Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Megoldható, viszont kérjük, e-mailbebn írd meg az ottani e-mail címedet, csak hogy biztosak lehessünk benne, hogy valóban hozzád tartozik, és ezután rögtön átírjuk. 🙂
A társalkodóban valóban van olyan hozzászólásod most is, amelyik elveszett? A panasz előtt írtad közvetlenül?
Lehet, hogy már mások is írták, de jó volna ha lehetne javítani a hozzászólásokon, mondjuk 10 percig. Engem mindig nagyon zavar, ha betűhibákat vétek - sajnos a telefonon ez megy - s az marad meg az idők végezetéig, ilyenkor másik hozzászólást kell, hogy írjak, mutatva a javítást. Üdv: Magda
Törté-Net, szeretném a segítsegedet kérni! Van egy olyan profil az oldalon, hogy Padawan001. Ezen profil szintén az enyém, de már nem használom. Mivel sajnos tönkre ment a hozzá tartozó e-mail cím, valamint a jelszóra sem emlékszem. Megtudnád e tenni, hogy az ottani fordításokat át teszed ide a Balázs0304-re, és azt a profilt törlöd?
Valami probléma van, ugyan is a társalgóban elég sokat írtam, de nem adta hozzá a rendszer. Vagy a probléma csak nálam van?
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 29. 21:48
Kedves Éva596!
Pótoltuk a sorozatba rendezést (az összes mai felkerült történetnél hiányzott), illetve a címkét is. Viszont kérjük feltöltéskor a párhuzamosan kiválaszható címkéket mind jelöld be, így csak az egymás kizáró főbb címkéket (hetero, gruppen, stb.) szükséges a megjegyzésbe beírni, így csökken az esetleges lemaradó címkék jelentette emberi hibalehetőségünk is. 🙂
Mindent lehet, csak akarni kell! 🙂 A szűz és tini címkét én is javasolnám, ide: A lányom szakítani akar (hetero szextörténet) (torte-net.hu) bár az anya már kérdéses, hiszen nem anyuval szexel a csajszi. A srác meg nem áll vele rokonságban.
Sziasztok! Az Egy üzletasszony kalandjai a swingwr klubban 7. rész nem hozza elő az megelőző hat részt oldalt. A behívott hatodik résznél, csak előzmény van, a folytatás a 7. rész nem látszik. Amikor a 7. részt felraktam kértem benne a humor megjelölést is, az sem szerepel.
Tisztelt szerkesztők! Amikor föltettem "A lányom szakítani akar" című történetemet, akkor figyelmetlen voltam és a cimkézést nem részleteztem, utólag már ha lehet föltenném az "anya" és a "szűz", esetleg a "tini" cimkét is. Egyetértenek? Bizonytalan vagyok.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 25. 22:53
Kedves laja.jl!
Igen, ez egy friss változtatás ("nehezítés"), miszerint a részletes szavazásnál már nem mutatjuk az ajtuális állást, így kevésbé befolyásolva az olvasókat, ezért kezdődik a pontozás nulláról. Még gondolkozunk, hogy vajon hogyan lehetne még egyértelműbbé tenni. 🙂
Ezt korábban NAGYON benéztem! Megkérem Önök, hogy előző üzenetem vegyék tárgytalannak. Nem tűnt fel, hogy a csúszkák "0" ponton állnak. 1 pontra húzva engedték a szavazást. Eddig koppig lehúzva adott 1 pontot, nem vettem észre csak most a változást.
További szép napot!
2
l
laja.jl
2023. szeptember 25. 06:00
Tisztelet Törté-Net!A Kéjes vágyak 1. rész - Az ápolónő szöveg nélküli képregénynél a rendszer nem fogadja el az 1 pontos szavazatokat.Miért kell pontot adni egy nem létező munkára? Mivel szöveg hiányában olvashatatlanok... 🙂
A letiltott kommentes művek nálam írótól, műtől függetlenül minden alkalommal 1-1 pontot kapnak- átolvasás/nézés után.
A jogi okokat tudtam, amikor azt a sort megkérdőjeleztem, mert az jutott eszembe arról, hogy: ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz. Ezt nem tudom ki mondta a jogelméletről szólva. Talán van aki érti és tudja. Nosza! Tanítsuk meg a felnőtteket hazudni, ha eddig nem tudtak volna. 😀 Ettől most troll vagyok?
Meg is történt az átírás. 🙂
A smiley-s hibához annyit tudnál segíteni (akár emailben), hogy mi a telefonod operációs rendszere? (iOS vagy android pl.)
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Talán évekkel ezelőtt jelezte már valaki, de felírjuk, megvalósítjuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Megoldható, viszont kérjük, e-mailbebn írd meg az ottani e-mail címedet, csak hogy biztosak lehessünk benne, hogy valóban hozzád tartozik, és ezután rögtön átírjuk. 🙂
A társalkodóban valóban van olyan hozzászólásod most is, amelyik elveszett? A panasz előtt írtad közvetlenül?
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Engem mindig nagyon zavar, ha betűhibákat vétek - sajnos a telefonon ez megy - s az marad meg az idők végezetéig, ilyenkor másik hozzászólást kell, hogy írjak, mutatva a javítást.
Üdv: Magda
Törté-Net, szeretném a segítsegedet kérni! Van egy olyan profil az oldalon, hogy Padawan001. Ezen profil szintén az enyém, de már nem használom. Mivel sajnos tönkre ment a hozzá tartozó e-mail cím, valamint a jelszóra sem emlékszem. Megtudnád e tenni, hogy az ottani fordításokat át teszed ide a Balázs0304-re, és azt a profilt törlöd?
Előre is köszönöm a választ, és a segítséget!
Valami probléma van, ugyan is a társalgóban elég sokat írtam, de nem adta hozzá a rendszer. Vagy a probléma csak nálam van?
Pótoltuk a sorozatba rendezést (az összes mai felkerült történetnél hiányzott), illetve a címkét is.
Viszont kérjük feltöltéskor a párhuzamosan kiválaszható címkéket mind jelöld be, így csak az egymás kizáró főbb címkéket (hetero, gruppen, stb.) szükséges a megjegyzésbe beírni, így csökken az esetleges lemaradó címkék jelentette emberi hibalehetőségünk is. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Felkerült rá a szűz és tini címke.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A szűz és tini címkét én is javasolnám, ide: A lányom szakítani akar (hetero szextörténet) (torte-net.hu)
bár az anya már kérdéses, hiszen nem anyuval szexel a csajszi. A srác meg nem áll vele rokonságban.
Az Egy üzletasszony kalandjai a swingwr klubban 7. rész nem hozza elő az megelőző hat részt oldalt. A behívott hatodik résznél, csak előzmény van, a folytatás a 7. rész nem látszik. Amikor a 7. részt felraktam kértem benne a humor megjelölést is, az sem szerepel.
Igen, ez egy friss változtatás ("nehezítés"), miszerint a részletes szavazásnál már nem mutatjuk az ajtuális állást, így kevésbé befolyásolva az olvasókat, ezért kezdődik a pontozás nulláról. Még gondolkozunk, hogy vajon hogyan lehetne még egyértelműbbé tenni. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ezt korábban NAGYON benéztem!
Megkérem Önök, hogy előző üzenetem vegyék tárgytalannak.
Nem tűnt fel, hogy a csúszkák "0" ponton állnak. 1 pontra húzva engedték a szavazást.
Eddig koppig lehúzva adott 1 pontot, nem vettem észre csak most a változást.
További szép napot!
A letiltott kommentes művek nálam írótól, műtől függetlenül minden alkalommal 1-1 pontot kapnak- átolvasás/nézés után.
Köszönjük, ki is tettük.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Noémi tanárnő tévedése egy nyilvános wc-ben. című történetnél a tanér és a diák címke hiányzik.
Ettől most troll vagyok?