Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hm. Ez olyan hiba, amin a szerkesztők javíthatnak? 🙂 Talán igen, talán te magad is megtehetnéd. Egy sztorit olvastam tőled, épp imént, és nekem tetszett. Talán a képregény is tetszene, ha küldenél be.
A videók... Tényleg, olyan rovat is van itt! Nahát... Egyszer régen belenéztem és soha többet. 😀 Pedig a neten rengeteg olyan kering, ami igazi erotikáról szól. Szívesen megosztanám itt a nagyérdeművel az én ízlésemnek megfelelőt, de tartok tőle, hogy mindenki – vagy csak majdnem mindenki (?) – lepisszegne érte. Egyeseknek sok lenne, másoknak talán kevés. Saját videót is tölthetnék fel, bár nyilván azt követően változtatnom kéne az account-nevem. 😀 Úgyhogy erről már le is tettem, de köszönöm, hogy felvetetted az ötletet, mert majd átnézem a feltételeket és lehet... Talán mégis lehet, hogy megvárom, amíg a linkeket beágyazott „
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Unatkozó anyuka című történetnél észleltem valamilyen hibát. Amikor megnyitom történetet, akkor az oldal jobb oldala nem jelenik meg. A történet adatai, egy címke toplistája, mások épp ezeket olvassák, címkék stb. Nálam van a hiba vagy nem?
2
T
Törté-Net
2023. június 10. 09:18
Kedves Papesqu!
Köszönjük, megtaláltuk a hibát és javítottuk is, most már megjelenik.
A https://www.torte-net.hu/tortenet/11796-Segitseg-a-koncentralasban link nem mutat sehova, üres fehér oldal jelenik meg.
4
ikkjejzjiuiiii
2023. május 29. 19:01
Szenvedélyes szeretkezés c írásom megjelenik?
1
T
Törté-Net
2023. május 25. 08:51
Kedves salsa!
Semmi gond, valóban az Ulysses által jelzett mód a legegyszerűbb megoldás a kérdésedre. (A mögöttes logika pedig az, hogy VIP-tagként pedig a ingyenesség irreleváns, így ezért nem mutatjuk a felesleges információtaz amúgy is minden tartalomhoz hozzáférő tagoknak. 🙂 )
Köszönöm szépen a segítségedet, eszembe sem jutott, hogy ilyen egyszerűen megnézhetem. Pedig amikor itt olvasgatni kezdtem tényleg láttam- és kerestem is- a jelzést. A továbiakban feljegyzem magamnak a nem VIP feltöltéseimet, hogy többször ne raboljam az időtöket. További szép napot!
Ha kijelentkezve keresel rá az adott írásra, akkor láthatod, hogy VIP tartalom, vagy ingyenesen elérhető. A "Karácsony anyával" című írásod mellett ott van a kis masnis dobozocska, tehát ingyenesen elérhető.
Nem hibáról írok, de így biztosan elolvassátok és tudtok segíteni. A tavaly karácsony előtt megjelent "Karácsony anyával" című fordításom emlékeim szerint NEM VIP besorolással jelent meg ugye? Csak azért kérdezem mert érkezni fognak a történet folytatásai és ezeket sem VIP besorolással kívánom feltölteni. A folytatás elejének érthetőségét nagyban segítené az első rész ismerete. Ha mégis VIP jelzésű volt vissza lehet minősíteni? Természetesen az érte kapott napok levonásával.
1
T
Törté-Net
2023. május 23. 21:14
Kedves repax!
A felkerülő történeteket, képregények látva tényleg úgy tűnik, mintha tönkrement volna az oldal? 😉 Szerencsére semmiféle technikai vagy egyéb probléma nincs, egyszerűen múlt héten szabadságolás miatt csak a történetek időzítése, illetve az ügyfélszolgálat üzemelt, némi fejlesztéssel egybekötve. De máris visszatértünk a hétköznapokba és gyorsan leszorítottuk a elbírálásra várakozó történetek számát 12-re. 🙂
És kedves Lolamacko, a javaslatod már meghallgatásra is talált már korábban, ebben az évben a legtöbb vasárnap és némelyik szombaton is volt frissítés, pont az emiatt a "probléma" miatt. Ezt a várakozó történetek számának függvényében a továbbiakban is folytatni kívánjuk. 🙂
A ma felkerült Albérlet 6. rész című történetnél az anál címke hiányzik.
A videók... Tényleg, olyan rovat is van itt! Nahát... Egyszer régen belenéztem és soha többet. 😀 Pedig a neten rengeteg olyan kering, ami igazi erotikáról szól. Szívesen megosztanám itt a nagyérdeművel az én ízlésemnek megfelelőt, de tartok tőle, hogy mindenki – vagy csak majdnem mindenki (?) – lepisszegne érte. Egyeseknek sok lenne, másoknak talán kevés. Saját videót is tölthetnék fel, bár nyilván azt követően változtatnom kéne az account-nevem. 😀 Úgyhogy erről már le is tettem, de köszönöm, hogy felvetetted az ötletet, mert majd átnézem a feltételeket és lehet...
Talán mégis lehet, hogy megvárom, amíg a linkeket beágyazott „
Régebben óraműpontossággal jelent meg hétfőn és pénteken,
jobb időkben szerdán is.
Most meg egyre gyakoribb a kimaradás. Ha pedig jelzi ezt
valaki, akkor kapunk tehéncsöcsű szöveg nélküli
hermafroditákat. :(
Köszönjük a jelzést, elnézést a hibáért, máris javítottuk, most már lehetséges a szavazás.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Unatkozó anyuka című történetnél észleltem valamilyen hibát. Amikor megnyitom történetet, akkor az oldal jobb oldala nem jelenik meg. A történet adatai, egy címke toplistája, mások épp ezeket olvassák, címkék stb.
Nálam van a hiba vagy nem?
Köszönjük, megtaláltuk a hibát és javítottuk is, most már megjelenik.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Semmi gond, valóban az Ulysses által jelzett mód a legegyszerűbb megoldás a kérdésedre. (A mögöttes logika pedig az, hogy VIP-tagként pedig a ingyenesség irreleváns, így ezért nem mutatjuk a felesleges információtaz amúgy is minden tartalomhoz hozzáférő tagoknak. 🙂 )
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A felkerülő történeteket, képregények látva tényleg úgy tűnik, mintha tönkrement volna az oldal? 😉
Szerencsére semmiféle technikai vagy egyéb probléma nincs, egyszerűen múlt héten szabadságolás miatt csak a történetek időzítése, illetve az ügyfélszolgálat üzemelt, némi fejlesztéssel egybekötve. De máris visszatértünk a hétköznapokba és gyorsan leszorítottuk a elbírálásra várakozó történetek számát 12-re. 🙂
És kedves Lolamacko, a javaslatod már meghallgatásra is talált már korábban, ebben az évben a legtöbb vasárnap és némelyik szombaton is volt frissítés, pont az emiatt a "probléma" miatt. Ezt a várakozó történetek számának függvényében a továbbiakban is folytatni kívánjuk. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést kérünk, pótoltuk, ezzel együtt a héten 3 darab képregény fog megjelenni.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség