Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
családi - Írta: Manó Kaland Felkerülés dátuma: 2003. Július 11. Hossza: 13.190 karakter Eddig 8453 alkalommal olvasták el a történetet. Szavazatok átlaga: 8.215 pont (65 szavazat)
Nos itt az újabb plágium!!!!
1
Joe
2010. március 16. 01:10
Halihó!
Senkit nem zavar, hogy ez a Családban marad 5.rész, már 2003-ban 3.részként megjelent!
1
Bob
2010. március 9. 10:31
Igen, közbe megjött a fény, és már megvilágosultam, köszönöm :)
1
T
Törté-Net
2010. március 9. 09:53
Minden bizonnyal rosszul látsz. ;)
1
Bob
2010. március 9. 08:48
Mintha a mai frissítés kimaradt volna, vagy csak rosszul látok????:)
1
nana
2010. március 5. 16:24
Én eddig kétszer is bejelentettem a hibát de mind a mai napig nem kaptam rá választ. Ma újból elküldtem. De egy hét eltelt. Ez hogyan lesz megoldva?
1
Pontifex
2010. február 22. 15:26
Köszönöm rendben!
1
T
Törté-Net
2010. február 22. 10:30
Kedves Nagy János!
Az űrlapodra február 9-én válaszoltunk (bár az e-mail címedet hibásan adtad meg), választ múlt héten kaptunk, a mai napon válaszoltunk is rá, elküldtük a jogosan járó VIP tagságidat.
Kedves Pontifex!
Nálad mi okoztunk a hibát, 60 nap helyett csak 30 napos VIP tagságit küldtünk ki véletlenül, ezt szintén javítottuk.
Üdvözlettel: Törté-Net
1
Pontifex
2010. február 22. 01:41
Ne is izgasd magad Jani! Nálam meg február 17-én lett nagyhirtelen március tizenhét. Küldtem email-ban reklamációt - válasz levélként arra, amiben küldték a tagságit, hogy lássák, amit ők írtak - mit tesz Isten,nem igazán volt idő elolvasniuk.Ennyi!
1
nagy jános
2010. február 16. 21:12
Kitöltötem a hibabejelentőt -2010.02.02.-de választ a mai napig nem kaptam
1
T
Törté-Net
2010. február 9. 09:59
Kedves Látogatók!
A jelenlegi pillanatban nincs válaszra váró ügyfélszolgálati levél, mindenkinek válaszoltunk. A technikai hibát kapó emberek automatikusan megkapták a tagságit mára. Akinek mégis bármi problémája lenne töltse ki a Hibabejelentő űrlapot, és utánanézünk a problémának. (Ehhez az e-mail címet, mobiltelefonszámot, előfizetés idejét mindenképpen meg kell adni, hogy egyrészt meg tudjuk találni a kérdéses SMS-t, másrészt pedig, hogy válaszolni is tudjunk e-mail-ben.)
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
nagy jános
2010. február 8. 21:55
2010.02.02-én tagságit váltottam 1500 ft.-ért, jelszót a mai napig nem kaptam, úgy néz ki levettek.
1
Sun
2010. február 8. 14:08
Ja és az lenne még a kérdésem, hogy a hiba mikor lesz megoldva???
1
Sun
2010. február 8. 14:05
Szép jó napot! A saját hülyeségem miatt, a rossz számra küldtem, el az sms-t, ezután kaptam sms-ben a számot amit ha fel hívok akkor rendeződik a fizetési probléma. Hát én fel hívtam ezt a számot, de egy hölgy azt mondja, hogy hibás a telefon szám! No akkor most mi van??? Előre is kosss minden választ!!!
1
wdj6mtfv
2010. február 5. 07:21
2010.02.03.-án Újra fel akartam tölteni, de sajnos technikai hiba miatt nem sikerült, de a pénzt levette a telefonomrol, ilyenkor mi van?
1
T
Törté-Net
2010. február 1. 23:46
Kedves vakundok!
Holnap az ügyfélszolgálat választ ad a leveledre e-mail-en. Addig is, hogy mi lehet a hiba: A kód, amit elküldtél nem NK-val, hanem MK-val kezdődhetett, ami valami más szolgáltatónak valami MMS-es szolgáltatása, így az SMS el sem jutott hozzánk.
1
vakundok
2010. február 1. 19:19
2010.01.29. 22:11 kor előfizettem és a kód helyett csak egy képet kaptam ami egy gólyát ábrázolt, a csőrében egy 2002 feliratú batyuval. Még aznap a hibát bejelentettem, de semmilyen üzenetet nem kaptam az e-mail címemre. Ezért ma is bejelentettem a hibát.
1
Mangaman
2010. január 28. 11:07
Heteira, a novemberben beküldött képregényemnek (Lara Jones és az Amazonok 3) még nyoma sincs az oldalon. Légy türelmes!
1
T
Törté-Net
2010. január 26. 23:01
Kedves énvagyok!
Köszönjük felettéb előremutató kritikádat, amely a probléma (aznapi) megoldását csak 9 nappal késte le. :) A problémát 10 órán belül kijavítottk, és be is írtuk ide.
1
énvagyok
2010. január 26. 22:51
Ó te Joe! Te azt nem tudod hogy még mindig válság, és fláció van? Ó miket beszélek itt? Inflációt akartam mondani. Na mind egy, fogd be a szád, és érd be kevesebb nappal, mivel már csak ennyit ér a havi pénzed. Jaj Joe! Neked szohaszem elég szemmi szem?
családi - Írta: Manó Kaland
Felkerülés dátuma: 2003. Július 11. Hossza: 13.190 karakter
Eddig 8453 alkalommal olvasták el a történetet.
Szavazatok átlaga: 8.215 pont (65 szavazat)
Nos itt az újabb plágium!!!!
Senkit nem zavar, hogy ez a Családban marad 5.rész, már 2003-ban 3.részként megjelent!
Ma újból elküldtem.
De egy hét eltelt.
Ez hogyan lesz megoldva?
Az űrlapodra február 9-én válaszoltunk (bár az e-mail címedet hibásan adtad meg), választ múlt héten kaptunk, a mai napon válaszoltunk is rá, elküldtük a jogosan járó VIP tagságidat.
Kedves Pontifex!
Nálad mi okoztunk a hibát, 60 nap helyett csak 30 napos VIP tagságit küldtünk ki véletlenül, ezt szintén javítottuk.
Üdvözlettel: Törté-Net
A jelenlegi pillanatban nincs válaszra váró ügyfélszolgálati levél, mindenkinek válaszoltunk.
A technikai hibát kapó emberek automatikusan megkapták a tagságit mára.
Akinek mégis bármi problémája lenne töltse ki a Hibabejelentő űrlapot, és utánanézünk a problémának.
(Ehhez az e-mail címet, mobiltelefonszámot, előfizetés idejét mindenképpen meg kell adni, hogy egyrészt meg tudjuk találni a kérdéses SMS-t, másrészt pedig, hogy válaszolni is tudjunk e-mail-ben.)
Holnap az ügyfélszolgálat választ ad a leveledre e-mail-en.
Addig is, hogy mi lehet a hiba:
A kód, amit elküldtél nem NK-val, hanem MK-val kezdődhetett, ami valami más szolgáltatónak valami MMS-es szolgáltatása, így az SMS el sem jutott hozzánk.
kód helyett csak egy képet kaptam ami
egy gólyát ábrázolt, a csőrében egy
2002 feliratú batyuval. Még aznap a
hibát bejelentettem, de semmilyen
üzenetet nem kaptam az e-mail címemre.
Ezért ma is bejelentettem a hibát.
Köszönjük felettéb előremutató kritikádat, amely a probléma (aznapi) megoldását csak 9 nappal késte le. :)
A problémát 10 órán belül kijavítottk, és be is írtuk ide.
Te azt nem tudod hogy még mindig válság, és fláció van?
Ó miket beszélek itt? Inflációt akartam mondani.
Na mind egy, fogd be a szád, és érd be kevesebb nappal, mivel már csak ennyit ér a havi pénzed.
Jaj Joe! Neked szohaszem elég szemmi szem?