetem miért marad le nálam is szinte mindig? Pedig amikor olvastátok a történet címét, tehát A cég 3. rész - Karácsonyi ajándék mindenkinek, már ebből is nem full logikus hogy lehetnek előzmények is?
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy tényleg külön is nyomatékosítanom kell minden egyes feltöltéskor, hogy kell az a rohadt előzmények infódoboz :-(
Aztán meg kapom az ilyen Mi ez a katyvasz? kritikákat, mert az olvasóm nem érti hogy ki kivel van, miközben ezek az első két részben tökéletesen le lettek fektetve.
"Ketté is választanánk a problémajelzésedet, kezdenénk a gyorsabban megválaszolhatóval, a 2. példáddal: Ez egyértelműen duplikátum, így rövidesen teljesen eltávolítjuk (és a bújtatott jelzés ellenére az érte járó 30 napos VIP tagságit is jóváírtuk nálad.)"
Még mindig fent van... https://www.torte-net.hu/kepregeny/8-Uzletemberek (és ne gondoljátok, nem a +30 nap Vip tagságiért jelzem most sem, hanem mert egy ilyen pofátlan lopásnak tényleg már a puszta létezése is bosszantó)
De egyébként itt van még egy hasonló "merénylete":
Sandworm full mű fordítása: https://www.torte-net.hu/kepregeny/105-A-peldamutato-kislanyok runrun verziója: https://www.torte-net.hu/kepregeny/150-Nyari-buntetesek
Vicc. Mármint egy nagyon rossz vicc.
Ja, és egyébként a képregény nézegető megint nem jó, mert lapozáskor megint visszaugrik újra és újra kis méretre :-(
Bocs srácok, a mai képregény végéről lemaradt a kérdőjel.
1
T
Törté-Net
2021. április 3. 20:20
Kedves angel234!
Köszönjük a jelzést, valóban ugyanaz az eredeti mű. Viszont miután látszólag teljesen új és saját fordítás, így kívételesen a történetet nem kívánjuk eltávolítani, illetve a belfektetett munkát elismerve és jóhiszeműséget feltételezve a VIP tagságit sem vonjuk vissza az írótól, ez nem a "klasszikus" plágium esete. Viszont ettől függetlenül a duplikátumért járó 30 nap VIP tagsági természetesen jár neked, mint "megtalálónak". 🙂
Szeretném jelezni,hogy a ma felrakott Josephine Mutzenbacher visszaemlékezései ,már fel volt rakva egy kis bécsi kurva emlékezései címen,ogree rakta fel 2008-tól 2009-ig,22 részben.
1
T
Törté-Net
2021. március 17. 01:46
Kedves sztbali!
Javítottuk a keresés hibáját, köszönjük a jelzést.
Tiszelr Történet! Egy igazán érdekes pribléma tűbt gel nekem. A keresőben amikor bejelölök néhány címkét akkor nem teljesen fekel meg az eredmény a fektételeknek. Példa: anál-tini-diák. Ez esetben plyan történezek is megjelennek, ahol legalább az egyik címkével nincs fémjelezve a történet.
Valamint a tetszőleges lapozás még mindig nem került vissza? Vagy csak én nem találom?
A képregényeknél néha előfordul, hogyha a klaviatúra nyíl billentyűivel lépek tovább akkor néha kimarad 1-2 dia. Ez is kérdés számomra.
Kedves Törté-Net, megkérdezhetem miért marad le nálam is szinte mindig? Pedig amikor olvastátok a történet címét, tehát A cég 3. rész - Karácsonyi ajándék mindenkinek, már ebből is nem full logikus hogy lehetnek előzmények is?
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy tényleg külön is nyomatékosítanom kell minden egyes feltöltéskor, hogy kell az a rohadt előzmények infódoboz :-(
Aztán meg kapom az ilyen Mi ez a katyvasz? kritikákat, mert az olvasóm nem érti hogy ki kivel van, miközben ezek az első két részben tökéletesen le lettek fektetve.
Még mindig fent van... https://www.torte-net.hu/kepregeny/8-Uzletemberek (és ne gondoljátok, nem a +30 nap Vip tagságiért jelzem most sem, hanem mert egy ilyen pofátlan lopásnak tényleg már a puszta létezése is bosszantó)
De egyébként itt van még egy hasonló "merénylete":
Sandworm full mű fordítása: https://www.torte-net.hu/kepregeny/105-A-peldamutato-kislanyok
runrun verziója: https://www.torte-net.hu/kepregeny/150-Nyari-buntetesek
Vicc. Mármint egy nagyon rossz vicc.
Ja, és egyébként a képregény nézegető megint nem jó, mert lapozáskor megint visszaugrik újra és újra kis méretre :-(
Elnézést kérünk, pedig határozottan úgy rémlik, hogy pótoltuk már, de most valóban megtörtént.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, máris pótoltuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Hírlánc - Restaurálás című történetnél az anál címke hiányzik.
Köszönjük a hibajelzést, máris javítottuk a hibát, amely sajnos minden írói oldalt érintett.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, a bejelentésed napján pótoltuk a lemaradt információt.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, hogy nem reagáltunk, még aznap este javítottuk, csak a főoldalon nem frissült.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Visszaemlékezéseim című történet kategorizálatlan. Végigolvasva én bizarr kategóriába sorolnám.
Sajnos nem tudom a hozzászólásaimat visszanézni, mert csak az első oldalt mutatja minden léptetésnél, illetve akkor is, ha a számokra kattintok.
Köszönjük a jelzést, valóban ugyanaz az eredeti mű. Viszont miután látszólag teljesen új és saját fordítás, így kívételesen a történetet nem kívánjuk eltávolítani, illetve a belfektetett munkát elismerve és jóhiszeműséget feltételezve a VIP tagságit sem vonjuk vissza az írótól, ez nem a "klasszikus" plágium esete.
Viszont ettől függetlenül a duplikátumért járó 30 nap VIP tagsági természetesen jár neked, mint "megtalálónak". 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Javítottuk a keresés hibáját, köszönjük a jelzést.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1. Köszönjük, valóban sikerült előidéznünk a keresőben a hibát, rövidesen javítjuk.
2. Igen, a tetszőleges oldalra lapozással sajnos még adósak vagyunk.
3. Ezt viszont pénteken, ha minden igaz, javítottuk is. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Egy igazán érdekes pribléma tűbt gel nekem. A keresőben amikor bejelölök néhány címkét akkor nem teljesen fekel meg az eredmény a fektételeknek. Példa: anál-tini-diák. Ez esetben plyan történezek is megjelennek, ahol legalább az egyik címkével nincs fémjelezve a történet.
Valamint a tetszőleges lapozás még mindig nem került vissza? Vagy csak én nem találom?
A képregényeknél néha előfordul, hogyha a klaviatúra nyíl billentyűivel lépek tovább akkor néha kimarad 1-2 dia. Ez is kérdés számomra.
Máris javítottuk a profiloldalas hibát is. 🙂
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, szép régi találat, jóváírtuk nálad a megtalálónak járó 30 nap VIP-tagságit.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség