Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A mai napon az összes tegnap elött felkerült/beküldött történetért, képregényért kiküldtük a tagságikat. Amennyiben a tied nem lenne köztük, kérjük írj egy e-mailt, amiben leíord, hogy milyen címmel töltötted fel a szerzeményedet, és utánanézünk 🙂
Üdv: Törté-Net
1
B
Bob__
2010. szeptember 16. 13:16
Tisztelt Szerkesztők, köszi végre az infót, az elmúlt napok történése miatt. És nincs mit, de asszem a szerzőnek is én szóltam a hiba miatt, de igen gyorsan javítottátok, köszi érte.
Nos, Kedves Szerkesztők! Ugyan azt írtátok, hogy kiküldtétek a VIP tagságikat, én továbbra sem találom!!! Várom megtisztelő válaszotokat, üdvözlettel
Abe Padan
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 16. 10:21
Sziasztok!
Egy külföldi út miatt volt az akadozás, úgyhogy most pótoljuk az infókat.
A beküldött anyagok nagy részét elbíráltuk, kiküldtük a VIP tagságikat, elviekben meg kellett, hogy érkezzen 🙂
A pénteki frissítés elmaradása (és a hétfői késői kikerülése) a mi hibánk volt, "elk*rtuk, nem picit, nagyon", betáraztunk előre, de egy kis figyelmetlenség miatt nem ment ki az anyag. :( A hétfői anyag hétfő este kikerült, a péntekit pedig belerakjuk a jövő heti anyagba, és mégegyszer elnézést a kimaradásért.
Kedves Bob, köszönjük az infót, a feltöltő is jelezte már e-mailben, és el is küldte a Goofy Plot első részét is, úgyhogy javítjuk a már felkerült képregény címét, valamint ma fel is került a sorozat első része is. 🙂
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
K
Kika
2010. szeptember 15. 18:37
Abe Padan: szerintem az érkeziket kellett volna idézőjelbe tenni :(
Hát hiába keresem, kutatom a "Horgászat" ügyben nekem járó 30 napocskámat, nem találom sehol! Lehet, hogy a "pénteki frissítéssel" együtt érkezik?
1
B
Bob__
2010. szeptember 14. 10:35
A 09.13 án felkerült képregény (https://www.torte-net.hu/kepregeny/399-Csaladi-ugy-2-resz), ebala magyarosításában, nem a Pettyes által fordított és 2010. február 25 felkerült ( https://www.torte-net.hu/kepregeny/328-Csaladi-ugy ) folytatása, hanem egy teljesen más sorozat. Más a stílus, és más az eredeti szerző is. Eredeti első része is GOOFY PLOT címen fut, és itt található --> http://www.palcomix.com/goofy1/index.html Magyarul a Famaly Affair , és a Goofy Plot két különböző sorozat. Kéretik javítani!!! Köszöntetik a figyelmet 🙂
1
K
Kika
2010. szeptember 14. 05:26
A penteki frissitest is potolni kene...
1
B
Bob__
2010. szeptember 13. 07:48
Hehe, ma sincs semmi. Úgy tűnik szabit vettek ki a szerkesztők 🙂 Mondjuk valaki ide biggyeszthetne egy fél mondatot, mégis mi a gond.
1
I
Isti7412
2010. szeptember 13. 06:26
És remélem,hogy az előfizetésünk emiatt hosszabodik is majd ! Kicsit nagyon fura a hozzáállás!
1
z
zsorzs29
2010. szeptember 13. 05:57
Még most sincs frissités.Nincs reagálás a 3napja feltett kérdéseinkre sem.Kicsit fura hozzáállás.
1
K
Kika
2010. szeptember 11. 19:00
lassan illene potolni a penteki frissitest 🙂
1
B
Bob__
2010. szeptember 11. 07:51
Szerintem egyenlőre bízzunk abban, hogy valami hiba van, és majd intézkednek. Remény hal meg utoljára 🙂
1
b
banjo
2010. szeptember 11. 07:26
Évekkel ezelőtt ingyenes volt ez az oldal. Aztán fizetős lett, de minden nap volt frissítés, aztán hétvége-ünnepnap kilőve, most pedig már pénteken sincs új történet. Ha nem kellene fizetni érte, egy szót sem szólhatnánk. De mi van ebben a helyzetben? Bújtatott áremelés? Ugyanannyiért, kevesebbet kapunk?
1
z
zsorzs29
2010. szeptember 10. 20:40
Elmaradt a mai frissités.:( Mikor lesz legközelebb frissités,hétfőn?
1
W
Wakundok
2010. szeptember 10. 19:08
Ünnep van!!!!!! Végre hétvége! 🙂
1
B
Bob__
2010. szeptember 10. 17:50
Ünnepnap van? Vagy csak nekem fura, hogy mintha ma nem lett volna frissítés?
1
O
Olvasó
2010. szeptember 10. 08:00
Az Erdőben 2. rész is megjelent már,csak az "Erdőben" címmel.
A mai napon az összes tegnap elött felkerült/beküldött történetért, képregényért kiküldtük a tagságikat. Amennyiben a tied nem lenne köztük, kérjük írj egy e-mailt, amiben leíord, hogy milyen címmel töltötted fel a szerzeményedet, és utánanézünk 🙂
Üdv: Törté-Net
És nincs mit, de asszem a szerzőnek is én szóltam a hiba miatt, de igen gyorsan javítottátok, köszi érte.
Várom megtisztelő válaszotokat, üdvözlettel
Abe Padan
Egy külföldi út miatt volt az akadozás, úgyhogy most pótoljuk az infókat.
A beküldött anyagok nagy részét elbíráltuk, kiküldtük a VIP tagságikat, elviekben meg kellett, hogy érkezzen 🙂
A pénteki frissítés elmaradása (és a hétfői késői kikerülése) a mi hibánk volt, "elk*rtuk, nem picit, nagyon", betáraztunk előre, de egy kis figyelmetlenség miatt nem ment ki az anyag. :(
A hétfői anyag hétfő este kikerült, a péntekit pedig belerakjuk a jövő heti anyagba, és mégegyszer elnézést a kimaradásért.
Kedves Bob, köszönjük az infót, a feltöltő is jelezte már e-mailben, és el is küldte a Goofy Plot első részét is, úgyhogy javítjuk a már felkerült képregény címét, valamint ma fel is került a sorozat első része is. 🙂
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
szerintem az érkeziket kellett volna idézőjelbe tenni :(
(https://www.torte-net.hu/kepregeny/399-Csaladi-ugy-2-resz),
ebala magyarosításában, nem a Pettyes által fordított
és 2010. február 25 felkerült
( https://www.torte-net.hu/kepregeny/328-Csaladi-ugy ) folytatása, hanem egy teljesen más sorozat.
Más a stílus, és más az eredeti szerző is.
Eredeti első része is GOOFY PLOT címen fut, és itt található --> http://www.palcomix.com/goofy1/index.html
Magyarul a Famaly Affair , és a Goofy Plot két különböző sorozat.
Kéretik javítani!!! Köszöntetik a figyelmet 🙂
Mondjuk valaki ide biggyeszthetne egy fél mondatot, mégis mi a gond.
Remény hal meg utoljára 🙂
Végre hétvége! 🙂