Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Figyelembe ajánlanám ezt a történetet: Egy "kissrác" naplójából (https://www.torte-net.hu/tortenet/6194-Egy-kissrac-naplojabol, felkerült 2012. január 11.-én.). Nos, miután megnyitottátok, le kell görgetni a 7. részig, ami így kezdődik: "7. rész - Felnyomni valakit"
Hmmm... innen kezdve teljesen azonos a ma felkerült "Felnyomni valakit" történettel - irta(?): tomjoe -, még a "sajtóhuba" is (marákkal) 🙂
Tisztelettel, igényt tarthatok egy újabb VIP hosszabításra? 🙂
Üdv: BalGa
1
i
imohos
2012. március 10. 13:39
Nem megy az egyszerű szavazásnál sem.
1
x
x124
2012. március 5. 15:58
Nem teljesen igaz, csak a belépésnél és a szakértői szavazásnál nem megy.
A ma felkerült: "Végre megkaptam! (heteró, xyagon)" a "Végre" (írta probatbikolne, az oldalra felkerült: 2011. január 03.-án, https://www.torte-net.hu/tortenet/5698-Vegre) történettel betűre azonos. Az eredeti sztori még fenn van, olvasható...
Tisztelettel, igényt tarthatok ismét egy VIP-re? 🙂
1
T
Törté-Net
2012. február 24. 09:16
Kedves imohos!
Jogos, a történetet lecseréltük, te pedig egy hónap VIP tagságit nyertél 🙂
Üdv: Törté-Net
1
i
imohos
2012. február 24. 06:10
Az Ausztráliai kaland február 17-én már felkerült!
Egy "nolala" nevű szerzőtől van egy négy részes Barátok közt néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
1
T
Törté-Net
2012. január 25. 21:51
Kedves Isti!
Sajnos nálunk volt a probléma, a főoldalon szereplő hivatkozás hibás volt. :(
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
I
Isti7412
2012. január 25. 17:14
Csak egy kérdésem lenne ! Ma több gépről is próbáltam megnyitni a mai történeteket és nem sikerült! Csak nekem nem?
1
bookat11
2012. január 12. 12:31
bocsi ezt a humorhoz akartam
1
bookat11
2012. január 12. 12:30
Hogyan teremtette Isten a legyet? - Légy !!! - És a nőt? - Hadonászott és azt mondta : kurva légy!
Na, javítottuk (remélhetőleg végleg, mert az 1 hete történt javítás nem volt 100%-os).
Kedves BalGa!
Jogos, a VIP megérkezett hozzád. 🙂
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
Figyelembe ajánlanám ezt a történetet: Egy "kissrác" naplójából (https://www.torte-net.hu/tortenet/6194-Egy-kissrac-naplojabol, felkerült 2012. január 11.-én.).
Nos, miután megnyitottátok, le kell görgetni a 7. részig, ami így kezdődik: "7. rész - Felnyomni valakit"
Hmmm... innen kezdve teljesen azonos a ma felkerült "Felnyomni valakit" történettel - irta(?): tomjoe -, még a "sajtóhuba" is (marákkal) 🙂
Tisztelettel, igényt tarthatok egy újabb VIP hosszabításra? 🙂
Üdv: BalGa
Az eredeti sztori még fenn van, olvasható...
Tisztelettel, igényt tarthatok ismét egy VIP-re? 🙂
Jogos, a történetet lecseréltük, te pedig egy hónap VIP tagságit nyertél 🙂
Üdv: Törté-Net
Egy "nolala" nevű szerzőtől van egy négy részes Barátok közt néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Sajnos nálunk volt a probléma, a főoldalon szereplő hivatkozás hibás volt. :(
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Ma több gépről is próbáltam megnyitni a mai történeteket és nem sikerült!
Csak nekem nem?
- Légy !!!
- És a nőt?
- Hadonászott és azt mondta : kurva légy!