Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelt-Törté-net Szerk.! Csak azt szeretném jelezni, hogy a képregény szekcióban a "Oneshot" című Fordítás, ami 2012.09.21. megjelent mű már szerepel ezen az oldalon: http://hunhentai.blog.hu/2012/06/17/rukino_vs_kei-niichan Megjelent: 2012.06.17-én Fordító:Viktor900, lektorálta:Junkers, Többi adat: benne a tömörített állományban Ami eddig különbség az-az első kép fordítója és a mű címe. Le kéne ezt tisztázni, mert náluk ez ingyenes itt viszont VIP szekcióban van.
1
i
imohos
2012. szeptember 13. 17:47
Úgy látszik, nem volt elég pontos a bejegyzésem. A szeptember 5-i "Épp háziorvoshoz mentem..." című homo történet és "A véletlen találkozás" augusztus 3-i homo történet szinte teljesen azonos, deajk2008 tollából származik. Ráadásul nem is valami gusztusos történet.
1
i
imohos
2012. szeptember 5. 05:49
A véletlen találkozás című augusztus3-i és a mai homo történet csak a címében különbözik, még a szerző is ugyanaz.
1
T
Törté-Net
2012. július 2. 15:48
Kedves sztbali!
Ezeket a hiányosságokat folyamatosan javítjuk, elméletileg most egy ilyen sincs az oldalon.
Egy "gabriel1891" nevű szerzőtől van egy öt részes Beavatva néven futó sorozat, de a 4. és 5. rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Egy "kicsifiú" nevű szerzőtől van egy négy részes Amit csak akarunk néven futó sorozat, de a 3.rész nem érhető el, miközben az két három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Nem akarok senkit sem megsérteni, de szerintem ügyelni kéne a folytatásos történetekre.
Tisztelt Törté-Net! Nem tudom,hogy jó helyre írok- e, de? Bekűldtem egy képregényt kb.2012.05.17-20 között e-mail-en, de később megtudtam, hogy az internet szolgáltattom karbantartás miatt akadozva tudta csak űzemeltettni, így nem tudom mit kűldtem el. A kérdésem annyi lenne 01 Csak VIP tagsági utón tudok feltőltenni az oldalra? 02 Most, hogy gond mentesen be tudtam lépni így az oldalon is fel tudom már tőlteni? A válasszokat köszönöm. Az a-mailt kérem tekintsék semmisnek. a képregény adatai: Cím: 01 Érzékű Fényű Lány Adat: Hentai(manga), beast-animal Ha minden jól megy akkor 05.30 fel ís töltöm.
1
T
Törté-Net
2012. május 23. 22:58
Kedves Remete!
Belépve a fenti VIP ikonra kattintva megtekinthető, hogy meddig van/volt a regisztráción VIP tagsági. De ennyi történettel, amennyi neked volt, ezzel már nem kell törődni. 😉
Kedves Torte-Net! Szavazni akartam az egyik írásra, és nem tudtam, mert ahhoz VIP tagsági kell. Eddig úgy tudtam, hogy nekem, mint szerzőnek, a tagságim lejártáig VIP tagságim van. Nem tudom, hány hónap van még hátra a tagságim lejártáig, de most érdekelne. Netán lejárt a tagságim, vagy ami van nem VIP jogokat ad? Mit tagadjam, elég régen írtam az utolsó novit, tehát lehet, hogy elfogytak a hónapok. Kérlek, írjátok meg mennyi még az annyi! Köszönöm a választ! Remete
1
B
Bob__
2012. május 22. 08:16
No problem, csak gondoltam megkérdem 🙂
1
T
Törté-Net
2012. május 21. 23:07
Kedves Bob__!
Valamit rendetlenkedett a technika, a holnap frissítéssel (ami 1 óra múlva felkerül) kikerül a képregény, illetve a mai naphoz tartozó másik történet is.
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
B
Bob__
2012. május 21. 11:04
Ma csak egy történet kerül fel? Se képregény?
1
T
Törté-Net
2012. május 17. 23:04
Kedves v-ir-a!
Elnézést, ez is jogos, jár a 30 napos VIP tagsági, mint "megtalálónak". 🙂
Egy "genius33" nevű szerzőtől van egy négy részes Sütiárus néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Csak azt szeretném jelezni, hogy a képregény szekcióban a "Oneshot" című
Fordítás, ami 2012.09.21. megjelent mű már szerepel ezen az oldalon:
http://hunhentai.blog.hu/2012/06/17/rukino_vs_kei-niichan
Megjelent: 2012.06.17-én Fordító:Viktor900, lektorálta:Junkers,
Többi adat: benne a tömörített állományban
Ami eddig különbség az-az első kép fordítója és a mű címe.
Le kéne ezt tisztázni, mert náluk ez ingyenes itt viszont VIP szekcióban van.
A szeptember 5-i "Épp háziorvoshoz mentem..." című homo történet és "A véletlen találkozás" augusztus 3-i homo történet szinte teljesen azonos, deajk2008 tollából származik. Ráadásul nem is valami gusztusos történet.
Ezeket a hiányosságokat folyamatosan javítjuk, elméletileg most egy ilyen sincs az oldalon.
Elnézést a kényelmetlenségért!
Üdv: Törté-Net
Egy "gabriel1891" nevű szerzőtől van egy öt részes Beavatva néven futó sorozat, de a 4. és 5. rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Egy "kicsifiú" nevű szerzőtől van egy négy részes Amit csak akarunk néven futó sorozat, de a 3.rész nem érhető el, miközben az két három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
Nem akarok senkit sem megsérteni, de szerintem ügyelni kéne a folytatásos történetekre.
Nem tudom,hogy jó helyre írok- e, de?
Bekűldtem egy képregényt kb.2012.05.17-20 között e-mail-en, de később megtudtam, hogy az internet szolgáltattom karbantartás miatt akadozva tudta csak űzemeltettni, így nem tudom mit kűldtem el.
A kérdésem annyi lenne 01 Csak VIP tagsági utón tudok feltőltenni az oldalra? 02 Most, hogy gond mentesen be tudtam lépni így az oldalon is fel tudom már tőlteni? A válasszokat köszönöm.
Az a-mailt kérem tekintsék semmisnek.
a képregény adatai:
Cím: 01 Érzékű Fényű Lány
Adat: Hentai(manga), beast-animal
Ha minden jól megy akkor 05.30 fel ís töltöm.
Belépve a fenti VIP ikonra kattintva megtekinthető, hogy meddig van/volt a regisztráción VIP tagsági.
De ennyi történettel, amennyi neked volt, ezzel már nem kell törődni. 😉
Szavazni akartam az egyik írásra, és nem tudtam, mert ahhoz VIP tagsági kell. Eddig úgy tudtam, hogy nekem, mint szerzőnek, a tagságim lejártáig VIP tagságim van. Nem tudom, hány hónap van még hátra a tagságim lejártáig, de most érdekelne. Netán lejárt a tagságim, vagy ami van nem VIP jogokat ad? Mit tagadjam, elég régen írtam az utolsó novit, tehát lehet, hogy elfogytak a hónapok. Kérlek, írjátok meg mennyi még az annyi!
Köszönöm a választ!
Remete
Valamit rendetlenkedett a technika, a holnap frissítéssel (ami 1 óra múlva felkerül) kikerül a képregény, illetve a mai naphoz tartozó másik történet is.
Elnézést, ez is jogos, jár a 30 napos VIP tagsági, mint "megtalálónak". 🙂
Javítottuk. 🙂
Egy "genius33" nevű szerzőtől van egy négy részes Sütiárus néven futó sorozat, de a 4.rész nem érhető el, miközben az első három rész valamelyikét olvassuk. úgy értem a jobb oldali listában nincs benne.
hetero - marokfegyver - 24 278 karakter - 2011. május 20.
tegnapi frissítés
Eső kopog kopott tetőn (hetero) marokfegyver 24278 karakter
Köszönjük a jelzést, levettük, felraktunk egy másikat, és jóváírtuk nálad a 30 napos VIP tagságit. 🙂
https://www.torte-net.hu/tortenet/6239-Anyjaval-es-lanyaval
Családi történet
Írta: xyagon
Felkerülés dátuma: 2012. február 13.
Hossz: 11.289 karakter
Elolvasás: 2007 alkalommal
Családi , vibrátor , tini , diák
https://www.torte-net.hu/tortenet/6258-Atolelte-az-anyjat-en-me- g-seggbe-raktam
Gruppen történet
Írta: gyuri0926
Felkerülés dátuma: ma
Hossz: 11.313 karakter
Elolvasás: 0 alkalommal
Gruppen , anál , diák
Köszönöm! 🙂