Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
2010.01.29. 22:11 kor előfizettem és a kód helyett csak egy képet kaptam ami egy gólyát ábrázolt, a csőrében egy 2002 feliratú batyuval. Még aznap a hibát bejelentettem, de semmilyen üzenetet nem kaptam az e-mail címemre. Ezért ma is bejelentettem a hibát.
1
Mangaman
2010. január 28. 11:07
Heteira, a novemberben beküldött képregényemnek (Lara Jones és az Amazonok 3) még nyoma sincs az oldalon. Légy türelmes!
1
T
Törté-Net
2010. január 26. 23:01
Kedves énvagyok!
Köszönjük felettéb előremutató kritikádat, amely a probléma (aznapi) megoldását csak 9 nappal késte le. :) A problémát 10 órán belül kijavítottk, és be is írtuk ide.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
énvagyok
2010. január 26. 22:51
Ó te Joe! Te azt nem tudod hogy még mindig válság, és fláció van? Ó miket beszélek itt? Inflációt akartam mondani. Na mind egy, fogd be a szád, és érd be kevesebb nappal, mivel már csak ennyit ér a havi pénzed. Jaj Joe! Neked szohaszem elég szemmi szem?
1
Heteira
2010. január 18. 17:06
Köszönöm, akkor igyekszem türelemmel várni. :-)
1
T
Törté-Net
2010. január 17. 11:07
Kedves Joe!
Próbáld meg most, találtunk egy hibás részt, most menni kell. :)
Üdv: Törté-Net
1
Joe
2010. január 17. 01:20
T. Szerkesztők! Miért kéri a rendszer az új kódot, ha csak az nap du. 15:00-kor jár le?
1
T
Törté-Net
2010. január 16. 18:33
Kedves david!
Utalással nem lehet előfizetni a Törté-Net-re, de amennyiben a problémáddal kapcsolatban kitöltöttél a Hibaelhárító űrlapot, úgy az megoldásra talált már. :)O
1
T
Törté-Net
2010. január 16. 18:32
Szia!
Minden feltöltött történetre válaszolunk. Ha megfelelt, akkor küldjük a tagságit, és a történetet berakjuk a felkerülésre váró történetek közé. Ha nem felel meg, arról is küldünk értesítő e-mailt.
Üdvözlettel: Törté-Net
1
Heteira
2010. január 16. 11:48
Szeretnék érdeklődni, hogy ha nem felel meg a történetem valamiért az oldalnak, arról kapok értesítést? Tehát a több hete feltöltött történetem engedélyezésére vajon érdemes még várnom, vagy az, hogy eddig nem engedélyeztétek azt jelenti, hogy nem felelt meg - és erről nem írtok levelet?
1
david
2010. január 16. 07:48
Miért nem kapok már kódot a belépéshez? Szeretné az oldal oldal tulajdonosa hogy bepereljem?! 1hete elutaltam a pénzt...
1
T
Törté-Net
2010. január 11. 23:53
Ahogy Ati mondja: Nyuszika, a tagságidat, amivel belépve ezt a hozzászólást írtad 1 héttel, azaz hét nappal megtoldottuk, gratulálunk :)
És természetesen hamarosan kicseréljük a duplázott történetet is.
1
Ati
2010. január 11. 17:34
nyuszika neked jár egy hét ingyen VIP-tagság.
1
nyuszika
2010. január 11. 10:00
a barátnőm lánya történet kétszer van fent, uattól :) megnéztem teljesen ugyanaz :) Esetlegesen ki lehetne cserélni valami újra?:D
1
T
Törté-Net
2010. január 7. 09:50
Javítva. :)
1
Bob
2010. január 7. 00:33
Bocsánat! Mind a két történet ami tegnap kikerült, ma is újra ott van. Vagy pedig az oldal van megkeveredve, mert a link mutat a tegnapi történetre :)
1
Bob
2010. január 7. 00:24
ÜDv Vezérek! Mai történet,(Az első lépés (hetero történet)) mintha tegnap megjelent volna már :) Cseréljétek már ki, mert különben irgum - burgum lesz :) Előre köszönet mindenki nevében :)
kód helyett csak egy képet kaptam ami
egy gólyát ábrázolt, a csőrében egy
2002 feliratú batyuval. Még aznap a
hibát bejelentettem, de semmilyen
üzenetet nem kaptam az e-mail címemre.
Ezért ma is bejelentettem a hibát.
Köszönjük felettéb előremutató kritikádat, amely a probléma (aznapi) megoldását csak 9 nappal késte le. :)
A problémát 10 órán belül kijavítottk, és be is írtuk ide.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Te azt nem tudod hogy még mindig válság, és fláció van?
Ó miket beszélek itt? Inflációt akartam mondani.
Na mind egy, fogd be a szád, és érd be kevesebb nappal, mivel már csak ennyit ér a havi pénzed.
Jaj Joe! Neked szohaszem elég szemmi szem?
Próbáld meg most, találtunk egy hibás részt, most menni kell. :)
Miért kéri a rendszer az új kódot, ha csak
az nap du. 15:00-kor jár le?
Utalással nem lehet előfizetni a Törté-Net-re, de amennyiben a problémáddal kapcsolatban kitöltöttél a Hibaelhárító űrlapot, úgy az megoldásra talált már. :)O
Minden feltöltött történetre válaszolunk. Ha megfelelt, akkor küldjük a tagságit, és a történetet berakjuk a felkerülésre váró történetek közé.
Ha nem felel meg, arról is küldünk értesítő e-mailt.
Üdvözlettel: Törté-Net
És természetesen hamarosan kicseréljük a duplázott történetet is.
Mind a két történet ami tegnap kikerült, ma is újra ott van. Vagy pedig az oldal van megkeveredve, mert a link mutat a tegnapi történetre :)
Mai történet,(Az első lépés (hetero történet)) mintha tegnap megjelent volna már :)
Cseréljétek már ki, mert különben irgum - burgum lesz :)
Előre köszönet mindenki nevében :)
Esetleg nem cserelnetek egy valoban ujra? Koszi :)
Már majdnem 10 és sehol a frissítés!!!7Bittos valami gigszer csúszott be, ennyit még sose késtétek.