Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Csak az én készülékemben van a hiba, mikor múlthét szombati történet feltöltésekor 4darab elbírálatlan történetet mutatott a rendszer, és azóta is több napon keresztül 1 elbírálatlan történetet és valahogy mégsem jelenik meg a feltöltött történetem?! Vagy valami baj van vele? Nem üti meg a szintet? Netán túl rövidre sikeredett? Vagy nem jó a file formátum?
A ma felekrült Nem vagyok én nercegnő (https://www.torte-net.hu/tortenet/9732-Nem-vagyok-en-hercegno) című mtörténetnél az író nevének a helyén a címkék szerepelnek. A történet elején szerepel Pavlov általános fejléce, ezért az író ismert.
-Ez érthető, viszont a kevésbé megosztó kategóriák (hetero, leszbi, gruppen) szerintem mehetnének egy történetbe. - Ez jó ötlet. Sok olyan visszatérő téma van az oldalon, amelynek nincs külön címkéje, tehát a történethez rendelés könnyen megoldható.
Ezeket hiányolom:
Helyszínek: public, kert/udvar, fürdőszoba, konyha, síelés. Egyéb: születésnap, Halloween/Farsang, DP, megcsalás, rough (ez nem S/M, nem is bizarr, hanem csak simán durvább szex). Szereplők: főnök, vámpír.
A ”buli” a fenti első kettő bármelyikébe mehetne, vagy akár mindkettőbe egyszerre. Bár igazából egyetlen egy történetnél láttam már ezt a címkét.
A "A disznó 9. rész - Nem tervezett erőszak" nincs sorozatba téve.
1
T
Törté-Net
2019. május 14. 22:24
Kedves Robespierre!
A felvettettek közül valószínűleg a következő sorrendet tartanánk célszerűnek: hozzászólásra válaszolás, értesítések, e-mail cím megosztása, illetve végül a hozzászólásokra keresés. Szerintünk rövidesen le is szállítjuk az első kérést. 😉
Kedves JakeAmazing!
Igazából a két kérdés esetében nem technikai akadályok miatt alakult így a helyzet. Az első felvetés teljesen jogos, sok esetben felmerül bennünk is a kérdés. A legnagyobb kérdés itt a megosztóbb kategóriákkal (pl. családi, homo) van, amelyeket sok ember nem kíván látni. Jelenleg ha valaki a hetero történeteket kilistázza, akkor biztos lehet benne, hogy ilyen tartalomba nem fut bele. Ha viszont keveredik, akkor szinte biztos, hogy a hetero történetek listája is tele lesz olyan történetekkel, ahol ellenkező nemű családtagok érintkeznek, így definíció szerint mindkét kategóriába jogosan kerül a történet fel. Erre megoldást jelenthet gyakorlottabb felhasználók számára a keresés funkció, de azt csak a látogatók kisebb százaléka használja, így első körben egy egyszerűsített szűkítési lehetőségre lenne szükség a kategória-oldalakon, hogy könnyen elkerülhessék a nem kívánt tartalmakat azok, akiket ez zavarhat. De természetesen lehet, hogy csak mi gondoljuk túl. 🙂
A második kérdés csupán annak a kérdése, hogy mennyire könnyen tudunk a címke mellé történeteket rendelni. Ehhez kapcsolódva régóta tervben van egy közösségi címke-javaslati rendszer, ahol könnyen lehetne a történethez akár meglévő, akár új címkét javasolni. Nyilván itt nem csak a fejlesztéséhez, de a moderálásához is erőforrásra lesz szükség, de nem tettünk le róla. Viszont addig is, kérjük mond el, hogy te milyen címkéket hiányolsz az oldalról.
Amennyiben Nektek vagy bárkinek, akár a fent leírtakkal kapcsolatban, akár új ötlettel kapcsolatban van mondanivalója, kérjük, osszátok meg velünk, mindegyikre válaszolunk és megfontolás tárgyává tesszük.
- Nincs az tervbe véve, hogy a képregényekhez hasonlóan, a történetek is több kategóriában megjeleníthetőek legyenek egyszerre? - Nem lehetne a jelenleginél több kulcsszó?
- A hozzászólásokban való keresést azért tartom lényegesnek, mert mondjuk ha valaki új belépő kíváncsi rá esetleg, hogy adott témáról ment-e diskurzus, vagy valaki olvasott valahol egy hozzászólást és később eszébe jut, hogy újra megnézné, válaszolna rá, de már nem emlékszik, hogy melyik topikban. - Az email megosztás lehet, hogy jó lenne erre a problémára. Pontosan azért írtam, mert van olyan topik, hogy szerkesztő/fordító pár keresés. Ott ne már nyilvánosan adja meg valaki az email címét, ha nem akarja.
Csak az én készülékemben van a hiba, mikor múlthét szombati történet feltöltésekor 4darab elbírálatlan történetet mutatott a rendszer, és azóta is több napon keresztül 1 elbírálatlan történetet és valahogy mégsem jelenik meg a feltöltött történetem?! Vagy valami baj van vele? Nem üti meg a szintet? Netán túl rövidre sikeredett? Vagy nem jó a file formátum?
Üdvözlettel,
Koriander
Köszönjük, valóban így van, eltávolítottuk.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, pótoltuk.
A ma felkerült 29. születésnapom 8.rész című történetnél az anál címke hiányzik.
Elnézést a hibáért, javítottuk.
A pénteken megjelent Szingli pörgés sorozat II. Fejezetének nem a 32.-ik, hanem tévesen a 33.-ik része szerepel a címben. Előre is köszönöm!
Köszönjük a jelzést, elnézést a hibáért, jóváírtuk a 30 nap VIP tagságit a találatért.
Köszönjük, javítottuk.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Jimmy az étteremben című történet kétszer szerepel az oldalon.
A ma felekrült Nem vagyok én nercegnő (https://www.torte-net.hu/tortenet/9732-Nem-vagyok-en-hercegno) című mtörténetnél az író nevének a helyén a címkék szerepelnek. A történet elején szerepel Pavlov általános fejléce, ezért az író ismert.
Köszönjük a választ, megfontoljk a többszörös kategória-lehetőséget, valamint a címke-ötleteket is, rövedesen felvesszük őket.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, ezt még másnap pótoltuk is.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A hozzászólásokra válaszolás lehetőséget ezennel le is szállítottuk. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
-Ez érthető, viszont a kevésbé megosztó kategóriák (hetero, leszbi, gruppen) szerintem mehetnének egy történetbe.
- Ez jó ötlet. Sok olyan visszatérő téma van az oldalon, amelynek nincs külön címkéje, tehát a történethez rendelés könnyen megoldható.
Ezeket hiányolom:
Helyszínek: public, kert/udvar, fürdőszoba, konyha, síelés.
Egyéb: születésnap, Halloween/Farsang, DP, megcsalás, rough (ez nem S/M, nem is bizarr, hanem csak simán durvább szex).
Szereplők: főnök, vámpír.
A ”buli” a fenti első kettő bármelyikébe mehetne, vagy akár mindkettőbe egyszerre. Bár igazából egyetlen egy történetnél láttam már ezt a címkét.
A "A disznó 9. rész - Nem tervezett erőszak" nincs sorozatba téve.
A felvettettek közül valószínűleg a következő sorrendet tartanánk célszerűnek: hozzászólásra válaszolás, értesítések, e-mail cím megosztása, illetve végül a hozzászólásokra keresés.
Szerintünk rövidesen le is szállítjuk az első kérést. 😉
Kedves JakeAmazing!
Igazából a két kérdés esetében nem technikai akadályok miatt alakult így a helyzet.
Az első felvetés teljesen jogos, sok esetben felmerül bennünk is a kérdés. A legnagyobb kérdés itt a megosztóbb kategóriákkal (pl. családi, homo) van, amelyeket sok ember nem kíván látni. Jelenleg ha valaki a hetero történeteket kilistázza, akkor biztos lehet benne, hogy ilyen tartalomba nem fut bele. Ha viszont keveredik, akkor szinte biztos, hogy a hetero történetek listája is tele lesz olyan történetekkel, ahol ellenkező nemű családtagok érintkeznek, így definíció szerint mindkét kategóriába jogosan kerül a történet fel.
Erre megoldást jelenthet gyakorlottabb felhasználók számára a keresés funkció, de azt csak a látogatók kisebb százaléka használja, így első körben egy egyszerűsített szűkítési lehetőségre lenne szükség a kategória-oldalakon, hogy könnyen elkerülhessék a nem kívánt tartalmakat azok, akiket ez zavarhat.
De természetesen lehet, hogy csak mi gondoljuk túl. 🙂
A második kérdés csupán annak a kérdése, hogy mennyire könnyen tudunk a címke mellé történeteket rendelni. Ehhez kapcsolódva régóta tervben van egy közösségi címke-javaslati rendszer, ahol könnyen lehetne a történethez akár meglévő, akár új címkét javasolni. Nyilván itt nem csak a fejlesztéséhez, de a moderálásához is erőforrásra lesz szükség, de nem tettünk le róla.
Viszont addig is, kérjük mond el, hogy te milyen címkéket hiányolsz az oldalról.
Amennyiben Nektek vagy bárkinek, akár a fent leírtakkal kapcsolatban, akár új ötlettel kapcsolatban van mondanivalója, kérjük, osszátok meg velünk, mindegyikre válaszolunk és megfontolás tárgyává tesszük.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Nekem is lennének ötleteim:
- Nincs az tervbe véve, hogy a képregényekhez hasonlóan, a történetek is több kategóriában megjeleníthetőek legyenek egyszerre?
- Nem lehetne a jelenleginél több kulcsszó?
Köszönöm szépen a választ.
- A hozzászólásokban való keresést azért tartom lényegesnek, mert mondjuk
ha valaki új belépő kíváncsi rá esetleg, hogy adott témáról ment-e diskurzus,
vagy valaki olvasott valahol egy hozzászólást és később eszébe jut, hogy
újra megnézné, válaszolna rá, de már nem emlékszik, hogy melyik topikban.
- Az email megosztás lehet, hogy jó lenne erre a problémára. Pontosan
azért írtam, mert van olyan topik, hogy szerkesztő/fordító pár keresés.
Ott ne már nyilvánosan adja meg valaki az email címét, ha nem akarja.
Üdvözlettel:
Robespierre