Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu) Szerintem ez megérdemelne egy romantikus és megcsalás címkét, talán a tini is szóba kerülhetne, hiszen két pár szeretkezését írja le, egyik pár elvált , a nőnek van férje, a tinik egyikének sincs ugyan, mert ők még tinik, de szeretkezni már elég érzéki módon tudnak. Talán újra azt az oktatási formát kéne bevezetni tananyagként, ahonnan ők tanultak, kevesebb lenne a testileg kielégítetlen lány és a lelkileg frusztrált fiúcska. De ezt csak a címke miatt írtam ám hibának, ha elfogadjátok ti is annak. 😅 Az sem hiba, hogy erre véletlenül nyomtam egy 10-est. 😉 Na jó, nem véletlen volt. 😊
Tisztelet Törté-Net! A ma felkerükt Öröklődés 1.rész című képregénynél a szörnyeteg címke hiányzik. Egy professzor is ábrázolva van benne ami egy orvos féle, ezért talán ez a címke is hiányzik, de ebben nem vagyok biztos.
Kedves Szerkesztők! Kérem, hogy legyetek szívesek a címet javítani az alábbiak szerint: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak. Emlékeim szerint így küldtük be, és az Akit megerőszakoltak nem alcím, mint ahogy feltüntettétek, hanem a cím része. És a sorozat többi részénél is így lesz. Köszönjük előre is! Éva596, Lolamacko
1
T
Törté-Net
2024. április 17. 20:44
Kedves hozzászólóink!
Köszönjük, a szopásoktatással kapcsolatos problémákat javítottuk 🙂
Szerintem Selymi ott csak összevissza katintgatott. Talán a feltöltésnél éppen szop(tat)ott. 😊 Egy szopás annyira nem romantikus. Egy dugás sem az. Egy kölcsönadás meg végképp nem, még akkor sem, ha azt nővérek egymás között osztják meg. Talán, ha megírná a folytatást az lehetne románc. Vagy bármi más. Bár nem úgy nézett ki, mintha folytatni akarná. Habár az utolsó mondata alapján talán... Egyszóval a romantikus címkét ő ott megszopta. 😂
Köszönjük, javítottuk.
Köszönjük:
Törté-Net Szerkesztőség
Szerintem ez megérdemelne egy romantikus és megcsalás címkét, talán a tini is szóba kerülhetne, hiszen két pár szeretkezését írja le, egyik pár elvált , a nőnek van férje, a tinik egyikének sincs ugyan, mert ők még tinik, de szeretkezni már elég érzéki módon tudnak. Talán újra azt az oktatási formát kéne bevezetni tananyagként, ahonnan ők tanultak, kevesebb lenne a testileg kielégítetlen lány és a lelkileg frusztrált fiúcska.
De ezt csak a címke miatt írtam ám hibának, ha elfogadjátok ti is annak. 😅 Az sem hiba, hogy erre véletlenül nyomtam egy 10-est. 😉 Na jó, nem véletlen volt. 😊
A ma felkerült Testvérek című képregénynél a szűz címke hiányzik.
Köszönjük, javítottuk.
Köszönjük:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Asztalosok című törtébet fő kategóriája gruppen a hetero helyett.
Köszönjük az összes jelzést, mindet pótoltuk-igazítottuk.
Köszönjük:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést, pótoltuk a sorozat-hozzárendelést.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, javítottuk a nevet.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A cím javításra került.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A ma felkerült Séta az erdőben című történetnél a szabadban-természetben címke hiányzik és hetero helyett családi a fő kategória.
A Wendy sorozatnál. az "Előzmény-Folytatás" sorból kimaradt a 3.2 fejezet.
A ma felkerükt Öröklődés 1.rész című képregénynél a szörnyeteg címke hiányzik. Egy professzor is ábrázolva van benne ami egy orvos féle, ezért talán ez a címke is hiányzik, de ebben nem vagyok biztos.
Kérem, hogy legyetek szívesek a címet javítani az alábbiak szerint:
A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak.
Emlékeim szerint így küldtük be, és az Akit megerőszakoltak nem alcím, mint ahogy feltüntettétek, hanem a cím része. És a sorozat többi részénél is így lesz.
Köszönjük előre is!
Éva596, Lolamacko
Köszönjük, a szopásoktatással kapcsolatos problémákat javítottuk 🙂
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ha nem felel meg szemantikailag, vagyis jelentéstanilag, akkor azok közül kell választani amik ott vannak. Köszönöm a választ, megértettem!
Egyszóval a romantikus címkét ő ott megszopta. 😂
A ma felkerült Taníts meg szopni! című történetnél a humor címke felesleges. Én nem láttam benne semmi olyat ami erre utalna