Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egy "nolala" nevű szerzőtől van egy négy részes Barátok közt néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
1
T
Törté-Net
2012. január 25. 21:51
Kedves Isti!
Sajnos nálunk volt a probléma, a főoldalon szereplő hivatkozás hibás volt. :(
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
I
Isti7412
2012. január 25. 17:14
Csak egy kérdésem lenne ! Ma több gépről is próbáltam megnyitni a mai történeteket és nem sikerült! Csak nekem nem?
1
bookat11
2012. január 12. 12:31
bocsi ezt a humorhoz akartam
1
bookat11
2012. január 12. 12:30
Hogyan teremtette Isten a legyet? - Légy !!! - És a nőt? - Hadonászott és azt mondta : kurva légy!
A ma felkerült: "A természet lágy ölén (heteró, tunderlalika)" a "Kicsi a világ" ( írta East West, az oldalra felkerült: 2005. szeptember 23.-án, https://www.torte-net.hu/tortenet/1051-Kicsi-a-vilag) első fele.
Az eredeti sztori még fenn van, olvasható, és akkor ezért kapja a mai sztori beküldője a VIP-et? Tisztelettel, én is igényt tartanék rá 🙂
Sziasztok! Jó pár napja feltöltöttünk egy sztorinkat,de valamiért nem kerül fel.Szeretném megtudni,hogy miért nem.Előre is köszönöm a választ!Üdv: szendokedvelok
Sziasztok! Ismét a feltöltés utáni üzenetben vélek hibát találni "Köszönjük, a feltöltés sikerült, a feltöltésed elfogadásáról e-mailben értesítünk, annak elfogadása esetben...szerintem esetében lenne a helyes.
1
T
Törté-Net
2011. szeptember 6. 14:12
Kedves Shavo!
Még senki nem jelezte az elírást, de köszönjük, javítottuk.
Tisztelt szerkesztőség biztosan látják és lehetséges, sőt valószínüleg mások már írták az alábbi hibát, mely sikeres feltöltés után az alábbi kiírásban van: Köszönjük, a feltöltés skerült... (azaz az i-betü hiányzik.
1
T
Törté-Net
2011. szeptember 6. 10:01
Kedves Pontifex!
Amit állítasz nem igaz, az előző bejegyzésünk óta nem javítottunk semmit, ugyanazok az adatok vannak kinnt. Innentől kezdve a témát lezártnak tekintjük, az erre járó olvasók meg eldöntik maguk, hogy kinek az álláspontját fogadják el.
Egy "nolala" nevű szerzőtől van egy négy részes Barátok közt néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Sajnos nálunk volt a probléma, a főoldalon szereplő hivatkozás hibás volt. :(
Ma több gépről is próbáltam megnyitni a mai történeteket és nem sikerült!
Csak nekem nem?
- Légy !!!
- És a nőt?
- Hadonászott és azt mondta : kurva légy!
Igazad van, elnézést a hibáért.
A VIP tagságidat megkaptad. 🙂 (És a beküldőtől elvételre került.)
Üdv: Törté-Net
Az eredeti sztori még fenn van, olvasható, és akkor ezért kapja a mai sztori beküldője a VIP-et?
Tisztelettel, én is igényt tartanék rá 🙂
A holnapi napon várhatóan választ kapsz a feltöltésedre, és amennyiben megfelelő, úgy a VIP tagságit is jóváírjuk.
Kedves Olvasó!
volt egy kis technikai hiba, aminek köszönhetően este került csak az aznapi frissítés. :(
Jó pár napja feltöltöttünk egy sztorinkat,de valamiért nem kerül fel.Szeretném megtudni,hogy miért nem.Előre is köszönöm a választ!Üdv: szendokedvelok
A mai napra nem jutott történet?
Még senki nem jelezte az elírást, de köszönjük, javítottuk.
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
Amit állítasz nem igaz, az előző bejegyzésünk óta nem javítottunk semmit, ugyanazok az adatok vannak kinnt.
Innentől kezdve a témát lezártnak tekintjük, az erre járó olvasók meg eldöntik maguk, hogy kinek az álláspontját fogadják el.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség