Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
"Hosszú hétvége" duplikált történet: Igor, 2001. június 23. 8568 karakter Ismeretlen, 2014. szeptember 12. 8575 karakter
1
y
ykommoky
2015. szeptember 27. 06:43
Köszönöm !
1
T
Törté-Net
2015. szeptember 27. 01:09
Kedves ykommoky!
Mint az az ügyfélszolgálati űrlap elküldésekor is írtuk, 72 órán belül reagálunk a hibajelzésekre. (A hatályos törvény minderre 30 napot ad.) A hibaüzeneted elküldése óta még 40 óra sem telt el, ezért nem kaptál rá eddig választ, de most megoldottuk a felmerült problémát. 🙂
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
y
ykommoky
2015. szeptember 26. 19:23
Tisztelet! tegnap vettem vip és nem kaptam kódot utána ezt próbáltam jellezni de azt írta ki h hibás email. Uttana írtam egy emailt a szerkesztosegnek de semmi reakció ! Ilyenkor mit keel tenni!??
1
T
Törté-Net
2015. szeptember 26. 10:20
Kedves Olvasó!
Köszönjük a duplázást jelzését, a 30 nap VIP tagságit jóváírtuk a regisztrációdon.
1
O
Olvasó
2015. szeptember 25. 04:20
Sziasztok! A mai "Titkos éjjel egy osztálytárssal" történet a 2015. június 22. "Éjszaka egy osztálytárssal" rövidített változata!
1
T
Törté-Net
2015. szeptember 3. 22:48
Kedves yozsika69!
Köszönjük a duplázást jelzését, a 30 nap VIP tagságit jóváírtuk a regisztrációdon.
Csodálkozom, hogy nem tűnt fel senkinek, de a tegnapi történet már szerepelt nálatok! Az "Egy üzletasszony naplója" sorozat 14 részében 57 fejezet, lényegében csak a név lett kicserélve, és pár szó, de a történet maga ugyanaz.
Köszönjük a jelzést, a részeket ingyenesen elérhetővé tettük, és a forrásmegjelölést is megtettük a könyv elérhetőségére mutató linkkel együtt.
1
V
Vacskamati
2015. június 23. 17:59
Tisztelt szerkesztők! Jelezni szeretném, hogy a Shavo nevű felhasználó által feltöltött, "Myrna" című sorozat (6 részletet töltött föl ezzel a címmel) valójában Olivia Cunning Pengető ujjak című regénye, mely Magyarországon az Ulpius kiadó gondozásában jelent meg. (http://moly.hu/konyvek/olivia-cunning-pengeto-ujjak) Ha jól tudom, az oldal elveivel ellenkezik a plagizálás. Nem tudom, ez csak oldalon belül értendő-e, de még ha a külső forrás koppintása nem is von moderálást maga után, azért akkor is illene kiírni, hogy honnan másolta/idézte/koppintotta a saját műveként publikált írást. A könyv egyébként illegális letöltőoldalakon is felfedezhető, szóval leszögezhetjük, hogy az illető még arra sem vette a fáradságot, hogy maga vigye gépre a könyv tartalmát. Mivel VIP tagságim nincs, személyesen hozzászólásban nem tudom figyelmeztetni a illetőt, ezért fordultam ehhez a megoldáshoz, ezért is regisztráltam. További jó és plágiummentes működést!
1
T
Törté-Net
2015. június 21. 22:48
Kedves imohos!
1
i
imohos
2015. június 19. 05:42
A mai "Így buktam le" azonos amariann2244 által feltett"így buktam le" történettel.
1
I
Isti7412
2015. június 18. 16:01
Sziasztok ! A 06.05-i duplázás mikor fog lecserélődni?
Köszönjük a jelzést, a sikeres találatért járó 30 nap VIP tagságit jóváírtuk a regisztrációdon.
Igor, 2001. június 23. 8568 karakter
Ismeretlen, 2014. szeptember 12. 8575 karakter
Mint az az ügyfélszolgálati űrlap elküldésekor is írtuk, 72 órán belül reagálunk a hibajelzésekre. (A hatályos törvény minderre 30 napot ad.)
A hibaüzeneted elküldése óta még 40 óra sem telt el, ezért nem kaptál rá eddig választ, de most megoldottuk a felmerült problémát. 🙂
tegnap vettem vip és nem kaptam kódot utána ezt próbáltam jellezni de azt írta ki h hibás email.
Uttana írtam egy emailt a szerkesztosegnek de semmi reakció ! Ilyenkor mit keel tenni!??
A mai "Titkos éjjel egy osztálytárssal" történet a 2015. június 22. "Éjszaka egy osztálytárssal" rövidített változata!
Kedves sztbali!
Köszönjük a jelzést, pótoltuk.
www.torte-net.hu/tortenet/222-Hogy-kaptam-ra
www.torte-net.hu/tortenet/7307-Hogyan-kaptam-ra-a-seggbebaszasra
Szó szerint ugyan az,
de a másodikat javaslom megtartani mert itt az ékezetes betűk javítva vannak.
Tisztelettel: yozsika69
Ma felkerült "Bank" című történet. Itt az anál címke hiányzik. A történet anált is tartalmaz.
Köszönjük, pótoltuk.
https://www.torte-net.hu/tortenet/7839-Anyam-helyett
https://www.torte-net.hu/tortenet/1648-Anya-helyett
Szó szerint ugyanaz a kettő.
Az "Egy üzletasszony naplója" sorozat 14 részében 57 fejezet, lényegében csak a név lett kicserélve, és pár szó, de a történet maga ugyanaz.
https://www.torte-net.hu/tortenet/7824-Videki-gangbang
https://www.torte-net.hu/tortenet/6393-Egy-uzletasszony-naploja- -14-resz
Köszönjük a jelzést, a részeket ingyenesen elérhetővé tettük, és a forrásmegjelölést is megtettük a könyv elérhetőségére mutató linkkel együtt.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Jelezni szeretném, hogy a Shavo nevű felhasználó által feltöltött, "Myrna" című sorozat (6 részletet töltött föl ezzel a címmel) valójában Olivia Cunning Pengető ujjak című regénye, mely Magyarországon az Ulpius kiadó gondozásában jelent meg. (http://moly.hu/konyvek/olivia-cunning-pengeto-ujjak)
Ha jól tudom, az oldal elveivel ellenkezik a plagizálás. Nem tudom, ez csak oldalon belül értendő-e, de még ha a külső forrás koppintása nem is von moderálást maga után, azért akkor is illene kiírni, hogy honnan másolta/idézte/koppintotta a saját műveként publikált írást.
A könyv egyébként illegális letöltőoldalakon is felfedezhető, szóval leszögezhetjük, hogy az illető még arra sem vette a fáradságot, hogy maga vigye gépre a könyv tartalmát.
Mivel VIP tagságim nincs, személyesen hozzászólásban nem tudom figyelmeztetni a illetőt, ezért fordultam ehhez a megoldáshoz, ezért is regisztráltam.
További jó és plágiummentes működést!
A 06.05-i duplázás mikor fog lecserélődni?