Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Más: nem találtam exhibicionizmus címkét, vagy magamutogatást. Nem a cukros bácsis sztorira gondolok. 🙂 Azt sem tudom mennyire kéne olyan ide. Szóval ez inkább lett volna kérdés, hogy kellene-e?
Lehetséges olyan baki, hogy belépek és a más neve alatt jelenik meg a hozzászólásom? Egy olyan név alatt, akinek a jelszava a böngészőmben nincs is mentve. Utánajártam és kiderítettem nagyjából, mi lehet az oka, csak szerveroldali megerősítést szeretnék kapni, ha lehetne. Mármint elképzelhető-e, hogy magán az oldal szerverén keveredne ilyesmi össze?
Tisztelt Törté-net! Ha kérhetem a Szex a feudalizmusban alcímet szíveskedjetek felrakni a második részre is, ugyanúgy, mint az első résznél. És a további részeknél, is majd kérnénk. Előre köszönjük!
https://www.torte-net.hu/tortenet/6725-Orgazmus-receptre-2-resz
Ha ez nem az, akkor az senkiére sem illene. Talán nem ártana a többi részét is átgondolni.
Más: nem találtam exhibicionizmus címkét, vagy magamutogatást. Nem a cukros bácsis sztorira gondolok. 🙂 Azt sem tudom mennyire kéne olyan ide. Szóval ez inkább lett volna kérdés, hogy kellene-e?
Mindegyik javasolt címke felkerült a helyére. 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Vickie a könyvtárban 3. rész - Tengerparti kaland című történetnél a nyilvános helyen és a dp/szendvics címke hiányzik.
A 39. képnél picit irigykedtem a csajra. Nem a partnere, csak a póz miatt. Tutira ki fogom próbálni 😂
A ma felkerült Segít rajtam a fiam című történetnél a fia és a mélytorok címke hiányzik.
Az Álomszép történet című történetnél a szabadban-természetben címke is hiányzik.
Pótoltuk mindegyik történetnél.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
https://www.torte-net.hu/tortenet/12587-Kidobtak-az-egyetemrol-1-resz
https://www.torte-net.hu/tortenet/12599-Kidobtak-az-egyetemrol-2-resz-Ivett-visszaterese
Ennél a két történetnél a diák címke hiányzik.
A család kurvája 1. rész című történetnél a szabadban-ternészetben címke huányzik.
Ha kérhetem a Szex a feudalizmusban alcímet szíveskedjetek felrakni a második részre is, ugyanúgy, mint az első résznél. És a további részeknél, is majd kérnénk.
Előre köszönjük!
Köszönjük, az összeset pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Az Álomszép történet című történetnél az anya és lánya címke hiányzik.
A Zsófi és nevelőapja 1. rész - Nőgyógyásznál az orvos címke hiányzik.
A Tánc közben című történetnél az anál címke hiányzik.
Köszönjük, minden helyen javítottuk őket.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Hármasban szép az élet című történetnél a szabadban-természetben és a dp/szendvics címke hiányzik.
A ma felkerült Szomszédok - Alma esetei című történetnél az anál és a dp/szendvics címke hiányzik.