Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nemrég múlt éjfél és nem volt szinkronban a Fő OLdal ( Ott még 28.-a i írások voltak láthatók) Míg a Utolsó Aktív Topikoknál már két új: 8. hét, és az Emlékszel -re is rálehetett klikkelni.
Kérek erre szíveskedjenek magyarázattal felém fordulni. Már többször voltak bonyodalmak a frissítések során. Én viszont csak most jelzek először! Tisztelettel: "Bizse42"
1
T
Törté-Net
2021. május 26. 15:45
Kedves hornet212, kedves joe962!
Kérjük, próbáljátok meg most a bankkártyás fizetést, reggel valami "elmászott" a szerveren, de már javítottuk. Az SMS-es fizetés sok embernél sajnos azért nem működik, mert esetleg Telekom előfizetők, amely szolgáltató április végével megszüntette a lehetőséget az előfizetői számára. :(
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
j
joe962
2021. május 26. 10:17
Nem tudok előfizetni. Az SMS és a kártyás fizetés is lehetetlen. Hiba üzenet jön vissza,de nem tudom az okát.
1
h
hornet212
2021. május 26. 05:55
Tisztelt Törté-Net!
Próbáltam előfizetni de se az SMS, se a kártyás előfizetés nem működik! a Bankkártyás miért nem elérhető? Hibaüzenetet ír ki!
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Anyánk intim naploja 1.rész című történetnél sok olyan címke van amit történet nem említ. Szerintem leszbi és vibtátor címke társulhatna ehhez a műhöz.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Heni történetei 6. befejező résznél van több hiba. A történet gruppen kategória helyett hetero címkét kapott. Végigolvasva gruppen történet, valamint a vibrátor és az anál címke is hiányzik.
1
T
Törté-Net
2021. május 25. 00:53
Kedves sztbali!
Köszönjük a jelzést, mi is észleltük, már cseréltük is.
A ma felkerült Egy igazi éjszaka című történetnél a szűz címke hiányzik. A történetben ez pontosan le van írva.
1
T
Törté-Net
2021. május 19. 00:57
Kedves yozsika69!
Köszönjük a jelzést, a találatért jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az érte járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a képregény is rövidesen eltávolításra kerül.
Hiányzik a homo címke.
Köszönjük, pótoltuk is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést a hibáért, még a reggeli órákban javítottuk is a hibát.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
https://www.torte-net.hu/tortenet/2576-A-kicsi-es-a-nagy
Nemrég múlt éjfél és nem volt szinkronban a Fő OLdal ( Ott még 28.-a i írások voltak láthatók) Míg a Utolsó Aktív Topikoknál már két új: 8. hét, és az Emlékszel -re is rálehetett klikkelni.
Kérek erre szíveskedjenek magyarázattal felém fordulni. Már többször voltak bonyodalmak a frissítések során. Én viszont csak most jelzek először!
Tisztelettel:
"Bizse42"
Kérjük, próbáljátok meg most a bankkártyás fizetést, reggel valami "elmászott" a szerveren, de már javítottuk.
Az SMS-es fizetés sok embernél sajnos azért nem működik, mert esetleg Telekom előfizetők, amely szolgáltató április végével megszüntette a lehetőséget az előfizetői számára. :(
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Próbáltam előfizetni de se az SMS, se a kártyás előfizetés nem működik! a Bankkártyás miért nem elérhető? Hibaüzenetet ír ki!
Köszönjük a jelzéseket, mindkettő történetnél javítottuk az (amúgy írók által megadott) címkéket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Anyánk intim naploja 1.rész című történetnél sok olyan címke van amit történet nem említ. Szerintem leszbi és vibtátor címke társulhatna ehhez a műhöz.
A ma felkerült Heni történetei 6. befejező résznél van több hiba. A történet gruppen kategória helyett hetero címkét kapott. Végigolvasva gruppen történet, valamint a vibrátor és az anál címke is hiányzik.
Köszönjük a jelzést, mi is észleltük, már cseréltük is.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Gizike fejlődik című történet duplázás, mert ez már felkerült az előző frissítéskor; 2020-05-22-én.
Köszönjük a jelzést, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Egy igazi éjszaka című történetnél a szűz címke hiányzik. A történetben ez pontosan le van írva.
Köszönjük a jelzést, a találatért jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot, az érte járó VIP-tagságot pedig visszavontuk, illetve a képregény is rövidesen eltávolításra kerül.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
https://www.torte-net.hu/kepregeny/1494-Vonaton
Ennek a röviditett változata.
https://www.torte-net.hu/kepregeny/1234-Dickgirls-9-resz-Szex-a-vonaton
Tisztelettel: yozsika69