Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Valóban, az eleje jelentős egyezéseket mutat. Viszont fura, mert a később jött történet jóval kidolgozottabb, és vagy hétszer hosszabb is. 🙂 Ezeket figyelembe véve (bár egyértelmű, hogy a későbbi történet az elsőből merített ihletet), de a második történetet nem tekintjük duplikációnak, így nem is távolítjuk el az oldalról, szerintünk ténylegesen hozzátett annyit az eredetihez, hogy külön történetként maradjon helye. Ettől függetlenül köszönjük a jelzést. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
i
imohos
2013. október 28. 06:15
A 2013. okóber 24-én "singer" tollából megjelent "A beavatás 1. rész" már egyszer megjelent az oldalon 2006. április 13-án, "Gábor" a szerző s a címe "A feleségem szexőrült lett".
Nem nagyon érdekel a 30 napos VIP. Nem azért szóltam. Cseréljétek le valamire. Meg legalább a saját oldalatokon lévő képregényre,figyeljetek oda és kész.
Meg, ha itt tartunk, csinálhatnátok valamit a Szerdai frissítéssel. Nagyon sokszor előfordul, hogy össze vannak mosva a címkék két képregénynél. Ezt a hibát nem tudjátok kiküszöbölni valahogy.
Üdv: axelley
1
T
Törté-Net
2013. október 6. 20:53
Kedves axelley!
Sajnos igazad van, elnézést érte, de a részedre jóváírtunk 30 nap VIP tagságot a dupla felfedezéséért.
Tisztelt-Törté-net! A pénteki(2013.10.04.) frissités során felkerült képregény. A "Nicole Heat - Forró zuhany az edzőtársammal" Feltöltő: Orfeus Már szerepel ilyen címmel: "Nicole Heat - Leszbikus Kaland" Feltöltő: Superman1900
1
T
Törté-Net
2013. október 3. 23:32
Kedves sztbali!
Jogos, mindkettőt javítottuk, és köszönjük a "dupla" hibajelzést. 🙂
Elnézést a dupla írásért, de egy újabb hibát találtam. A mai napon felkerült másik történet; Az erdei házikóban címmel nincs felcímkézve. semmilyen címke nem található ennél a történetnél.
A mai napon felkerült Különleges szexélményeim 28.rész című történetnél az anál címke hiányzik. A történet vége tartalmazza az anált.
1
T
Törté-Net
2013. szeptember 27. 08:25
Kedves Acsi0723!
Kérünk Téged, hogy töltsd ki ezt az űrlapot, különösen a telefonszámodat, ami alapján utána tudunk nézni a problémának: https://www.torte-net.hu/ugyfelszolgalat
Természetesen senki, aki SMS-t küldött nem marad kód nélkül egy technikai hiba miatt. 🙂
1
A
Acsi0723
2013. szeptember 26. 22:20
Tisztelt szerkesztőség! a mai nap próbáltam vip tagságot vásárolni, de az alábbi üzenetet kaptam vissza: "Kereset jelenleg technikai hiba miatt nem tudjuk kiszolgálni" most ilyenkor levonta az sms árát, vagy majd később kapok érte kódot?
1
T
Törté-Net
2013. szeptember 18. 08:54
Kedves nevada!
Mint azt ma e-mailben is megválaszoltuk, 3 napja - 7 órával a hibabejelentésed után - válasz e-mailünkben elküldtünk egy 30 napos VIP tagságit. Ma ismételten elküldtük e-mailben. (Esetleg nem került a spam folderedbe?) Az anyázással kapcsolatos jövőbeni felvetésed pedig a reggeli e-mail-ed alapján későinek tűnik...
1
n
nevada
2013. szeptember 18. 06:36
Mikor lesz intézkedve hogy nem kaptam meg a kodom vagy dogjak neki anyázni???
Valóban, az eleje jelentős egyezéseket mutat. Viszont fura, mert a később jött történet jóval kidolgozottabb, és vagy hétszer hosszabb is. 🙂
Ezeket figyelembe véve (bár egyértelmű, hogy a későbbi történet az elsőből merített ihletet), de a második történetet nem tekintjük duplikációnak, így nem is távolítjuk el az oldalról, szerintünk ténylegesen hozzátett annyit az eredetihez, hogy külön történetként maradjon helye.
Ettől függetlenül köszönjük a jelzést. 🙂
Nem nagyon érdekel a 30 napos VIP. Nem azért szóltam. Cseréljétek le valamire. Meg legalább a saját oldalatokon lévő képregényre,figyeljetek oda és kész.
Meg, ha itt tartunk, csinálhatnátok valamit a Szerdai frissítéssel.
Nagyon sokszor előfordul, hogy össze vannak mosva a címkék két képregénynél. Ezt a hibát nem tudjátok kiküszöbölni valahogy.
Sajnos igazad van, elnézést érte, de a részedre jóváírtunk 30 nap VIP tagságot a dupla felfedezéséért.
Bocsánat, majd pótlom valamivel 🙂
A pénteki(2013.10.04.) frissités során felkerült képregény.
A "Nicole Heat - Forró zuhany az edzőtársammal"
Feltöltő: Orfeus
Már szerepel ilyen címmel: "Nicole Heat - Leszbikus Kaland"
Feltöltő: Superman1900
Jogos, mindkettőt javítottuk, és köszönjük a "dupla" hibajelzést. 🙂
Elnézést a dupla írásért, de egy újabb hibát találtam. A mai napon felkerült másik történet; Az erdei házikóban címmel nincs felcímkézve. semmilyen címke nem található ennél a történetnél.
A mai napon felkerült Különleges szexélményeim 28.rész című történetnél az anál címke hiányzik. A történet vége tartalmazza az anált.
Kérünk Téged, hogy töltsd ki ezt az űrlapot, különösen a telefonszámodat, ami alapján utána tudunk nézni a problémának:
https://www.torte-net.hu/ugyfelszolgalat
Természetesen senki, aki SMS-t küldött nem marad kód nélkül egy technikai hiba miatt. 🙂
a mai nap próbáltam vip tagságot vásárolni, de az alábbi üzenetet kaptam vissza: "Kereset jelenleg technikai hiba miatt nem tudjuk kiszolgálni" most ilyenkor levonta az sms árát, vagy majd később kapok érte kódot?
Mint azt ma e-mailben is megválaszoltuk, 3 napja - 7 órával a hibabejelentésed után - válasz e-mailünkben elküldtünk egy 30 napos VIP tagságit. Ma ismételten elküldtük e-mailben. (Esetleg nem került a spam folderedbe?)
Az anyázással kapcsolatos jövőbeni felvetésed pedig a reggeli e-mail-ed alapján későinek tűnik...
Jogos, elnézést, mindkettőtöknek jóváírtunk 30 napnyi VIP tagságit.
Isti
Köszönjük a jelzéseket, mindkettőtöknek jóváírtunk 30 napnyi VIP tagságit.
(És elnézést a késésért v-ir-a. :( )
Üdv: Vira