Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
"a péntekit pedig belerakjuk a jövő heti anyagba" az igéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Az igéret teljesítése ismétlésben merült ki. Remek! Gratulálok!
Ez a szuper-pofátlanság! Nem elég, hogy lopnak, de még arról a "rókáról" is több bőrt akarnak lehúzni! Persze az utóbbi időben leleplezett lopás-termékek mind fenn vannak az oldalon, tehát biztatást kapnak az újabbak! A héten végül is "csak" három volt, ha jól emlékszem!
1
B
Bob__
2010. szeptember 24. 20:39
Jogos az észre vétel, ahogy én néztem csak a tördelése más 🙂 És gondolom majd felkerül a 2-3adik részben is, ne csak 1 Vipet kapjon. Ergo Imohosnak jár az 1 Vip, és megspóroltok több kiosztását 🙂
1
i
imohos
2010. szeptember 24. 17:27
A mai "A kislányom finom teste" című történet megegyezik a Joe által 2002. 08.08.-án feltett A "kislányom" című történet elejével. Ahogy beleolvastam, szinte szóról-szóra.
1
O
Olvasó
2010. szeptember 24. 15:21
😀 Na,keddnél előbb akkor már nem lesz új történet.
1
B
Bob__
2010. szeptember 24. 10:29
Hátha sokan fizetünk elő végül-is, akkor telhet rá, hogy minden hétvégén külföldre menjenek. :-P Fizessünk még többen, hátha összejön nekik egy laptop is, hogy külföldön is tudjanak netezni :P
A "Sofi naplója" plágium, nem rosszabb lopás!Igen ravasz módon igyekezett csalni az "író"!!! Írt egy egyedi bevezetést azután egy az egyben idemásolta az alább megjelent írást. Mondhatnám: ÜGYES!!!!! Bár a címet meghagyta: ÜGYETLEN!!!!!Íme az első megjelenés ezen a honlapon:
Sophie naplója (gruppen) Írta: Halass Zsolt - 3251x olvasva - Hossz: 65.535 karakter - 2002. február 27.
Jobban örülnénk egy új történetnek, de várom a 30 nap jóváírását!
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 20. 15:40
Kedves Bob_!
Részben javítva, és már jóvá is lett írva a 30 napos VIP tagságid. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net
1
B
Bob__
2010. szeptember 20. 10:03
Üdv. Valami keveredés van ma a történetekkel, vagy a böngészőm hülyült meg. Eva Lorne mai frissítése mellet, a sorozat részeinél valamiért a A "Négyes" Vakáció részei jelennek meg, és ott eleve van két darab 7edik rész, amiben az egyik, a mai új történetre mutat rá. ------------- És a A "Négyes" Vakáció 9. része kétszer van fenn.
https://www.torte-net.hu/tortenet/4971-A-Negyes-Vakacio-9-resz gruppen történet
Igen, tisztában vagyunk vele, hogy a reagálási időnk hagyott némi kívánnivalót, de sajnos ez nem a mi igyekezetünkön múlt. :/ De igyekszünk azon, hogy ne is kelljen reagálnunk a hibákra, azaz ne is legyenek. 🙂 (Már ha valaha van/volt ilyen a világegyetemben bárhol.)
OK! Köszönettel vettem. Gyakorlati tapasztalatból tudom, hogy egy "ügyfélkört" megtartani sokszorta nehezebb, mint felépíteni - és különösen az utóbbi időben - valljátok be, volt néhány malőr. Szerintem a múlt hétvégével kapcsolatban is a tájékoztatás hiánya ill. a reagálási időtök hossza volt a legnagyobb probléma.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 18. 15:20
No, 2 db VIP tagsági kiküldve a 2 db duplázás-jelzését, valamint a filmlejátszásnak is mennie kell már minden böngésző alatt.
További kellemes pihenést! 🙂
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 18. 14:57
Kedves Bob!
Köszönjük az infót, megvilágosodtunk, valahogy átsiklott a figyelmünk a beírás fölött. (Valamint az azutánin is, tehát dupla köszönet.)
Kedves Abe Padan!
Köszönjük a figyelmeztetést, még a hétvége folyamán megkapod a VIP tagságodat. A duplikátumok "felszaporodásával" kapcsolatban meg azt hiszem nincs miért szégyenkeznünk, 5500 darab történetnél előfordulhat, hogy valakinek nem ugrik be, hogy ez már szerpepl, de eddig minden bejelntő megkapta a VIP tagságiját, és írtjuk a duplákat, ahogy tudomásunkra jut. Nem hinném, hogy a fenntlévő történetmennyiség mellett, a havi szinten 1-2-3 duplázás akár csak 1-2 olvasó is kikopna. Legalábbis nagyon sajnálatosnak tekintenénk ezt, és pont ezért jár a 30 napos VIP tagsági, annak, aki ezt (először) észrevesz, és sérelmezi. Az összes egyéb, programozási jellegű hibát órákon belül javítjuk, így azokat sem lehet orvosolatlannak tekinteni. 🙂 (És természetesen az ügyfél-szolgálaton is minden beérkező problémára talultunk eddig is záros határidőn belül megnyugtató problémát.)
Kedves liptai86!
Milyen böngészőt használsz, milyen operációs rendszerrel? Addig is utánanézünk a problémának, hátha nálunk van a hiba.
Hát igen! Bob a 921-es bejegyzésében fején találta a szöget! Persze, ha - talán éppen a hibák gyakoriságának felszaporodása miatt - nem kívánatos a továbbiakban, a duplumok észrevételezése, akkor írjátok meg és én nem "turbózom" tovább magam. Ám ha mégsem akkor pedig járjatok el az ígéreteitek szerint! Én bizony a 920-as bejegyzéseteket olvasva, kicsit úgy éreztem, hogy szándékosan eljátszottátok a "hülyét" vagy pedig, nem igen olvassátok el a bejegyzéseket. Lehet persze, hisz' szabadságotokban áll. Gondolom azok az előfizetők meg nem hiányoznak, akik kikopnak az oldalról, éppen a feltárt hibák orvosolatlanságának az okán?! Üdv- Abe
1
l
liptai86
2010. szeptember 17. 19:46
üdv, nem tudom jó helyre írok-e, az a problémám, hogy a filmeket nem tudom megnézni, azt írja flash lejátszó szükséges hozzá, van olyanom, mégpedig a legfrissebb változat és mégsem engedi, mi lehet a baj, köszi a segítséget
1
B
Bob__
2010. szeptember 17. 18:39
Tisztelt szerkesztők, Abe padan, szerintem azt a jutalom tagságit hiányolja, amit azért szoktatok adni ha duplázást jelent valaki. 901-es hozzászólásba tette ezt meg.
#901 Abe Padan 2010. 09. 08. szerda 09:45 A "horgászat 10" már korábban megjelent "Horgászat 4" cím alatt!!!
Gratulálok!
Persze az utóbbi időben leleplezett lopás-termékek mind fenn vannak az oldalon, tehát biztatást kapnak az újabbak! A héten végül is "csak" három volt, ha jól emlékszem!
És gondolom majd felkerül a 2-3adik részben is, ne csak 1 Vipet kapjon.
Ergo Imohosnak jár az 1 Vip, és megspóroltok több kiosztását 🙂
Na,keddnél előbb akkor már nem lesz új történet.
Fizessünk még többen, hátha összejön nekik egy laptop is, hogy külföldön is tudjanak netezni :P
Sophie naplója (gruppen)
Írta: Halass Zsolt - 3251x olvasva - Hossz: 65.535 karakter - 2002. február 27.
Jobban örülnénk egy új történetnek, de várom a 30 nap jóváírását!
Részben javítva, és már jóvá is lett írva a 30 napos VIP tagságid. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net
Valami keveredés van ma a történetekkel, vagy a böngészőm hülyült meg.
Eva Lorne mai frissítése mellet, a sorozat részeinél valamiért a A "Négyes" Vakáció részei jelennek meg, és ott eleve van két darab 7edik rész, amiben az egyik, a mai új történetre mutat rá.
-------------
És a A "Négyes" Vakáció 9. része kétszer van fenn.
https://www.torte-net.hu/tortenet/4971-A-Negyes-Vakacio-9-resz
gruppen történet
Írta: ciceró01
Felkerülés dátuma: 2009. július 28.
Hossz: 12.519 karakter
Elolvasás: 1293 alkalommal
gruppen , anál , vibrátor
https://www.torte-net.hu/tortenet/5001-A-Negyes-Vakacio-9-resz
gruppen történet
Írta: ciceró01
Felkerülés dátuma: 2009. augusztus 18.
Hossz: 12.519 karakter
Elolvasás: 997 alkalommal
gruppen , anál
Hozzáadás a kedvenceimhez!
Javítva, elnézést.
Kedves Abe Padan!
Igen, tisztában vagyunk vele, hogy a reagálási időnk hagyott némi kívánnivalót, de sajnos ez nem a mi igyekezetünkön múlt. :/
De igyekszünk azon, hogy ne is kelljen reagálnunk a hibákra, azaz ne is legyenek. 🙂
(Már ha valaha van/volt ilyen a világegyetemben bárhol.)
Üdv: Törté-Net
A mai írásom társfordítójaként nem tudom miért szerepel az egyébként általam nagyrabecsült Pavlov?
Gyakorlati tapasztalatból tudom, hogy egy "ügyfélkört" megtartani sokszorta nehezebb, mint felépíteni - és különösen az utóbbi időben - valljátok be, volt néhány malőr. Szerintem a múlt hétvégével kapcsolatban is a tájékoztatás hiánya ill. a reagálási időtök hossza volt a legnagyobb probléma.
További kellemes pihenést! 🙂
Köszönjük az infót, megvilágosodtunk, valahogy átsiklott a figyelmünk a beírás fölött. (Valamint az azutánin is, tehát dupla köszönet.)
Kedves Abe Padan!
Köszönjük a figyelmeztetést, még a hétvége folyamán megkapod a VIP tagságodat.
A duplikátumok "felszaporodásával" kapcsolatban meg azt hiszem nincs miért szégyenkeznünk, 5500 darab történetnél előfordulhat, hogy valakinek nem ugrik be, hogy ez már szerpepl, de eddig minden bejelntő megkapta a VIP tagságiját, és írtjuk a duplákat, ahogy tudomásunkra jut.
Nem hinném, hogy a fenntlévő történetmennyiség mellett, a havi szinten 1-2-3 duplázás akár csak 1-2 olvasó is kikopna. Legalábbis nagyon sajnálatosnak tekintenénk ezt, és pont ezért jár a 30 napos VIP tagsági, annak, aki ezt (először) észrevesz, és sérelmezi.
Az összes egyéb, programozási jellegű hibát órákon belül javítjuk, így azokat sem lehet orvosolatlannak tekinteni. 🙂
(És természetesen az ügyfél-szolgálaton is minden beérkező problémára talultunk eddig is záros határidőn belül megnyugtató problémát.)
Kedves liptai86!
Milyen böngészőt használsz, milyen operációs rendszerrel?
Addig is utánanézünk a problémának, hátha nálunk van a hiba.
Üdv: Törté-Net
Én bizony a 920-as bejegyzéseteket olvasva, kicsit úgy éreztem, hogy szándékosan eljátszottátok a "hülyét" vagy pedig, nem igen olvassátok el a bejegyzéseket. Lehet persze, hisz' szabadságotokban áll. Gondolom azok az előfizetők meg nem hiányoznak, akik kikopnak az oldalról, éppen a feltárt hibák orvosolatlanságának az okán?!
Üdv- Abe
901-es hozzászólásba tette ezt meg.
Abe Padan
2010. 09. 08. szerda 09:45
A "horgászat 10" már korábban megjelent "Horgászat 4" cím alatt!!!