Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelt Szerkesztőség! Két képregényem került feltöltésre,amit már le is adtatok. Az egyikre aug.24.-én ezt a választ kaptam: Köszönjük a képregényedet, a regisztrációdon jóváírtuk a 30 nap VIP tagságit. 🙂 És különleges akciónk keretében parancsolj egy 90 napos VIP kód a Goldengate.hu oldalra.... A Goldengate vip kód még 30 napos sincs,de a Törté-Net oldalra is csak 10 nap lett jóváírva az adatlapomon. A másik képregényre választ sem kaptam.Ezt levélben jeleztem felétek aug.-26.-án, de semmi nem történt. Szeretném megkérdezni azt,hogy mi ennek az oka. Üdvözlettel: zsuzsika.
A mai napon felkerült "Pöcörő 2.rész" című történet anális szexet is tartalmaz, de az anál címke hiányzik.
1
T
Törté-Net
2014. augusztus 14. 14:14
Kedves sztbali!
Köszönjük mindhárom jelzést, pótoltuk őket.
Kedves axelley!
Jogos, sajnos a png formátum megzavarta a rendszert (automatikus csak a JPG-ket konvertálja, ezt kézzel szoktuk pótolni), pótoltuk a képkockát, és íróként is feltüntettük Leona nevét, ahogy a többinél is szoktuk.
A mai napon felkerült "Különleges szexélményeim 33.rész" című történetnél az anál címke hiányzik. a történet utolsó harmadában fordul elő az anális szex.
Mai nap frissítése során (2014.08.08.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Groknar - Északon 2. rész" címmel. Lemaradt az utolsó képkocka "040.png": http://kepfeltoltes.hu/view/140808/040_www.kepfeltoltes.hu_.png
Javítanák a hibát. (Elég sok munkánk volt az utolsó képkockával és ara van rá írva a szerkesztő társam neve is.)
Köszönettel: axellyey és Leona
1
T
Törté-Net
2014. július 30. 21:22
Kedves axelley!
Elnézést a hibáért, a képregény átkerült az ingyenes részlegbe, és a hibáért mindkettőtöknek 30-30 nap VIP tagságit jóváírtunk.
Mai nap frissítése során (2014.07.30.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Hófehérke és a Vadász" címmel. Mivel 3D és Szövegnélküli kategóriába ment, így lemondtunk a 15 napos VIP-ről és az elkövetkezendő munkáink is ebben a kategóriában esnek, majd. Mivel nem kapott ő sem és én sem VIP-et ezért legyenek szívesek ezt a munkánkat az "ingyenes szekcióba" áthelyezni. Köszönettel: axellyey és Leona
Mai nap frissítése során (2014.07.09.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Tera - A Kéjenc Kecskedémon" címmel. Mivel 3D és Szövegnélküli kategóriába ment, így lemondtunk a 15 napos VIP-ről és az elkövetkezendő munkáink is ebben a kategóriában esnek, majd. Mivel nem kapott ő sem és én sem VIP-et ezért legyenek szívesek ezt a munkánkat az "ingyenes szekcióba" áthelyezni. Köszönettel: axellyey és Leona
1
T
Törté-Net
2014. július 7. 19:32
Kedves imohos!
Köszönjük a jelzést, teljesen jogos a jelzést és átsiklottunk felette, máris intézkedünk, ás jóváírtunk 30 nap VIP tagságit nálad.
Kedves Bazsarózsa!
Egy kisebb funkcióbeli frissítés (ami a közeljövőben esedékes), a következő az oldal grafikai ráncfelvarrása lesz, aminek keretében a mobilverzió is megvalósul.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
i
imohos
2014. július 7. 13:25
Kedves Törté-Net! Már elég régen, a 1159 ill. 1160 számú levélben jeleztem egy duplázást, sőt atóta még egy levélben felhívtam erre a figyelmet (úgy a 1167 körül), de nem kaptam meg a 30 napot. He nem kapom meg, abba sem halok bele, de tudni szeretném miért nem.
1
b
bazsarózsa
2014. július 3. 13:09
Miért nincs mobilnézet?
1
T
Törté-Net
2014. július 1. 19:54
Kedves Olvasó!
Köszönjük a dupázásról a jelzést, köszönetképpen jóváírtunk 30 nap VIP tagságit.
Kedves zsuzsika!
Igen, sajnso az aznap frissítés késve, a délután folyamán került csak fel, szerencsére nem teljesen, de elcsúszva, elnézést érte.
Kedves sztbali!
Köszönjük, pótoltuk a címkéket mindkét történetnél, a harmadiknál pedig a triplázódást javítottuk.
2014 Június 25-én felkerült a Sutiárus 6.része és ott a vibrátor címke hiányzik.
1
zsuzsika
2014. június 25. 14:29
T. Törté-Net!! Június 25.-e du. 14.26 perc van.A z utolsó felrakott történet 06.hónap 24.-én volt. Akinek a VIP tagságija ma járt le attól egy nap el lett csalva!!! Egyébként ezt a fórumot a T. szerk.el sem olvassa.
Két képregényem került feltöltésre,amit már le is adtatok.
Az egyikre aug.24.-én ezt a választ kaptam:
Köszönjük a képregényedet, a regisztrációdon jóváírtuk a 30 nap VIP tagságit. 🙂
És különleges akciónk keretében parancsolj egy 90 napos VIP kód a Goldengate.hu oldalra....
A Goldengate vip kód még 30 napos sincs,de a Törté-Net oldalra is csak 10 nap lett jóváírva az adatlapomon.
A másik képregényre választ sem kaptam.Ezt levélben jeleztem felétek aug.-26.-án, de semmi nem történt.
Szeretném megkérdezni azt,hogy mi ennek az oka.
Üdvözlettel: zsuzsika.
A "Michelle Wild, én és a kisöcsém" című történetnél a tini címke hiányzik.
A mai napon felkerült "Bájos Bajkeverő 7.hét" című történet anális szexet tartalmaz, de az anál címke hiányzik.
Köszönjük a jelzést, pótoltuk.
A mai napon felkerült "Pöcörő 2.rész" című történet anális szexet is tartalmaz, de az anál címke hiányzik.
Köszönjük mindhárom jelzést, pótoltuk őket.
Kedves axelley!
Jogos, sajnos a png formátum megzavarta a rendszert (automatikus csak a JPG-ket konvertálja, ezt kézzel szoktuk pótolni), pótoltuk a képkockát, és íróként is feltüntettük Leona nevét, ahogy a többinél is szoktuk.
A mai napon felkerült "Bájos Bajkeverő 6.hét" című történet anális szexet tartalmaz, de az anál címke hiányzik.
A mai napon felkerült "Életem legjobb nyaralása" című történet anális szexet tartalmaz, de az anál címke hiányzik.
A mai napon felkerült "Különleges szexélményeim 33.rész" című történetnél az anál címke hiányzik. a történet utolsó harmadában fordul elő az anális szex.
Mai nap frissítése során (2014.08.08.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Groknar - Északon 2. rész" címmel. Lemaradt az utolsó képkocka "040.png":
http://kepfeltoltes.hu/view/140808/040_www.kepfeltoltes.hu_.png
Javítanák a hibát. (Elég sok munkánk volt az utolsó képkockával és ara van rá írva a szerkesztő társam neve is.)
Elnézést a hibáért, a képregény átkerült az ingyenes részlegbe, és a hibáért mindkettőtöknek 30-30 nap VIP tagságit jóváírtunk.
Mai nap frissítése során (2014.07.30.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Hófehérke és a Vadász" címmel. Mivel 3D és Szövegnélküli kategóriába ment, így lemondtunk a 15 napos VIP-ről és az elkövetkezendő munkáink is ebben a kategóriában esnek, majd. Mivel nem kapott ő sem és én sem VIP-et ezért legyenek szívesek ezt a munkánkat az "ingyenes szekcióba" áthelyezni.
Elnézést a hibáért, javítva.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Mai nap frissítése során (2014.07.09.), felkerült egy szövegnélküli munkánk Leon - al. A "Tera - A Kéjenc Kecskedémon" címmel. Mivel 3D és Szövegnélküli kategóriába ment, így lemondtunk a 15 napos VIP-ről és az elkövetkezendő munkáink is ebben a kategóriában esnek, majd. Mivel nem kapott ő sem és én sem VIP-et ezért legyenek szívesek ezt a munkánkat az "ingyenes szekcióba" áthelyezni.
Köszönjük a jelzést, teljesen jogos a jelzést és átsiklottunk felette, máris intézkedünk, ás jóváírtunk 30 nap VIP tagságit nálad.
Kedves Bazsarózsa!
Egy kisebb funkcióbeli frissítés (ami a közeljövőben esedékes), a következő az oldal grafikai ráncfelvarrása lesz, aminek keretében a mobilverzió is megvalósul.
Már elég régen, a 1159 ill. 1160 számú levélben jeleztem egy duplázást, sőt atóta még egy levélben felhívtam erre a figyelmet (úgy a 1167 körül), de nem kaptam meg a 30 napot. He nem kapom meg, abba sem halok bele, de tudni szeretném miért nem.
Köszönjük a dupázásról a jelzést, köszönetképpen jóváírtunk 30 nap VIP tagságit.
Kedves zsuzsika!
Igen, sajnso az aznap frissítés késve, a délután folyamán került csak fel, szerencsére nem teljesen, de elcsúszva, elnézést érte.
Kedves sztbali!
Köszönjük, pótoltuk a címkéket mindkét történetnél, a harmadiknál pedig a triplázódást javítottuk.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
2014 Június 25-én felkerült a Sutiárus 6.része és ott a vibrátor címke hiányzik.
Június 25.-e du. 14.26 perc van.A z utolsó felrakott történet 06.hónap 24.-én volt. Akinek a VIP tagságija ma járt le attól egy nap el lett csalva!!!
Egyébként ezt a fórumot a T. szerk.el sem olvassa.