Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Érdekes, egyre több kis Törté-Net van. Mihelyt valaki bírálni meri, terem 1-2. Ezek bármilyen trágár szöveget vagy becsmérlőt írhatnak bárkiről, de ha Törté-Net szavahihetősége, a visszadátumozások, egyéb dolgok kerülnek szóba, azonnal törlik, mint jó néhány hozzászólásomat! Steve! Csináld meg az oldalad, és húzzon innen minden jóérzésű ember!
1
Marci
2005. március 16. 22:48
Apám..ilyet nem pipáltam...ez a steve nevű alak kajakra nem normális! Elmebeteg...De tényleg!
1
gizi
2005. március 16. 19:46
Steve te egyre sötétebb vagy :D
1
Steve
2005. március 16. 19:32
Gyerekek! Tudjátok e azt, hogy a magát Gizi-nek és Hmm-nek nevző valaki az valójában a Törté-net! :)))))
1
gizi
2005. március 16. 19:22
Steve te nagyon sötét :)
1
Steve
2005. március 16. 17:26
Ide figyyelj Törté-net vagy minek nevezzelek Hmm!
Ezzel a mószerolásoddal be tetted a végpontot, és tovább nem vagyok hajlandó veled cseverészni! Kérem és követelem, hogy azonnal szedd le az írásaimat, mert amint ezt közösen ki is tárgyaltuk becsapáson alapszik a feltöltés, amit meg is mutattam az egyik ügyvédnek! Örrömmel vállaja a képviseletemet! Tehát te beirhatsz mószerolhatsz és nem moderálsz ki semmit ami melletted szól, de téged mihelyst ér egy vád azonnal törlöd a kirakatból! Todod örömmel válok meg egy ilyen szenylaptól ahol igy lehet mószerolni! Mert ha nem te vagy a Hmm, akkor az tag valószínüleg a nagyon gagyi irásaival a béka alatt van, és nem tudott érvényesülni az enyémek mellett. Mert másért miért lenne érdeke hoy elhúzzak innen! Igen jól gondolod egy irigy alak!
Már gondolkodom azon hogy elinditok egy másik ilyen jellegű oldalt ami veled ellentétben nem arról fog szólni hogy hogyan nyúlhatom le a valakinek a szellemi munkáját, mert teljesen ingyenesre fogom készíteni!! Tehát még a mai nap távolísd el az összes történetemet! Steve
1
Hmm
2005. március 16. 11:38
Kedves Torte-net!
Elolvastam ezt a partalan és értelmetlen vitát ( mely sajnos nem a Te hozzáállásod, hanem steve idiótizmusa miatt partalan) és egyre inkább az a meggyőződésem, hogy olyan emberrel ( bár lassan ezt is megkérdőjelezem) próbálsz értelemesen beszélni, akivel ez kivitelezhetettlen... Térden állva könyörgök: Zárjuk le ezt a vitát, szedd le a történeteit, küld el a francba ezt az idiótát, ha kell dobjuk össze neki azt a pár száz forintot, amit rajtad kér számon, és végül tiltsd le erről az oldalról végérvényesen... A francot sem érdekli a nyavajgása, a történetei, az hogy el van szállva magától,és hogy akkora suttyó mint ide Csempeszkopács...
Kérlek...
Thnx
1
Steve
2005. március 16. 01:32
Mára már unom majd folytatjuk máskor, mert már álmos vagyok!
1
T
Törté-Net
2005. március 16. 01:24
Nem, nem én döntöm el a történet értékét, hanem a szavazók. MINDEN a tagsági részbe felkerülő történet után jár a 30 napos tagsági az írónak. Függetlenül attól, hogy nekem tetszik-e egyáltalán.
Alku sajnos nincs, választani lehet. Fel küldöd, vagy nem küldöd fel. Ha felküldöd, akkor választhatsz, hogy az ingyenesbe vagy a tagsági részbe kéred. Ha a tagságiba, akkor jár a 30 napos tagsági.
Az SMS díja elmegy ÁFÁ-ra, mobilszolgáltatók, sms-szerver üzemeltető felé. (nézd meg a freeweb.hu díjszabását, na ott láthatod, hogy mennyi jut egy 500Ft-os sms-ból a megrendelőnek), az így megmaradt pénzből kell a szerverfenntartást fizetni. Ha a maradékot szétosztanám az írók között, akkor 1 történetre kb. 10 forint jutna. És akkor még az esetleges fejlesztési/ügyvédi költségeket nem is említettem. Szóval szerintem jobban jár az ííró uszkve 10 forint helyett egy 500-as tagságival.
Mi tetszen az IP-n? Bemondtad a szerver IP-jét, az enyémet továbbra sem. Szóval továbbra is várok bizonyítékot, bár ha nem tudod a szerver IP-je és az én IP-m közti különbséget, akkor úgysem jön soha.
1
Steve
2005. március 16. 01:02
No akkor elismered azt, hogy megtéveszted a töténetbeküldőt azal kapcsolatban hogy te csak te döntötted el az írás értékét? És nem adsz lehetőséget az alkura, hogy adom vagy nemadom azért az egyhónapért? Ja és akkor ki veszi le az 500 Ft-ot az sms díját? Talán tovább küldöd az írónak? És mit szólsz az IP-hez? Tetszik?
1
T
Törté-Net
2005. március 16. 00:58
Hát akkor köszönöm, innentől kezdve azt hiszem kellőképpen komolytalan lett a dolog. Roppant nagy nyomozásod eredményeképpen megtaláltad a szerver IP-jét. ( amúgy egy "ping torte-net.hu" paranccsal bárki megkaphatja) Gondolom a Törté-Net oldalt host-ingoló szerver és az én IP-m közti különbséget felesleges részleteznem.
1
Steve
2005. március 16. 00:42
No akkor ezt kapd el ne a náthát! A te IP cimed; 62.112.193.93 Ehez mit szólsz Törte-net-kém!
1
T
Törté-net
2005. március 15. 23:56
1.) GYIK-nél, és minden történet végén ott szerepel, hogy ált. 30 napra, ettől eddig csak felfele tértem el. De igazad van berakom a kérdéses pár karater oda is, hogy mindenhol meglegyen.
2.) már ne haragudj, de mint írtam mindenki története ingyenesen kerül fel. Ugyanúgy mint a SWI-nél, FReeweb-nél, az összes magyar ingyenes szolgáltatónál. És ugyanúgy mint itt nálam, ott is vannak olyanok, amiket csak sms-sel lehet elérni. És ugyanúgy a feltöltő dönti el, hogy mindenki ingyen olvashassa-e, vagy csak sms-sel.
3.) Akkor 6 történeted sorsa kérdéses.
4.) Eddig még érvet tőled nem láttam arra vonatkozóan, hogy én miért írnék több néven. És mivel a vitádat itt a fórumon folytattad, alaptalanul meggyanúsítottál más, ártatlan embert, ezért kellett ott közölnöm az igazságot, hogy mást ne tudj megrágalmazni. Nekem semmi bajom nincs az írásaiddal, elfér itt az oldalon, ugyanúgy viszonzom a küldésüket, mint a többit, legyen heterótól kezdve homo-ig, s/m-ig bármi.
Azt állítod, hogy látod az én IP-met. Nahát akkor itt engedélyt adok rá, hogy nyilvánosságra hozd, így már ugye nem számít a személyes jogok megsértésének. De amíg ezt nem teszed meg addig a szemeben (és mások szemében is) csak üres fenyegetőzésnek tűnik a dolog. Főként azért, mert ahhoz hogy hozzáférj az IP-khez, ahhoz hozzá kell férned a szerverhez. ami jelen pillanatban nem állja meg a helyét.
1
T
Törté-net
2005. március 15. 23:55
Nem kell elfogadnod a felsorolásomat. De pont te és én vagyunk azok, akik tudjuk az igazságot. Te mert te csináltad, én mert én közvetlenül látom. A többieknek csupán gyanús lehet, hogy furcsa mód van 5-6 név, aki mind védi a írót, mind azonos IP-ről. De a lényeg, hogy mától megszűnt a hamis szavazás lehetősége. És erősen gondolkozom rajta, hogy hozzászólásoknál a valós IP-ket (3 szám kicsillagozásával, hogy ne sértse senkinek a jogait, ne legyen veszélyes, ne legyen visszakövethető) láthatóva teszem. Így mindenki láthatja a kérdéses részeket.
De addig is kiváncsian várom a IP-met. Amennyiben nem érezik meg, annyiban sajnos elég hiteltelen leszel. ismét.
Ui: Miféle skineket nem látsz a lap tetején? Mit nevezel te skin-nek? És miért csak ketten tudnánk írni? Írt más is ide. Csak lehet, hogy nem érdekli őket ez a parttalan vita. Először TT néven írok, biztonsági okokból, utána változik meg Törté-Net-re a hozzászóló neve, ez garantálja, hogy más nem tud a nevemben írni.
1
Steve
2005. március 15. 23:34
Ha megkérdezed az Ip címedet én most is tudnám neked prezentálni, csak hogy ne gondold, hogy blöffölök!
1
Steve
2005. március 15. 22:41
Tisztel Törté-net! 1; Újra elolvastam és lehet hogy vak vagyok, mert még most sem találtam meg a beküldött írás díját! De ide szkennelem neked, és mutasd meg az ide vonatkozó részt!;
"A fenti ív elküldésével engedélyt adsz a Törté-Net számára, hogy csakis az oldalán (a bejelölt részén: ingyenes vagy tagsági) korlátlan ideig megjelentethesse a történetet, valamint kijelented, hogy a történettel kapcsolatban semmiféle anyagi jellegű követelésed nincs. (Kivéve a tagsági részbe kerülő történetek után járó ingyen tagsági, a történeteid számától és minőségétől függő időtartamra.)"
Itt a második zárójeles részben van elásva a kutya! Tehát ki fogja eldönteni a minőségét a történetnek, és ezért menyi időre kapok ingyen tagságit? Én nem látom benne az egyhónapra való utalásodat!!!
2; Mi az hogy ingyenes szolgáltató vagy? Mindenki igyen olvashassa a történeteket? Akkormeg mi az-az 500 Ft-os sms?
3;Nem 8 hanem 7 havit küdtél!
4;Hát persze a te érveidet a kirakatba rakod, aki pedig másként látja azt meg elsüllyeszted? De ha neked bajod van velem, akkor meg miért nem e-mailben közölted? Nem értem miért volt érdeked bemószerolni engem!!!!! Már nem akartad az írásaimat? Mert ugye már itt vannak a folytatások ? Amiért ráadásul, a te fizetségeddel nem is tudsz fizetni, mert átlagban havi 2db-ot küldtem neked és még ettől sűrübben is küldhettem volna azokat, ha akartam volna!
Az IP ről meg anyit, hogy ha esetleg oda fajul a dolog, akkor majd látni is fogod! És hidd el nagyot fogsz nézni ha mindent felfedek amiről tudok! Na meg enyiben is külömbözőek vagyunk, mert miért gondolod azt hogy a te felsorolásodat elfogadom mint hiteles és valós Ip felsorolásnak? Van itt arra példa, hogy másként próbálod beállítani és feltüntetni magad! Te hát egy listát bárki csinálhat és azt hitelesnek tünteti fel! Ezért, ezt aljas huzásnak tartom!
Még egy kérdés! A skineket miért nem látom a lap tetején? Most csak mi ketten tudunk komunikálni? Miért csak TT néven jelenkeztél?
1
T
Törté-Net
2005. március 15. 21:39
Steve: 1.) Mi az, hogy nem jelzem, hogy mit kap érte? Oda van írva. Aki elfogadja, hogy a tagsági részbe kerül az oldala az 1 havi tagságit kap érte. Aki nem oda kéri, hanem az ingyenesbe, azé oda fog kerülni. Tehát a feltöltéskor/elküldéskor választhat az író, hogy hova kéri a történetét. Úgyhogy van választási lehetőség. 3 is: a.) el sem küldi b.) elküldi, de csak az ingyenes részbe c.) elküldi a tagsági részbe, ilyenkor áll fennt a tagsági lehetősége, azaz 30 napra/történet. Tehát nem áll meg az az állításod, hogy nem tudod, mit kapsz a történetért fizetségül.
2.) Ingyenes szolgáltató, mivel BÁRKI története (anyagi megkötés nélkül) felkerülhet, így nem is tudjuk ellenőrizni, hogy jogvédett anyag-e. (Az a törvény szempontjából mind1, hogy kinek van az olvasáshoz joga, ugyanúgy, ahogy a free-szerverek SMS-sweb-szolgáltatásainál.)
3.) 8 tagságit küldtem ki neked a 8 hónap alatt, tehát 8 történetért megtörtént a kifizetés, ezeket semmiképp nem fogom levenni, akár indíthatod is a pert, de azt sejheted, hogy nem nyered meg, mert a feltételeket elfogadtad. (Mind a történet feltöltése, mind a GYIK/FAQ rovatban megtalálhatóak a feltételek.) A maradék 5 történetnél van 2 választásod. Vagy megkapod a következő hónapokban a további 5 történetért járó tagságit (ahogy azt eddig), vagy az 5 darab kifizetetlen történetet törlöm.
4.) Úgy érzem, hogy azok a vélemények, amelyik az én (a mi) természetünkről szólnak nem tartoznak szorosan az oldal ügyéhez, főleg, hogy ismeretlen személyek teszik. És a mostani rendszabályok pont azt biztosítják, hogy senki ne téveszthesse meg az olvasókat további hamis szavazatok leadásával.
Az IP-kről, előfizetésekről állítottakat továbbra is fennttartom, csupán nekem valós, megbízható bizonyítékaim vannak azok valódiságára. Úgyhogy az én IP-felsorolásom után várom a te bizonyítékaidat, arra nézve, hogy én több néven befolyásoltam a szavazási eredményeket. Sőt, azt is kiváncsian várom, hogy mikor is ismertem volna el, olyat, amit nem tettem. Sőt, ha már itt tartunk az indítékaimat is elmagyarázhatod, hogy miért fontosabb nekem xy története, mint zx-é. Őszinte kiváncsisággal várom a bizonyítékaidat.
Szépen tételesen kérném a válaszodat, 1-től 4-ig.
1
Steve
2005. március 15. 21:08
Tisztelt Törté-net! Azért nem minden úgy van, ahogyan te állítod!
1; Alkut nem kötöttünk, mert amikor feltölti az illető az írást, sehol sem jelzed azt hogy neked menyit fog érni, és ő aki feltölti, pedig nem tudhatja azt hogy te egyedül és egyoldalúan, menyire fogod azt értékelni! Mert az a felállás lehet, ami ez esetben is van! Mert ha nekem többet érne, és ennyiért nem adnám, mert ugye ezt utólag tudom meg, hogy te menyire értékelted, idézem a feltöltésnél olvasható szövegedet „(Kivéve a tagsági részbe kerülő történetek után járó ingyen tagsági, a történeteid számától és minőségétől függő időtartamra.)” feltöltés után értékeled amikor már nekem nem kínálsz alternatívát, tehát nincs választási lehetőségem! Tehát szó sem lehet alkuról! Te pedig természetesen egy kalap alá veszed az öszeset mer neked ez a jó! De hát én meg annyiért nem adtam volna oda! Tehát ahogyan a Netcop is írja, szó sincs kétoldalas szerződésről! És mivel én vagyok a szerző, úgy döntöttem, hogy nem áll arányban a fizetésed az írás értékének hozadékával, ezért azonnal vedd le az írásaimat!
2; Azt állítod, hogy ingyenesen elérhető bárki számára! Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan?!
3; Miért állítod hogy te engem kifizettél? Mert ez nem igaz! Néhány egyhónapos ingyen tagságit küldtél, de azt sem annyit, ahány történetet kaptál! Mert ugye nem is használhattam volna el a tavaly 7. hó 21-tól kezdve 13db írás után!
4; Miért törlöd a téged kritikusan értékelő véleményeket? Ezzel magadat jobb színbe tünteted fel, és szándékosan megtéveszted az olvasókat, és másokat pedig lejáratsz! (Fogalmazhatnék úgy is, hogy becsapod az olvasókat)
De hát miért ragaszkodsz annyira a történeteimhez, ha egyszer olyan vacak írások ezek. És ne próbálj lejáratni, mert én ezt nem kultiválom! Te voltál az, aki több néven próbálta befolyásolni az írásaimat! És többes szavazásoddal le kívántad húzni a toppról, mint ahogyan ez nem is egyszer történt már meg korábban is, még volt amikor el is ismerted! Erre bizonyítékom van! Tehát, továbbra is azt állítom, hogy 2005-03-11.-e óta jogtalanul húzol hasznot az írásaimból, mert nincs tovább közlési jogod, mert ezt már megvontam tőled! Innentől kezdve ugyebár LOPOD a pénzem!!!!!!!!!
Tisztelettel; Steve
1
Bratyó
2005. március 15. 19:36
Köszi a javitásokat!!Én nagyon remélem hogy hamarosan csittulnak a balhék itt,és mindenki elégedett lesz.Mert nagyon kár lenne ha sértödések miatt jó pár történet félbe szakadna nagy bánatomra.És egy-két remek szerző itt hagyna minket.
1
T
Törté-Net
2005. március 15. 18:29
netcop: Ha megfigyeled, a történet beküldésénél szerepel, hogy korlátlan ideig megjelentethetjük a történet a Törté-Net oldalán (és csak ott). Ez a joggyakorlat szerint egyszeri kiadásnak minősül. Ha más oldalon szeretnénk megjelentetni (esetleg újságban, mert vannak erre is felkérések, sőt könyv-formátumban is jelent meg 1-2 történet innen, ugyanúgy, ahogy részletek is jelennek emg néha itt könyvekből), azokat minden esetben egyeztetjük az íróval (ugyanúgy, ahogy egy könyv új kiadása esetén tennénk.). Volt már szerzői jogi vitánk, amikor egy író minket kért meg a jogai képviselésére, mikor egy papíralapú újság megjelentette pár művét az engedélye nélkül. Az ügyvédi iroda, aki a mi ügyeinket is intézi, a kártérítés egy részéért vállalta is a felkérést.
És csak egy apróság: Létezik szóbeli megegyezés is, az is kötelező érvényű.
És a másik: Ha fordított történetet kapunk, vagy jogvédettet, akkor sincs gáz. Mivel mi szolgáltató vagyunk, ingyenesen elérhető bárki számára, ezért nem felelünk azokért a történetekért, amiket ide mások beküldenek. Ugyanúgy, ahogy az internetes szolgáltatóra ez vonatkozik, azaz sem a Freeweb-et, sem a fizetős szolgáltatókat nem büntethetik azért, amiket mások töltenek fel. Ha felkérés érkezik hozzájuk, hogy jogvédett anyag van a szerverükön, akkor azt el kell távolítaniuk onnan, különben már büntethetőek vagyunk. Ez a törvény és ez alapján müködnek az interneten a dolgok. A Törté-Net-nek is van megegyezése pár külföldi nagyobb erotikus oldallal, miszerint szabadon válogathatunk tőlünk fordításra (és csak arra), ez nekik amúgy sem bevétel kiesés, cserébe hozzá irányítjuk a hozzánk beérkező idegen nyelvű irásokat.
A személyes jogos dologban igazad van, kiikszeltük.
Ezek bármilyen trágár szöveget vagy becsmérlőt írhatnak bárkiről, de ha Törté-Net szavahihetősége, a visszadátumozások, egyéb dolgok kerülnek szóba, azonnal törlik, mint jó néhány hozzászólásomat!
Steve!
Csináld meg az oldalad, és húzzon innen minden jóérzésű ember!
Elmebeteg...De tényleg!
Tudjátok e azt, hogy a magát Gizi-nek és Hmm-nek nevző valaki az valójában a Törté-net! :)))))
Ezzel a mószerolásoddal be tetted a végpontot, és tovább nem vagyok hajlandó veled cseverészni!
Kérem és követelem, hogy azonnal szedd le az írásaimat, mert amint ezt közösen ki is tárgyaltuk becsapáson alapszik a feltöltés, amit meg is mutattam az egyik ügyvédnek! Örrömmel vállaja a képviseletemet!
Tehát te beirhatsz mószerolhatsz és nem moderálsz ki semmit ami melletted szól, de téged mihelyst ér egy vád azonnal törlöd a kirakatból!
Todod örömmel válok meg egy ilyen szenylaptól ahol igy lehet mószerolni!
Mert ha nem te vagy a Hmm, akkor az tag valószínüleg a nagyon gagyi irásaival a béka alatt van, és nem tudott érvényesülni az enyémek mellett. Mert másért miért lenne érdeke hoy elhúzzak innen! Igen jól gondolod egy irigy alak!
Már gondolkodom azon hogy elinditok egy másik ilyen jellegű oldalt ami veled ellentétben nem arról fog szólni hogy hogyan nyúlhatom le a valakinek a szellemi munkáját, mert teljesen ingyenesre fogom készíteni!!
Tehát még a mai nap távolísd el az összes történetemet!
Steve
Elolvastam ezt a partalan és értelmetlen vitát ( mely sajnos nem a Te hozzáállásod, hanem steve idiótizmusa miatt partalan) és egyre inkább az a meggyőződésem, hogy olyan emberrel ( bár lassan ezt is megkérdőjelezem) próbálsz értelemesen beszélni, akivel ez kivitelezhetettlen...
Térden állva könyörgök: Zárjuk le ezt a vitát, szedd le a történeteit, küld el a francba ezt az idiótát, ha kell dobjuk össze neki azt a pár száz forintot, amit rajtad kér számon, és végül tiltsd le erről az oldalról végérvényesen...
A francot sem érdekli a nyavajgása, a történetei, az hogy el van szállva magától,és hogy akkora suttyó mint ide Csempeszkopács...
Kérlek...
Thnx
MINDEN a tagsági részbe felkerülő történet után jár a 30 napos tagsági az írónak. Függetlenül attól, hogy nekem tetszik-e egyáltalán.
Alku sajnos nincs, választani lehet. Fel küldöd, vagy nem küldöd fel. Ha felküldöd, akkor választhatsz, hogy az ingyenesbe vagy a tagsági részbe kéred.
Ha a tagságiba, akkor jár a 30 napos tagsági.
Az SMS díja elmegy ÁFÁ-ra, mobilszolgáltatók, sms-szerver üzemeltető felé. (nézd meg a freeweb.hu díjszabását, na ott láthatod, hogy mennyi jut egy 500Ft-os sms-ból a megrendelőnek), az így megmaradt pénzből kell a szerverfenntartást fizetni. Ha a maradékot szétosztanám az írók között, akkor 1 történetre kb. 10 forint jutna.
És akkor még az esetleges fejlesztési/ügyvédi költségeket nem is említettem.
Szóval szerintem jobban jár az ííró uszkve 10 forint helyett egy 500-as tagságival.
Mi tetszen az IP-n? Bemondtad a szerver IP-jét, az enyémet továbbra sem. Szóval továbbra is várok bizonyítékot, bár ha nem tudod a szerver IP-je és az én IP-m közti különbséget, akkor úgysem jön soha.
És nem adsz lehetőséget az alkura, hogy adom vagy nemadom azért az egyhónapért?
Ja és akkor ki veszi le az 500 Ft-ot az sms díját? Talán tovább küldöd az írónak?
És mit szólsz az IP-hez? Tetszik?
Roppant nagy nyomozásod eredményeképpen megtaláltad a szerver IP-jét. ( amúgy egy "ping torte-net.hu" paranccsal bárki megkaphatja)
Gondolom a Törté-Net oldalt host-ingoló szerver és az én IP-m közti különbséget felesleges részleteznem.
A te IP cimed; 62.112.193.93
Ehez mit szólsz Törte-net-kém!
De igazad van berakom a kérdéses pár karater oda is, hogy mindenhol meglegyen.
2.) már ne haragudj, de mint írtam mindenki története ingyenesen kerül fel. Ugyanúgy mint a SWI-nél, FReeweb-nél, az összes magyar ingyenes szolgáltatónál. És ugyanúgy mint itt nálam, ott is vannak olyanok, amiket csak sms-sel lehet elérni. És ugyanúgy a feltöltő dönti el, hogy mindenki ingyen olvashassa-e, vagy csak sms-sel.
3.) Akkor 6 történeted sorsa kérdéses.
4.) Eddig még érvet tőled nem láttam arra vonatkozóan, hogy én miért írnék több néven.
És mivel a vitádat itt a fórumon folytattad, alaptalanul meggyanúsítottál más, ártatlan embert, ezért kellett ott közölnöm az igazságot, hogy mást ne tudj megrágalmazni.
Nekem semmi bajom nincs az írásaiddal, elfér itt az oldalon, ugyanúgy viszonzom a küldésüket, mint a többit, legyen heterótól kezdve homo-ig, s/m-ig bármi.
Azt állítod, hogy látod az én IP-met. Nahát akkor itt engedélyt adok rá, hogy nyilvánosságra hozd, így már ugye nem számít a személyes jogok megsértésének.
De amíg ezt nem teszed meg addig a szemeben (és mások szemében is) csak üres fenyegetőzésnek tűnik a dolog. Főként azért, mert ahhoz hogy hozzáférj az IP-khez, ahhoz hozzá kell férned a szerverhez. ami jelen pillanatban nem állja meg a helyét.
De a lényeg, hogy mától megszűnt a hamis szavazás lehetősége. És erősen gondolkozom rajta, hogy hozzászólásoknál a valós IP-ket (3 szám kicsillagozásával, hogy ne sértse senkinek a jogait, ne legyen veszélyes, ne legyen visszakövethető) láthatóva teszem. Így mindenki láthatja a kérdéses részeket.
De addig is kiváncsian várom a IP-met. Amennyiben nem érezik meg, annyiban sajnos elég hiteltelen leszel. ismét.
Ui: Miféle skineket nem látsz a lap tetején? Mit nevezel te skin-nek?
És miért csak ketten tudnánk írni? Írt más is ide. Csak lehet, hogy nem érdekli őket ez a parttalan vita.
Először TT néven írok, biztonsági okokból, utána változik meg Törté-Net-re a hozzászóló neve, ez garantálja, hogy más nem tud a nevemben írni.
1; Újra elolvastam és lehet hogy vak vagyok, mert még most sem találtam meg a beküldött írás díját! De ide szkennelem neked, és mutasd meg az ide vonatkozó részt!;
"A fenti ív elküldésével engedélyt adsz a Törté-Net számára, hogy csakis az oldalán (a bejelölt részén: ingyenes vagy tagsági) korlátlan ideig megjelentethesse a történetet, valamint kijelented, hogy a történettel kapcsolatban semmiféle anyagi jellegű követelésed nincs. (Kivéve a tagsági részbe kerülő történetek után járó ingyen tagsági, a történeteid számától és minőségétől függő időtartamra.)"
Itt a második zárójeles részben van elásva a kutya! Tehát ki fogja eldönteni a minőségét a történetnek, és ezért menyi időre kapok ingyen tagságit?
Én nem látom benne az egyhónapra való utalásodat!!!
2; Mi az hogy ingyenes szolgáltató vagy?
Mindenki igyen olvashassa a történeteket?
Akkormeg mi az-az 500 Ft-os sms?
3;Nem 8 hanem 7 havit küdtél!
4;Hát persze a te érveidet a kirakatba
rakod, aki pedig másként látja azt meg elsüllyeszted?
De ha neked bajod van velem, akkor meg miért nem e-mailben közölted?
Nem értem miért volt érdeked bemószerolni engem!!!!!
Már nem akartad az írásaimat?
Mert ugye már itt vannak a folytatások ?
Amiért ráadásul, a te fizetségeddel nem is tudsz fizetni, mert átlagban havi
2db-ot küldtem neked és még ettől sűrübben is küldhettem volna azokat, ha akartam volna!
Az IP ről meg anyit, hogy ha esetleg oda fajul a dolog, akkor majd látni is fogod! És hidd el nagyot fogsz nézni ha mindent felfedek amiről tudok!
Na meg enyiben is külömbözőek vagyunk,
mert miért gondolod azt hogy a te felsorolásodat elfogadom mint hiteles és valós Ip felsorolásnak?
Van itt arra példa, hogy másként próbálod beállítani és feltüntetni magad! Te hát egy listát bárki csinálhat és azt hitelesnek tünteti fel!
Ezért, ezt aljas huzásnak tartom!
Még egy kérdés!
A skineket miért nem látom a lap tetején? Most csak mi ketten tudunk komunikálni?
Miért csak TT néven jelenkeztél?
1.) Mi az, hogy nem jelzem, hogy mit kap érte? Oda van írva. Aki elfogadja, hogy a tagsági részbe kerül az oldala az 1 havi tagságit kap érte. Aki nem oda kéri, hanem az ingyenesbe, azé oda fog kerülni. Tehát a feltöltéskor/elküldéskor választhat az író, hogy hova kéri a történetét. Úgyhogy van választási lehetőség.
3 is: a.) el sem küldi b.) elküldi, de csak az ingyenes részbe c.) elküldi a tagsági részbe, ilyenkor áll fennt a tagsági lehetősége, azaz 30 napra/történet. Tehát nem áll meg az az állításod, hogy nem tudod, mit kapsz a történetért fizetségül.
2.) Ingyenes szolgáltató, mivel BÁRKI története (anyagi megkötés nélkül) felkerülhet, így nem is tudjuk ellenőrizni, hogy jogvédett anyag-e. (Az a törvény szempontjából mind1, hogy kinek van az olvasáshoz joga, ugyanúgy, ahogy a free-szerverek SMS-sweb-szolgáltatásainál.)
3.) 8 tagságit küldtem ki neked a 8 hónap alatt, tehát 8 történetért megtörtént a kifizetés, ezeket semmiképp nem fogom levenni, akár indíthatod is a pert, de azt sejheted, hogy nem nyered meg, mert a feltételeket elfogadtad. (Mind a történet feltöltése, mind a GYIK/FAQ rovatban megtalálhatóak a feltételek.)
A maradék 5 történetnél van 2 választásod. Vagy megkapod a következő hónapokban a további 5 történetért járó tagságit (ahogy azt eddig), vagy az 5 darab kifizetetlen történetet törlöm.
4.) Úgy érzem, hogy azok a vélemények, amelyik az én (a mi) természetünkről szólnak nem tartoznak szorosan az oldal ügyéhez, főleg, hogy ismeretlen személyek teszik.
És a mostani rendszabályok pont azt biztosítják, hogy senki ne téveszthesse meg az olvasókat további hamis szavazatok leadásával.
Az IP-kről, előfizetésekről állítottakat továbbra is fennttartom, csupán nekem valós, megbízható bizonyítékaim vannak azok valódiságára.
Úgyhogy az én IP-felsorolásom után várom a te bizonyítékaidat, arra nézve, hogy én több néven befolyásoltam a szavazási eredményeket. Sőt, azt is kiváncsian várom, hogy mikor is ismertem volna el, olyat, amit nem tettem. Sőt, ha már itt tartunk az indítékaimat is elmagyarázhatod, hogy miért fontosabb nekem xy története, mint zx-é.
Őszinte kiváncsisággal várom a bizonyítékaidat.
Szépen tételesen kérném a válaszodat, 1-től 4-ig.
1; Alkut nem kötöttünk, mert amikor feltölti az illető az írást, sehol sem jelzed azt hogy neked menyit fog érni, és ő aki feltölti, pedig nem tudhatja azt hogy te egyedül és egyoldalúan, menyire fogod azt értékelni! Mert az a felállás lehet, ami ez esetben is van! Mert ha nekem többet érne, és ennyiért nem adnám, mert ugye ezt utólag tudom meg, hogy te menyire értékelted, idézem a feltöltésnél olvasható szövegedet „(Kivéve a tagsági részbe kerülő történetek után járó ingyen tagsági, a történeteid számától és minőségétől függő időtartamra.)” feltöltés után értékeled amikor már nekem nem kínálsz alternatívát, tehát nincs választási lehetőségem! Tehát szó sem lehet alkuról! Te pedig természetesen egy kalap alá veszed az öszeset mer neked ez a jó! De hát én meg annyiért nem adtam volna oda!
Tehát ahogyan a Netcop is írja, szó sincs kétoldalas szerződésről!
És mivel én vagyok a szerző, úgy döntöttem, hogy nem áll arányban a fizetésed az írás értékének hozadékával, ezért azonnal vedd le az írásaimat!
2; Azt állítod, hogy ingyenesen elérhető bárki számára! Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan?!
3; Miért állítod hogy te engem kifizettél? Mert ez nem igaz!
Néhány egyhónapos ingyen tagságit küldtél, de azt sem annyit, ahány történetet kaptál!
Mert ugye nem is használhattam volna el a tavaly 7. hó 21-tól kezdve 13db írás után!
4; Miért törlöd a téged kritikusan értékelő véleményeket? Ezzel magadat jobb színbe tünteted fel, és szándékosan megtéveszted az olvasókat, és másokat pedig lejáratsz! (Fogalmazhatnék úgy is, hogy becsapod az olvasókat)
De hát miért ragaszkodsz annyira a történeteimhez, ha egyszer olyan vacak írások ezek.
És ne próbálj lejáratni, mert én ezt nem kultiválom! Te voltál az, aki több néven próbálta befolyásolni az írásaimat! És többes szavazásoddal le kívántad húzni a toppról, mint ahogyan ez nem is egyszer történt már meg korábban is, még volt amikor el is ismerted!
Erre bizonyítékom van!
Tehát, továbbra is azt állítom, hogy 2005-03-11.-e óta jogtalanul húzol hasznot az írásaimból, mert nincs tovább közlési jogod, mert ezt már megvontam tőled!
Innentől kezdve ugyebár LOPOD a pénzem!!!!!!!!!
Tisztelettel; Steve
Ha más oldalon szeretnénk megjelentetni (esetleg újságban, mert vannak erre is felkérések, sőt könyv-formátumban is jelent meg 1-2 történet innen, ugyanúgy, ahogy részletek is jelennek emg néha itt könyvekből), azokat minden esetben egyeztetjük az íróval (ugyanúgy, ahogy egy könyv új kiadása esetén tennénk.).
Volt már szerzői jogi vitánk, amikor egy író minket kért meg a jogai képviselésére, mikor egy papíralapú újság megjelentette pár művét az engedélye nélkül. Az ügyvédi iroda, aki a mi ügyeinket is intézi, a kártérítés egy részéért vállalta is a felkérést.
És csak egy apróság: Létezik szóbeli megegyezés is, az is kötelező érvényű.
És a másik: Ha fordított történetet kapunk, vagy jogvédettet, akkor sincs gáz. Mivel mi szolgáltató vagyunk, ingyenesen elérhető bárki számára, ezért nem felelünk azokért a történetekért, amiket ide mások beküldenek. Ugyanúgy, ahogy az internetes szolgáltatóra ez vonatkozik, azaz sem a Freeweb-et, sem a fizetős szolgáltatókat nem büntethetik azért, amiket mások töltenek fel. Ha felkérés érkezik hozzájuk, hogy jogvédett anyag van a szerverükön, akkor azt el kell távolítaniuk onnan, különben már büntethetőek vagyunk. Ez a törvény és ez alapján müködnek az interneten a dolgok.
A Törté-Net-nek is van megegyezése pár külföldi nagyobb erotikus oldallal, miszerint szabadon válogathatunk tőlünk fordításra (és csak arra), ez nekik amúgy sem bevétel kiesés, cserébe hozzá irányítjuk a hozzánk beérkező idegen nyelvű irásokat.
A személyes jogos dologban igazad van, kiikszeltük.