Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Vajon mikor reagáltok a 2010.julius 23-án írt bejegyzésemre.Igaz a duplum lecserélésével,már jócskán elkéstetek!
1
l
latnok
2010. július 27. 13:59
nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de korábban élvezhetőbb volt a keresés. Az ember nem mindig van olyan helyzetben, hogy elő tudna fizetni (mert ugye azt a melóhelyről nem lehet, csak majd este otthonról), de az ingyenes tartalmakat könnyű volt megtalálni. Most meg semmilyen jelölést nem látok erre vonatkozólag. Sztem ezt jó lenne javítani!
Javítanám a "Fűtött Pilis" kapcsán tett bejegyzésemet: A történet nem 2007.április 06-án,hanem huszonhatodikán jelent meg először! Elnézést az elírásért!
1
M
Malacka
2010. július 23. 14:34
A Történetek menüpont alatti legördülőmenüben kétszer szerepel a -bizarr kategória. Gondolom (legalább is a toplista alapján) akkora igény nincs rá, hogy kétszer szerepeljen. 🙂
A "Fűtött Pilis" című írás 2007.április 06-án, már egyszer szerepelt, frissítésként! A mai megjelentetés tehát nem frissítés.Kérnénk lecserélni és az "éberségért" cserébe a szokásos jutalom 30 napocskát, Saskiának kiosztani! Köszi!
1
T
Törté-Net
2010. július 22. 21:04
zulumambre: a VIP tagságodat beküldött történetért kaptad, mivel azonban a beküldött történet már szerepel a Törté-Net-en, így értelemszerűen nem jár neked a történetért VIP tagsági.
Nekem is eltűnt a VIP tagságom. Ma kaptam meg és 1-2 óra aktiválás után el is tűnt a 30 napos tagság.
1
T
Törté-Net
2010. július 22. 10:52
Teljesen jogos az észrevétel, néha előtör a programozó, és akkor (talán angol beütéssel) kicsit fura mondatok hagyják el a billentyűzetet. Köszönjük az észrevételt. 🙂
"Ezenkivül bekerült egy teljes cimkézési rendszer, amely a héten fog adatokkal feltöltésre kerülni." Könyörgöm, Uraim és Hölgyeim!Miért kell, a szép,magyar anyanyelvünket kerékbe törni,megerőszakolni?!Helyesen,talán így szólna: "Ezenkívül létrehoztunk,egy teljes címkézési rendszert,amelyet a hét folyamán,feltöltünk, a szükséges (vagy megfelelő)adatokkal." Elnézést a "kritikáért",nem akartam vele senkit megbántani,de már fáj, hogy hivatásos beszélők(TV és Rádió szerte)és hivatásukat írással gyakorlók,nap mint nap,szegényítik,gyötrik a nyelvünket. Nekünk,"írástudóknak" - és nem feltétlenül, az ide beküldött írás miatt, sorolom magamat is ide - feladatunk és kötelezettségünk a nyelv óvása,megőrzése! Üdvözlettel: Saskia
Nem tudom megnézni a képregényeket,csak kicsi fehér téglalapokat látok.
1
v
vira
2010. július 20. 19:24
2010.07.10.-ig nem működik a kártyás fizetési módszer ez van kiírva , de ma 07. 20. van:( /sőt nekem egyéb problémáim is voltak , vannak de azokat már megírtam a hibabejelentőben/remélem jön a segítség....nekem eddig nem jött be az újítás sorry, de remélhetőleg ha orvosoljátok azt, amit a sors keze elrontott, akkor jobban megismerem és szeretni is fogom. Én nem voltam és nem vagyok az újítások ellen, de ez már nekem sok/k/ volt...
1
T
Törté-Net
2010. július 20. 00:17
Kedves Sun_!
A regisztráció nem VIP tagságihoz kötött, azért lett bevezetve, hogy az egymás után váltott VIP tagságik esetén ne kelljen havonta új kódot megjegyezni, hanem legyen egy állandó név+jelszó páros, így már kedvenceket is elhet felvenni, stb. Ha a regisztrált nevedbe belépve megadod a VIP kódodat, akkor automatikusan VIP-pé válsz, tehát többé nem lesz szükséges arra a VIP kódra.
És ezzel párhuzamosan megmaradt a régi, csupasz VIP tagsági rendszer is, annyi különbséggel, hogy azzal nem lehetséges a hozzászólás. (Mint ahogy az interneten kb. semmelyik fórumban sem lehetséges a hozzászólás e-mail cím megerősítése nélkül.)
Az miért van, hogy van már felhasználói nevem és jelszavam, de mégsem tudom megnézni az oldal tartalmát, mivel állandó jelleggel tagsági után könyörög az oldal??? A régi stílusnál ilyen probléma nem volt, egyszerűen csak küldetem egy sms-t és már nézhettem is amit akartam, de most sajnos nem ez van! Előre is kosss a magyarázatot!
1
T
Törté-Net
2010. július 19. 14:32
A kategóriák bekerültek a Történetek menüpontban, valamint az jobb oldali box-ok között is ott vannak cimkék néven.
Mi van elb*szva az oldalon? - A kedvencek felvételi lehetősége? - A regisztráció, hogy immár nem kell kódokkal belépegetni? - A héten induló cimkézhetőség? - A képregény listázáskor is látható kisképek? - Az írók listázása, hogy rögtön láthatod, hogy mit írt utoljára és mikor?
1
n
nevada
2010. július 19. 06:48
Nem tudom hogy ki csinálta az oldalt de nagyon el van b.szva a régi millioszor jobb volt. Ja és a kategoriákat hol találom. . . . nagyon gyengére sikerült. . .
1
T
Törté-Net
2010. július 18. 20:01
Sziasztok!
A hétvégi műszak javítgatott: - Minden VIP kódnak mennie kell. - Minden itt felsorolt oldal-váltási hiba kijavítva. - A bankkártyás fizetés a Törté-Net-en belüli felugró ablakba be van linkelve, még a Key4web-esbe nincs, oda hét elején kerül bele, de müködik.
BalGa: az eddigi rendszer megmaradt, be lehet lépni csak VIP-pel is. Viszont van lehetőség, hogy beregisztrálj saját nevet, így onanntól azzal kell belépned, és ahhoz tudsz hozzá rendelni VIP tagságikat. Előnye: saját nevet, jelszót kell megjegyezni, a VIP kód csak egyszer kell, amikor hozzárendeled a névre szóló tagságidhoz, ami örök, akkor is él, ha épp nem vagy VIP, így megmaradnak a kedvenceid, stb. 🙂
Elnézést az elírásért!
Köszönjük az észrevételt. 🙂
Könyörgöm, Uraim és Hölgyeim!Miért kell, a szép,magyar anyanyelvünket kerékbe törni,megerőszakolni?!Helyesen,talán így szólna:
"Ezenkívül létrehoztunk,egy teljes címkézési rendszert,amelyet a hét folyamán,feltöltünk, a szükséges (vagy megfelelő)adatokkal."
Elnézést a "kritikáért",nem akartam vele senkit megbántani,de már fáj, hogy hivatásos beszélők(TV és Rádió szerte)és hivatásukat írással gyakorlók,nap mint nap,szegényítik,gyötrik a nyelvünket.
Nekünk,"írástudóknak" - és nem feltétlenül, az ide beküldött írás miatt, sorolom magamat is ide - feladatunk és kötelezettségünk a nyelv óvása,megőrzése!
Üdvözlettel: Saskia
A regisztráció nem VIP tagságihoz kötött, azért lett bevezetve, hogy az egymás után váltott VIP tagságik esetén ne kelljen havonta új kódot megjegyezni, hanem legyen egy állandó név+jelszó páros, így már kedvenceket is elhet felvenni, stb.
Ha a regisztrált nevedbe belépve megadod a VIP kódodat, akkor automatikusan VIP-pé válsz, tehát többé nem lesz szükséges arra a VIP kódra.
És ezzel párhuzamosan megmaradt a régi, csupasz VIP tagsági rendszer is, annyi különbséggel, hogy azzal nem lehetséges a hozzászólás.
(Mint ahogy az interneten kb. semmelyik fórumban sem lehetséges a hozzászólás e-mail cím megerősítése nélkül.)
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
Az miért van, hogy van már felhasználói nevem és jelszavam, de mégsem tudom megnézni az oldal tartalmát, mivel állandó jelleggel tagsági után könyörög az oldal??? A régi stílusnál ilyen probléma nem volt, egyszerűen csak küldetem egy sms-t és már nézhettem is amit akartam, de most sajnos nem ez van! Előre is kosss a magyarázatot!
Mi van elb*szva az oldalon?
- A kedvencek felvételi lehetősége?
- A regisztráció, hogy immár nem kell kódokkal belépegetni?
- A héten induló cimkézhetőség?
- A képregény listázáskor is látható kisképek?
- Az írók listázása, hogy rögtön láthatod, hogy mit írt utoljára és mikor?
A hétvégi műszak javítgatott:
- Minden VIP kódnak mennie kell.
- Minden itt felsorolt oldal-váltási hiba kijavítva.
- A bankkártyás fizetés a Törté-Net-en belüli felugró ablakba be van linkelve, még a Key4web-esbe nincs, oda hét elején kerül bele, de müködik.
BalGa: az eddigi rendszer megmaradt, be lehet lépni csak VIP-pel is.
Viszont van lehetőség, hogy beregisztrálj saját nevet, így onanntól azzal kell belépned, és ahhoz tudsz hozzá rendelni VIP tagságikat.
Előnye: saját nevet, jelszót kell megjegyezni, a VIP kód csak egyszer kell, amikor hozzárendeled a névre szóló tagságidhoz, ami örök, akkor is él, ha épp nem vagy VIP, így megmaradnak a kedvenceid, stb. 🙂
Továbbra is várjuk a hozzászólásokat! 🙂
Kezdőlap / Történetek / Dátum szerint > úgy tűnik, hogy jó.
Kezdőlap / Írók / Fordítók (név szerint)
Csak az első oldalt hajlandó megmutatni. BUG?
Kezdőlap / Írók / Fordítók (tartalmak száma szerint) > úgy tűnik, hogy jó.
Kicsit nézzetek már rá, jó? :-/