Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A ma felkerült Expozíció és vágy című képregénynél a szöveg nélküli címke hiányzik.
1
T
Törté-Net
2019. augusztus 11. 22:49
Kedves Koriander!
Az elbírálatlan történet azokat jelenti, amik feltöltésre kerültek az oldalra, de az ellenőrzésük még nem történt meg. Erre általában pár naponta sor kerül, ilyenkor kikerül az elbírálatlan történet közül, ezzel együtt az írót e-mail-ben értesítjük is (jó esetben) pozitív elbírálásról, valamint a VIP tagságot is jóvá írjuk nála. Ezután ideális esetben maximum egy héten belül felkerül a történet az oldalra is. Ez a te esetedben is így történt, remélhetőleg meg is kapta tőlünk a pozitív elbírálásról az e-mail-t (mi kiküldtük), azt pedig őszintén szólva nem is értjük, hogy hogyan merülhetett fel, hogy nem üti meg a szintet. 🙂 És még konkrétabban: Még 71 perc. 😉
Csak az én készülékemben van a hiba, mikor múlthét szombati történet feltöltésekor 4darab elbírálatlan történetet mutatott a rendszer, és azóta is több napon keresztül 1 elbírálatlan történetet és valahogy mégsem jelenik meg a feltöltött történetem?! Vagy valami baj van vele? Nem üti meg a szintet? Netán túl rövidre sikeredett? Vagy nem jó a file formátum?
A ma felekrült Nem vagyok én nercegnő (https://www.torte-net.hu/tortenet/9732-Nem-vagyok-en-hercegno) című mtörténetnél az író nevének a helyén a címkék szerepelnek. A történet elején szerepel Pavlov általános fejléce, ezért az író ismert.
A ma felkerült A felszolgáló lány című történetnél az anál címke hiányzik.
Elnézést, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A disznót nem raktátok sorozatba!
A mai Szingli pörgés epizódnál lemaradt a játék címke.
Köszönjük, pótoltuk a címkét.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Expozíció és vágy című képregénynél a szöveg nélküli címke hiányzik.
Az elbírálatlan történet azokat jelenti, amik feltöltésre kerültek az oldalra, de az ellenőrzésük még nem történt meg. Erre általában pár naponta sor kerül, ilyenkor kikerül az elbírálatlan történet közül, ezzel együtt az írót e-mail-ben értesítjük is (jó esetben) pozitív elbírálásról, valamint a VIP tagságot is jóvá írjuk nála.
Ezután ideális esetben maximum egy héten belül felkerül a történet az oldalra is.
Ez a te esetedben is így történt, remélhetőleg meg is kapta tőlünk a pozitív elbírálásról az e-mail-t (mi kiküldtük), azt pedig őszintén szólva nem is értjük, hogy hogyan merülhetett fel, hogy nem üti meg a szintet. 🙂
És még konkrétabban: Még 71 perc. 😉
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
Csak az én készülékemben van a hiba, mikor múlthét szombati történet feltöltésekor 4darab elbírálatlan történetet mutatott a rendszer, és azóta is több napon keresztül 1 elbírálatlan történetet és valahogy mégsem jelenik meg a feltöltött történetem?! Vagy valami baj van vele? Nem üti meg a szintet? Netán túl rövidre sikeredett? Vagy nem jó a file formátum?
Üdvözlettel,
Koriander
Köszönjük, valóban így van, eltávolítottuk.
Köszönjük, pótoltuk.
A ma felkerült 29. születésnapom 8.rész című történetnél az anál címke hiányzik.
Elnézést a hibáért, javítottuk.
A pénteken megjelent Szingli pörgés sorozat II. Fejezetének nem a 32.-ik, hanem tévesen a 33.-ik része szerepel a címben. Előre is köszönöm!
Köszönjük a jelzést, elnézést a hibáért, jóváírtuk a 30 nap VIP tagságit a találatért.
Köszönjük, javítottuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Jimmy az étteremben című történet kétszer szerepel az oldalon.
A ma felekrült Nem vagyok én nercegnő (https://www.torte-net.hu/tortenet/9732-Nem-vagyok-en-hercegno) című mtörténetnél az író nevének a helyén a címkék szerepelnek. A történet elején szerepel Pavlov általános fejléce, ezért az író ismert.
Köszönjük a választ, megfontoljk a többszörös kategória-lehetőséget, valamint a címke-ötleteket is, rövedesen felvesszük őket.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség